MsnPassVol2 Bakarmısınız?s.a arkadaşlar bir arkadaşımız MsnPassVol2 adlı bir program paylaşmış.bu programı bir türlü kullanamadım.kendi Gmail adresimi yazıyorum.host bölümüne dokunmuyorum.test butonuna basıyorum !!TEST BASARISIZ!! RAPORLARINIZI ALMAK İÇİN BU ADRESİ KULLANAMAZSINIZ!! diye bir
Konu kezzap485 tarafından açılmış, 370 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
MsnPassVol2 Bakarmısınız? konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 370. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #559552
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
s.a arkadaşlar bir arkadaşımız MsnPassVol2 adlı bir program paylaşmış.bu programı bir türlü kullanamadım.kendi Gmail adresimi yazıyorum.host bölümüne dokunmuyorum.test butonuna basıyorum !!TEST BASARISIZ!! RAPORLARINIZI ALMAK İÇİN BU ADRESİ KULLANAMAZSINIZ!! diye bir hata cıkıyor.ne yapabilirim nasıl çalıştırabilirim?videolu veya fotoğraflı yardım yapabilirseniz çok sevinirim.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=500672 herkese iyi forumlar. herkesin ramazan bayramını kutlarım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #561782
|
O programı çok kişi kullandı onu biliyorum ama bir ara forum sitelerinden isim veremeiyeceğim nasıl kullanıldığı hakkında videolu anlatımları vardı.Biraz araştırırsan google emmi yardım eder sana.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562340
|
hayırlı ugurlu olsun trojan yemişsin o dosyanın trojanlı oldugunu 999999 milyon kere mi sölicez..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| radyo yayınında sorun var bakarmısınız | gokmen1907 | Webmaster Genel | 1 | 05-04-2006 23:15 |
| Ya şu siteye bir bakarmısınız adamlar aşmış vallahi bravo yani?? | muratlove | Genel | 9 | 17-11-2005 22:34 |
| şu kupona bakarmısınız ya :( | PEACE | Çöp Kutusu | 16 | 21-03-2005 16:49 |
|
|