Mutluyum! PKK'yı kurtardım.!!!!!!!!!PKK'ya gizli operasyonu batıran gazeteci konuştu. Şu ettiği laflara bakın... WASHINGTON Post’ta yazdığı makalede ABD ile Türkiye’nin PKK’ya yönelik bir ortak operasyon yapmayı planladığını ve Savunma Bakanlığı’nın 3 numarası Eric
Konu SR71BlackBird tarafından açılmış, 1280 kişi tarafından görüntülenip, 25 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mutluyum! PKK'yı kurtardım.!!!!!!!!! konusundaki toplam yorum: 25, okunma sayısı: 1280. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5468
Karma etkisi: 11388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1137967
|
PKK'ya gizli operasyonu batıran gazeteci konuştu. Şu ettiği laflara bakın...
WASHINGTON Post’ta yazdığı makalede ABD ile Türkiye’nin PKK’ya yönelik bir ortak operasyon yapmayı planladığını ve Savunma Bakanlığı’nın 3 numarası Eric Edelman’ın bu konuda kongre üyelerini bilgilendirdiğini kaydeden tecrübeli gazeteci Robert Novak makaleden sonra ilk kez konuştu. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151212 Heritage Foundation adlı düşünce kuruluşunda konuşan Novak, makaleye konu olan operasyon planlarını kendisine bir senatörün aktardığını doğruladı. Novak “Yazımdan sonra operasyonun masadan kalktığını düşünüyorum. Bu tür bir operasyonu engellediğim için çok mutluyum. Böyle bir harekatın Amerika’nın güvenliğiyle hiçbir ilgisi yoktu.” Novak, operasyonun PKK liderlerinin "öldürülmesini" amaçladığını ve kendisinin buna karşı olduğunu belirterek, "Eğer yanlış bir operasyon, bu makale nedeniyle sabote edilmişse bu beni de, bana bilgiyi veren Kongre üyesini de memnun eder" dedi. TERÖRİST DEĞİL, ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISIYMIŞ Milliyet muhabiri Yasemin Çongar'ın da görüştüğü Novak, saçmalamaya devam ediyor. Novak, PKK hakkında, "Siz buna terörist örgüt diyorsunuz. Başkaları ise, 'Kürtlerin özgürlük savaşçıları' diyor. Ben de bunu TV'de bir kez söyledim ve başım derde girdi. Ama ben, biri için 'terörist' olanın, diğeri için 'özgürlük savaşçısı' olduğuna inanıyorum" dedi. "Irak'taki bağımsız Kürt bölgesel hükümetinin, Türkiye'deki kardeşleriyle birleşip Türk topraklarını da içine alacak 'Büyük Kürdistan'ı kurması, Türkiye'yi endişelendiriyor" diyen Novak, Türkiye nüfusunun beşte birinin Kürt olduğunu söyledi. changeTarget(document.getElementById("news_content ")) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
Bence böyle bir operasyon olacağı haberi bile yalandı,şimdi ub gazetecide kendince prim yapmaya çalışıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25977
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Bu adam ne dediğinin farkındadır inşallah.Bu adamın mantığı ile gidilirse el kaide de özgürlük için savaşıyora çıkıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132146 Yer: imde durmam!
Karma etkisi: 1513
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 150792
|
Hey yarrabbim ne diyeyim...Kucuk daglari sen mi yarattin be!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135478
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 391
|
1.Türk nüfusunun 5 te 1 i kürt değildir.
2.Adam gibi olan,pkk yanlısı olmayan,cahil olmayan Kürt düşmanım değildir.Unutmayalım kürt te Türk'tür,Türk asıllıdır.Tıpkı Laz gibi... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151212 3.Bu adam normal bir abd vatandaşıdır.Kesinlikle onların ve baştakilerinin düşündüklerinden başka bir şey düşünememekte ve olaylara objektif bakamamaktadır. 4.Bana göre Afgan militanlar,Vietnamlı gaziler,Iraklı militanlar vs. ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI dır. 5.pkk teroristtir. 6.kürdistan diye bişey yoktur.Olmaması için son damla kana kadar verilecektir. 7.Bizim Topraklarımız bizimdir.Bu şanlı,kanlı ve şerefli Topraklarda ne yapılacağına Türk halkı(Gerçek Türk olan Türk halkı) gerekirse kararını verecektir.Bize o,bu,şu karışamaz.(burda kastım baştakiler değil yine gerçek Türk Milletidir.O şu anda pek yapamasa bile,gün geldiğinde doğru ve yanlışı anlayacaktır.) 8.Pkk ya gizli bir operasyon yapılması söylentisi sadece dikkat dağıtmadır.(Eğer düşünürsek:biz şu an da abd ye bu nedenle fazlasıyla kızgınız.Bu kızgınlığa ne yapılabilir?Bir gazeteci ya da her neyse artık,çıkartılır,"operasyon olcaktıda,ben engelledimde,şöle mutluyumda,böle rahatladımda" dedirtilir ve sonuç olarakta halk kızgınlığın ismini unutarak o şahsa yöneltir.abd nin tamamı yerine bir tek abd liye kızmış oluruz. Teşekkürler. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47450 Yer: İzmir & Yali
Karma etkisi: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 106917
|
Garibim nerdn duymussa bi laf duymus onuda operasyon sanmiş heral
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151212 TSK biryere girecegi zaman habersiz ve zamansiz girer alacagini alir BKZ ÖRN: Kıbrıs , Kardak kayaliklari , Sincan'(tanklarin gecmesi) AMA SAGOLSUN EDİSON PARTİSİ Kankisi Bush'tan 1 MİLYAR DOLAR PARAYİ CUKKA ETTİGİ İÇİN ASKERİMİZ ELİ KOLU BAGLİ BEKLİYİ bu amerikali vatandas daha türk askerini tanimamiş bi gezi düzenlesinlerde kimle ugrastigini suna göstersinler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98609 Yer: İstanbul / Küçükçekmece / Tepeüstü
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 597
|
Tabiki Ole Yapar Geçmiş Zamanda Bordo_Bereliler Taliban'i Bulup Aynen Şöle Demişler;
Hey Köpek Sen Dağlara Da Saklansan Sen Askerlerinin Arkasina da Saklansan Seni Bulur Kafana Sıkar Gideriz Ama Bu Laftan Sonra Taliban'i Öldürmemişler !!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
Çok fazla yazmaya gerek yok bence.Onu konuşturan yöneticilerimiz utansın.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
hagio ve acidhouse...
alıntı yapmadım çünkü çok uzundu. kısaltsam da tamamen doğru dediklerinizi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151212 kısaltacak yeri bulamadım. ikinizin dediğinin tam ortası doğrudur. ben karadenizliyim.. laz değilim. Türkoğlu Türk'üm.. ikiniz de haklısınız... ve birşey daha bu iddaayı savunan( barış savaşçısı mıymış neymiş) kişinin haberini, bu kadar kaale alıyorsak. bu TSK'ye ve de Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yapılmış bir hakarte olur. tabii ki de konuyu yorumlayabiliriz.. ancak, bu adamı dinleyecek kadar alçalmadı Mehmetçik, TC. bu yüzden ben de bu haberin doğru olmadığına ''mrtdl'' arkaşımız gibi inanıyorumm... bu konuyu açarak bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim... yorumlara saygımız sonsuz... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71509
![]() Karma: 10
|
Türk,Kürt, Laz ne fark eder. Hepimiz aynı topraklarda yaşıyoruz ve birbirimizle kaynaşmışız. Ben örneğin: Babam katıksız Manav , annem katıksız dil bilen Laz
ve ben bir Kürt'le evliyim. Amerika değişik ülkelerden toplanmış insanlardan oluşan bir ülke ama her biri kendini amerikalı olarak tanımlıyor. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #136697
![]() Karma: 54
|
laz'lar lazarious un soyundan gelmekte benim bilgilerime göre...ama hepimiz kardesiz ve kendini Türk hisseden herkes Türk'tür...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119724
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 60
|
manav mı o nedemek?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
![]() ![]() ![]() ![]() Anadolu'ya ilk yerleşen Türkler'e verilen addır.Batı Anadolu yöresine, Manavların (Yerli Türklerin) ilk yerleşimin 1291 tarihinden olduğu bilinmektedir. Balıkesir, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Bilecik, Manisa, İzmir, Antalya-Manavgat, Konya,Afyon, Uşak, Kütahya,Düzce, Bolu, Ankara-Nallıhan, Zonguldak, Kastamonu, Mersin, Isparta ve bu şehirlerin birçok köyünde kendilerini manav olarak ifade eden türkler yaşamaktadırlar. alıntı:http://nedir.antoloji.com/manav/ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61261
Karma etkisi: 132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12467
|
manav demek bir yerin yerlisi demek
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Hiç Bugünlere gelinmeyebilirdi.Şuan Bunların Soyları kurutulmuş olabilirDi!Ama terör olayları azalacağına fazlalaşıyor!Türkiye kendi sonunu kendi getiriyor!
LAİKLİK TEHLİKE ALTINDA!Arkadaşlar UYANALIM ARTIK! |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|