Müzik kuralları madde 10 [ahmet kaya'nın yasaklanması hakkında]madde 10: ahmet Kaya ile ilgili (video vs.) paylaşımlar yasaklanmıştır. paylaşanlar uyarı bile yapılmadan ceza alabilir. bu komik maddeyi kim hangi iradeyle yazdı/yazdırdı, bu iradeyi o kişiye kim nasıl/hangi sebeple
Konu Joker tarafından açılmış, 123 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
madde 10: ahmet Kaya ile ilgili (video vs.) paylaşımlar yasaklanmıştır. paylaşanlar uyarı bile yapılmadan ceza alabilir.
bu komik maddeyi kim hangi iradeyle yazdı/yazdırdı, bu iradeyi o kişiye kim nasıl/hangi sebeple sağladı... merak ediyorum. kim ki bunlar...boylesi ciddi konuyu ele alıp ''karar'' verebilecek olan kimdir? geçmişlerine, mazilerine bakılınca aslında kim olabileceği de bellidir.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522154 -- kimsenin cevap aradığı yok.iki kelam saçmalar konuyu kapatırsınız bilirim. çünkü milliyetçilik- faşizm farklılıkları okunmaz kılar- yok eder. dolayısı ile yarın bugün özgür bir forumuz diye dolanırsanız ortalıkta... size başka forumlarda başka noktalarda cevap veririm.. apışıp kalırsınız- kendinizi rezil etmeyin. orda burda cumhuriyetçi solcuyum deyip, bozdurmayın kendinizi.. -- not: esra yapmıştır demiyorum... o böyle mevzulara girmez. ama estergon denen zat-ı muhteremin işlemeleriyle gaza gelip boyle bir maddeyi eklemiş olabilir. -- |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Öncelikle sakin ol
Yönetim Ahmet Kayanın bölücü terör örgütü ile anılması sebebiyle klip ve şarkılarının paylaşımını yasaklamıştır , yönetim buna karar vermiştir ve pekte komik olduğunu sanmıyorum bu kararın ve konuyu kişisel boyuta çekmeyin bu karar yönetimin kararıdır. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cinayet Tanığı Olsanız Şahitlik Yapar mısınız? | Gül'ce | Anket | 37 | 10-07-2011 09:23 |
| Siyaset Bölümü bölüm kuralları MADDE-17! | cillagiller | Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız | 3 | 08-01-2010 09:47 |
| Musicopat ile yasal müzik | blackmode | Wardom Haberler | 10 | 22-04-2008 08:29 |
| Samsung telefonlarda müzik kardeşliği | White Death | Cep Telefonları | 0 | 06-11-2007 00:47 |
| Müzik Siteleri | KKH | Bookmark | 3 | 04-05-2006 20:25 |
|
|