Müthiş PaylaşımMerhaba arkadaşlar, Photoshop ile ilgili olarak size yararlı olacağını düşündüğüm bilgileri paylaşmak istedim. İlk başlarda Photoshop ve diğer Illustrator,Flash gibi konular da çok fazla bilgiye sahip değildim ama son zamanlarda
Konu Kreator_ tarafından açılmış, 561 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Müthiş Paylaşım konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 561. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #141147
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 820
|
Merhaba arkadaşlar,
Photoshop ile ilgili olarak size yararlı olacağını düşündüğüm bilgileri paylaşmak istedim. İlk başlarda Photoshop ve diğer Illustrator,Flash gibi konular da çok fazla bilgiye sahip değildim ama son zamanlarda keşfetttiğim bir site sayesinde bu bilgilerim oldukça gelişiverdi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=183377 Açık Link Yasak-I adresine girerek Paylaşım Alanı'ndan birçok Photoshop,Illustrator veya Flash dersleri keşfettim. Portfolyo bölümünde güzel çalışmalara bakarak görüş açımı geliştirdim. Yarışmalara katılarak Photoshop bilgilerimi yarıştırdım ve bir defasında ödül bile kazandım. Grafik veya tasarım ile ilgilenen herkesin bu bilgilerden çok faydalanacağını düşünüyorum. Açık Link Yasak-II ve Açık Link Yasak-III adreslerini incelerseniz gerçekten bir şeyler elde edebileceğinizden eminim. Ayrıca Açık Link Yasak-IV adresine girerek yarışmalarıda bir bakın, belki katılmak isteyebilirsiniz. Umarım bu sitedeki herkese faydalı olabilecek bilgiler sunmuşumdur. Sonrasında yine sizlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm bilgileri burada paylaşmaya devam edeceğim. Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın... Düzenleyen ArCaDeA : 08-01-2008 at 00:48. Sebep: Açık Link Yasak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108615
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4467
|
öncelikle başlığı düzelt.hatalı başlık. ama güzel paylaşım.emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134104 Yer: le bir edersen bende toplarım yav
Karma etkisi: 5
![]() Karma: 69
|
bencede hatalı başlık müthiş oldugunu sen karar veremezsin biz verebiliriz yani okuyucular
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21601 Yer: istanbul
Karma etkisi: 8638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 862804
|
Açık Link Yasak.. Kurallara riayet edelim.. Paylaşımın için teşekkür ediyorum..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|