Muavenet

Birkaç gün önce biryerde okudum Muavenet'i.Baya bir sinirlendim okuyunca.Sizinde bilmeniz veya hatırlamanız gerek.Aradım sitede bulamadım.Neyde okuduğumu hatırlamıyorum o yüzden bi siteden buldum.(verildiyse affola) Saygılar Muavenet'in Vuruluşu 2 Ekim 1992 günü, Konu h0rm0n tarafından açılmış, 835 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Milli ve Dini Unsurlar > Milli Unsurlar
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: muavenet
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Muavenet konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 835.

Eski 04-06-2007, 01:00   #1
h0rm0n
Forum Kalfası

h0rm0n's Avatar

Üye numarası: #122687
Yer: LA
Karma etkisi: 233 h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000h0rm0n seviye: 2000
Angry Muavenet

Birkaç gün önce biryerde okudum Muavenet'i.Baya bir sinirlendim okuyunca.Sizinde bilmeniz veya hatırlamanız gerek.Aradım sitede bulamadım.Neyde okuduğumu hatırlamıyorum o yüzden bi siteden buldum.(verildiyse affola)
Saygılar
Muavenet'in Vuruluşu
2 Ekim 1992 günü, planlamasında “gerçek atışın bulunmadığı” Display Determination Tatbikatındayız. Dinlenme anında, yani herkes uykudayken, tam gece yarısı Amerikan Uçak Gemisi Saratoga attığı 2 Sea Sparrow Füzesiyle Fırkateynimizi vurdu.
Birer saniye arayla atılan 2 füzenin biri komutanın bulunduğu kaptan köşkünü,diğeri kurmay ekibin bulunduğu savaş harekat merkezini vurdu.
OLAY SONRASI
Faciadan sonra olanları kısa başlıklarıyla hatırlatayım:
Yaralı personelimiz helikopterle Saratoga’ya ameliyata alındı...
Saratoga’dan bir ekip geliyor füze parçalarını almak istiyor.
Bir assubayımız Recep Kayacı “delilleri yokedecekleri” kaygısıyla parçaları vermedi.
5 şehit 22 yaralıya, koca gemimizin hurdaya dönmesine rağmen tatbikat kesilmedi.
Hiç birşey olmamış gibi devam etti.İşte ilk sorgulanması gereken skandal bu...
GAZİLER NE DİYOR?
Konuştuğum hiçbir gazi, örneğin olayda bir kolunu ve bir bacağını yitiren Üsteğmen İlter Özdil, ciğerlerinde hala füze parçası taşıyan Teğmen Uluç Kılıç ve diğer personel olayın asla “kaza olmadığını” söylediler.Sea Sparrow Füzeleri öyle omuzdan atılan bir tanksavar roketi değil.Bu başlı başına bir sistem. Bir kaç personelin, geminin radar ve bilgisayar sistemlerinin kombine olarak atışa karar vereceği bir silah sistemi. O sırada gemiler dost sularda, ortada tehdit yok.Şüpheli bir gemi yaklaşsa dost-düşman tanıma araçları (IFF) var.Dahası çağrı yapar kimlik sorarsın.Bunların hiç biri yapılmıyor.Gemimiz “düşman” olarak seçiliyor doğrudan ateş ediliyor.Dolayısıyle olayın kaza olmasına imkan ve ihtimal yok. Olay kaza olarak geçiştirilmeye ve unutturulmaya çalışılıyor.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141289
DAVA SONUCU İBRET VERİCİ
Olaydan sonra şehit ve gazi yakınları Amerika’ya tazminat davası açıyor.
Hükumetten en ufak bir yardım gelmediği gibi bir de yazı gönderiyorlar.Geminin 19 yaşındaki telsiz subayı şehit Serkan Aktepe’nin babası Ahmet Aktepe: “Bize Amerika’yı dava etmeyin diye yazı gönderdiler.Eşim oğlmuzun üzüntüsünden kanser olup öldü ona ilaç parası bile bulamadım.” yazıya rağmen Amerika’ya karşı dava açılıyor 4 sene sürüyor...

Gerisini davayı şehit ve gaziler adına açan ve takibeden Avukat Erkan Pekçe’den alalım:

“ Davanın iki senesi bu dava mağdurlarla Amerikan deniz Kuvvetleri arasındamıdır, yoksa iki hükumet arasındamıdır? Sorusuna yanıt aramakla geçti.Sonuçta mahkeme olayın bir “political question” yani politik bir sorun olduğuna karar verdi!”

Avukata göre; İşte tam bu nokta yapılan saldırının kaza olmadığı “siyaseten yapılmış”bir saldırı olduğunun hukuki belgesi oluyor.Bundan sonra Coninin biri tatbikatta silahını temizlerken bir mehmetçiği vursa... Olay “political question” yani “siyasi mesele” denip kapatılacak.Ortada hukuki dayanak (içtihad) var çünkü....
İRAN NE YAPMIŞTI?
Hemen hemen ayni sıralarda yine bir Amerikan Gemisi ayni tip bir füzeyle bir İran yolcu uçağını vurmuştu.İran hükümeti yolcuların tazminatını Amerika’dan söke söke aldı.
O zaman Amerika İran’la iki düşman.Biz ise dost ve müttefikiz! İran hükümeti vatandaşının hakkını söke söke alıyor, bizimkiler ise “Amerika’yı rahatsız etmeyin” diyor. Zavallı şehit ve gazi yakınlarını koca Amerika’yla karşı karşıya bırakıyor.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=141289
Bir yanda hiç bir müdanaası olmayan İran.Diğer yanda Amerika’ya göbekten bağlı, ezik, şahsiyetsiz ve kompleksli bazı yöneticileriyle Türkiye...
ACIKLI VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ
Ege’de yaşanan bu olaydan sonra Amerika’nın Muavenet’e karşılık olarak Türk Deniz Kuvvetleri’ne Knox sınıfı 8 fırkateyni hibe ettiği açıklandı. Oysa durum hiç de öyle değil.
Avukat Erkan Pekçe konuşuyor: “Bu açıklama doğru değil gemilerden biri sembolik bir ücretle verildi. Ancak diğer yedisi her biri 171 milyon dolardan bize satıldı. İlgili internet sitelerinde herkes bunun kayıtlarını bulabilir!”...Gerçekten de FMS yani Foreign Military Sales (askeri satışlar) ile ilgili sayfalarda bunlar yazıyor.İşin en acıklı yanı bu gemilerin bir kısmı kısa süre sonra “hizmet dışı” olup hurdaya ayrıldı.
SORUŞTURMA BİLE AÇILIRDI
Bu olaydan son sora olay meclise intikal etmeli siyasi soruşturma açılmalıydı.Hatta Amerika’da ateşelik yapmış bir dostum “bizimkiler ısrar etseydi Amerikan Kongresi bile kendi personeli için soruşturma açardı.Orada prosedür böyledir ama bizimkiler ne içerde ne Amerika’da soruşturma açılmasını isetemediler” dedi.Maalesef 5 şehit 22 gazinin hesabı ne içerde ne dışarda sorulamadı.
KOMUTAN NE DEDİ?
Emekli Oramiral Vural Beyazıt yani dönemin Deniz Kuvvetleri Komutanı yapmayı düşündüğüm Muavenet Belgeselinde konuşmayı reddetti.”Tuncer’ciğim olay kazadır.
O fırkateyni ( yani Muavenet asıl adı Uss Gwyn) bize çok sembolik bir parayla hibe etmişlerdi. Bir kazadır oldu boş ver karıştırma. Bunu yaparsan seni alaya alırlar sen bu işin uzmanısın yapma...” dedi.

Bu olaydan alınacak ders: ” Başkasından borç para ve silah alırsan olacaklara razı olursun.” şeklinde özetlenebilir.Ama kazın ayağı öyle değil.Önce dürüstlük, vatan sevgisi, şahsiyet ve cesaret lazım. İşte koca Türkiye bunların eksikliğini yaşıyor...

kaynak

Düzenleyen h0rm0n : 04-06-2007 at 01:04. Sebep: Yazım hatası
h0rm0n Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 04-06-2007, 14:42   #2
aragorn77
Daimi Üye

aragorn77's Avatar

Üye numarası: #12643
Karma etkisi: 67 aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000aragorn77 seviye: 2000

güzel bir paylasim keske basimizda gercek vatanseverler olsa ama nerde admlar ya ceplerini yada cocuklarinin ceplerini dusunuyor malesef her gelen ayni biri birbirinden farkli degil
aragorn77 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-06-2007, 14:48   #3
TechniQue
Forum Ustası

TechniQue's Avatar

Üye numarası: #37617
Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110 TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000TechniQue seviye: 2000

tesekkürler kardesim güsel bilgiler
TechniQue Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-06-2007, 23:43   #4
monster_602
Cool Çırak

monster_602's Avatar

Üye numarası: #49133
Yer: Ankara
Karma etkisi: 0 monster_602 seviye: 50monster_602 seviye: 50

bu olayda cevap bekleyen bir cok soru var.olayın belgeselini netten bulup izlemenizi tavsiye ederim.olayın kaza şansı sıfırdır çünkü bahsi geçen sea sparrow bir füze dil bir sistemdir.ateşlenmesi icin 5 tane kontrol mekanizmasının aynı anda harekete geçmesi gerekir.olayda ilginçlikler vardır.örnegin muavenatın topları neden saratogaya nişan almış durumdadır,neden türkiye bu olaydan sonra sparrow sistemini envanterine almıştır neden saratoga bu olaydan sonra emekli edilmiştir.tatbikatın olaydan sonra devam etmeside cok ilginçtir.acaba aynı şey tatbikata katılan bir fransız italyan veya alman gemisinden birinin başına gelse tatbikat devam edermiydi acaba.adamların özrü kabahatinden buyuktur.turk yetkililere "özur dileriz geminizi vurduk"diyebilmişlerdir.muavenat olayını bence herkesin bilmesi gerekir.belgeselini izlemeynlere tavsiye ederim..
monster_602 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2007, 11:29   #5
yasba
Forum Ustası

yasba's Avatar

Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514 yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000

Bir dönem bu olay içimizi yakmıştı , sonrasındaki ezikliğimiz daha çok içimizi yaktı . Gelsin seni vursun şehit ver gazi ver ve sesini çıkartama çok acı çok . Kimbilir ABD ne istedide biz yapmadık ve bunun karşılığında Muaveneti vurdular . Dışa bağımlı olur başkasına gebe kalırsan böyle olur işte , dost ve müttefik ülkeymiş hah siz onu benim külahıma anlatın.
yasba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-10-2007, 23:13   #6
JaS33N
Elit Üye

Üye numarası: #43558
Karma etkisi: 5164 JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000
Unhappy

Arkadaşlar bügün 2 Ekim Muavenet'in Vuruluşu 5 şehit verdiğimiz gün abd yanlışlıkla gemimizi vurduğu gün yeni bir konu açıp hatırlatmak istedim lakin böylesinin daha uygun olduğunu düşündüm...

Arkadaşlar bu haberi okuyun derim bende bu konudaki not kısmını okuduktan sonra hatırladım... Tıklayın
JaS33N Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-10-2007, 23:43   #7
ESTERGON
Moderator

ESTERGON's Avatar

Üye numarası: #47801
Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090 ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000
Atatürk Çalışmaları Ödülü 6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 

Zamanlaması iyi düşünülmüş güzel bir konu.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Kolay gelsin.
ESTERGON Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-10-2008, 20:52   #8
JaS33N
Elit Üye

Üye numarası: #43558
Karma etkisi: 5164 JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000JaS33N seviye: 2000

Unutma ve unutturma...

Saygılar sevgiler...
JaS33N Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 28-11-2008, 00:23   #9
hamilton_palace
Çırak

Üye numarası: #288852
Karma etkisi: 0 hamilton_palace seviye: 10

hadi bu kazayla oldu.. ya adamlar askerlerimizin başına çuval geçirip gözaltına aldı işkence yaptı ırakta! Bir nota veremedik başımızdaki işbirlikçiler yüzünden!! Yazıklar olsun amerikancı satılmış hain yöneticilere!! Tek Yol TÜRKÇÜ DEVRİM!!
hamilton_palace Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 835.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları