Muayene ile ilgiliMerhabalar arkadaşlar yarın motorsikletimi Muayeneye götüreceğim inş motorumda yan deri çantalar arka bagaj ön sosis çanta ve ayna mevcut rüzgar aynası ayrıyetten 2 adet sis far'ım var. çantaları ve aynayı
Konu \Emix tarafından açılmış, 300 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Muayene ile ilgili konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 300. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
Merhabalar arkadaşlar
yarın motorsikletimi Muayeneye götüreceğim inş motorumda yan deri çantalar arka bagaj ön sosis çanta ve ayna mevcut rüzgar aynası ayrıyetten 2 adet sis far'ım var. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=453970 çantaları ve aynayı sökmem gerekiyormu? ve egzos'tum. ucunda kapat vardı ufacık bir delikten çıkıyordu bütün ses,duman vs onu çıkartmış abim. ayrıyetten egzost'un içinde susturuculara dokunmamış. içeride bulunan metal sünger gibi bir parçayı çıkartmışlar herşeyi geçtim bu egzost'tan kalırmı? ağır kusurmu ? rolantı sesi duyulmuyacak kadar az yarım gaz verince egzostun standart halinin son sesinden biraz daha az veriyor ancak gip gazda yırtıyor kendini resmen yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
sinyali kendim bi kablo bulup yaptım
egzos'unda ucuna orjinal kapağını kaynaklattırdım sonuç KUSURSUZ,ETİKET VERİLDİ,ONAYLANDI ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014261
|
ii ii geçmiş olsun o zaman
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29690
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3851796
|
Şu aralar trafik muayenesini baya bir ciddi yapıyorlar..aracaınızda eksik gedik ne varsa söyleyip, yaptırıp tekrar getirin diyorlar...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
ilk bi gittim ama egzos'u kapattırmıştım elemanın birisine sordum dedim motorumun sol arka sinyal yanmıyor hafif'mi sayılır ağırmı diye kaç yaşında motor dedi 6'dedim kalır dedi o yaştaki her aracın herşeyi yanması lazım dedi derken memleketten girdik çıktık arkadaş olduk onun istasyona denk geldim dedim sinyali yaptım filan biraz sohbet derken kusursuz etiketini verdi ama genel olarak dikkat ettim aracın herşeyine bakıyorlar varsa bi kusur direk kalıyor öyle arkadaşımda cartta curtta acımıyorlar.. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Silahlarla ilgili parmak izi şoku | soniqueizm | Siyaset | 2 | 29-04-2009 18:15 |
| camfrogla ilgili öğrenmek istedikleriniz | davitbeckham | Mail Hacking ve Güvenlik | 25 | 23-09-2008 13:01 |
| camfrog ile ilgili öğrenmek istedikleriniz | davitbeckham | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 9 | 16-11-2006 17:17 |
| Zidane: Annem ve kız kardeşimle ilgili kötü sözler söyledi!!! | MarcoS_ | Spor Genel | 4 | 13-07-2006 00:12 |
|
|