MXP 2009 - Özelleştirilebilir & Yüksek görsellik & StabilMXP 2009 (MorningXP 2009) Copyright © 2009 - Morning - Tüm Hakları saklıdır. Not : Karışıklığı önlemek amacıyla konu 3 mesajdan oluşmaktadır. 1. Mesaj : Açıklama,Özellikler ve Ekran Görüntüleri 2.Mesaj
Konu morning tarafından açılmış, 5325 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
MXP 2009 - Özelleştirilebilir & Yüksek görsellik & Stabil konusundaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 5325. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #203616 Yer: Nerden olcak evden =]
Karma etkisi: 420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41580
|
MXP 2009 (MorningXP 2009) Copyright © 2009 - Morning - Tüm Hakları saklıdır. Not : Karışıklığı önlemek amacıyla konu 3 mesajdan oluşmaktadır. 1. Mesaj : Açıklama,Özellikler ve Ekran Görüntüleri 2.Mesaj : Ekran Görüntüleri 2 - WPI Programları ve Sürücü Paketleri 3.Mesaj : İndirme linkleri ve notlar ! ÖNEMLİ UYARI ! : 2. MESAJIN TAMAMINI OKUMADAN KURULUMA GEÇMEYİN VE SORU SORMAYIN! Ön Açıklama:LiteXP'yi (benim ilk sistemim) ilk yaptığımda birisi bana LastXP linkini vermiş ve "böyle bir şey yapabilir misin?" demişti (o zamanki bilgimle bu xp mümkün değildi tabii).O zamandan beridir aklımda böyle bir XP yapmak vardı.İşte, bu işe başladığımdan beri yapmayı düşündüğüm XP'yi en sonunda bitirdim! Sene başından beri çalışılan bir üründür.Birkaç saatte yapılan basit ve artık birbirinin kopyası haline gelen çalışmalar değildir.(Bazı XP'lerde bu tür yorumlar gördüm de,yazayım dedim.Yanlış anlaşılmasın yani.) Programlama bile yapılmıştır çalışmada. (Ayar Merkezi,Kurulum Seçenekleri uygulamaları vb.) Ve diğer modifiye XP'lerden iki büyük farkı vardır: 1. farkı, nLite kullanılmamış ama buna rağmen bileşen silinmiş belki de ilk ve tek çalışmadır.Çok daha stabil,hatasız! 2. farksa Türkiye'deki ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR ilk XP projesi olmasıdır. İsterseniz XP'nizi daha kurarken özelleştirin. İsterseniz tamamen otomatik kurun. Özelliklere Genel Bakış:
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Çoklu-açılış menüsünün ekran görüntüsü.Menü bildiğiniz xp gibi bür tuşa basarsanız açılır. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Menüdeki seçenekleri yukarıda saydım zaten.Umarım beğenmişsinizdir görüntüsünü. MXP dosya kopyalama ekranı MXP Sürücüleri ayıklanırken. Gördüğünüz gibi kurulum ekran çözünürlüğü 1024x768'e getirilmiş ilk XP'dir. Pencere ise, sık sık bahsettiğim MXP Kurulum Seçenekleri'nin ta kendisi. Kurulumda atlanacak adımları, kurulacak bileşenleri, yapılacak ayarları,varsayılan temayı, hatta Program kurulum şeklini bile ayarlayabiliyorsunuz.Çözünürlük de bunlara dahil.En güzel yanı da, 60 saniye içinde bir düğmeye basmazsanız otomatikman katılımsız kurulum ayarlarıyla devam etmesi. İsterseniz bırakın kendi kursun,isterseniz özelleştirin istediğiniz gibi olsun! Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Bu da can sıkıntısını önlemek için koyduğum RocketDock uygulaması. 3 adet oyun, 3 adet program ve saat-tarih göstergeleri var. Flash oyunları bazı PC'lerde 1 kereye mahsus geç açılabilir,endişelenmeyin, açılmadı zannetmeyin. Ayrıca sistem işlemlerine/dosyalarına müdahele etmeniz sonucu oluşan problemli kurulumlardan yapımcı sorumlu tutulamaz. MXP Program Seçim Ekranı (WPI) bu da. Öyle bir DVD dolusu programla boşu boşuna fazla link koyup eziyet çektirmek yerine temel programları koydum. Bu da nihayet MXP kurulumu bitince göreceğiniz masaüstü. (Varsayılan ayarlara göredir.Temayı değiştirdiyseniz farklı olacaktır elbette) Görev Yönetici'yi ve ram kullanımını görüyorsunuz. Tüm sürücüler + temel programlar kurulu haldeyken çekilmiştir.Değerler normal. Eğer servis kapatmayı seçtiyseniz daha az bir ram kullanımı göreceksiniz. Orjinallik doğrulamasından da geçti XP'miz. Bazı resimlerdeki reklamlar için kusura bakmayın arkadaşlar. Düzenleyen morning : 29-03-2009 at 20:22. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
|
Bu ekran görüntüleri de size sistemin görünümü hakkında fikir verecektir. Mavi ağırlıklı bir paket kullanılmıştır.Bazı yerler halen 7'iso olarak duruyor olabilir.Çevirmeyi unutmuşumdur. Mazur görün artık. Yüzlerce dosya içinde tek tek düzenleme yapmak zorunda olunca, unutmak doğal Yapılan bazı değişiklikler: - Simgelerin birçoğu değiştirildi.Artık baygınlık veren standart Vista değil yani. - Diyaloglar Mavi renkle değiştirildi. - Windows 7 Build 7057 Oturum Açma Ekranı eklendi. [/color][/color][/size][/font](İLK VE TEK!) - Windows 7 Kulanıcı Resimleri eklendi. (İLK VE TEK!) - Windows 7 arkaplanları dahil olmak üzere birçok arkaplan eklendi. - Windows Vista Mavi Açılış Ekranı bulunmaktadır. - Windows 7 Açılış Ekranı da oturum açma ekranından önce çıkmaktadır. (İLK VE TEK!) - Windows 7 RC teması eklendi. (YENİ!) MXP 2009 Ekstralarından bazılarını görebileceğiniz bir resim. Ayar Merkezi ile çeşitli ayarların kolayca yapılması sağlandı. Diğer masaüstü öğeleri ise, masaüstünü renklendirerek eğlenmek isteyenler için. Ayrıca Windows 7'nin Aero Peek,Aero Shake ve Aero Snap özellikleri eklenmiştir.Bilgi mevcuttur. Son olarak bu da windows menümüz. Açıklamahttp://www.********.com/HH-Red/editor/separator.gif zaten üzerinde yazıyor. Gerek duymuyorum. Sürücüleri Kur dediğiniz zaman çıkan menüde Sürücü Paketlerini seçebiliyorsunuz.Maalesef MXP kurulumunda çalışamıyor bu ekran. Not : Detaylı ekran görüntülerine bakmak isteyenler, aşağıdan tüm ekran görüntülerini indirebilirler. Kod:
http://rapidshare.com/files/214273663/Mxp_ekran_grnt.rar WPI Program Listesi: (Tüm programlar Full ve çıktığı tarih itibariyle güncel sürümdür.İlk defa, şansıma çoğu programın güncellemesi çıktı da en güncel DVD'yi hazırlayabildim.) Tüm programlar denenmiştir. Kod:
7-Zip 4.6.5 Türkçe Zuma Deluxe XnView 1.95.4 Tam Paket Türkçe WinRAR 3.80 Türkçe Windows Vista Sidebar (Kenar Çubuğu) Winamp Pro 5.541 Türkçe Unlocker 1.8.7 Türkçe Universal Share Downloader 1.3.5.1 Türkçe Universal Extractor 1.6 Türkçe TuneUp Utilities 2009 8.0.2000.35 TrueTransparency 0.9.4 Skype 4.0.0.206 Türkçe Shockwave 11 + Flash Player 10 Revo Uninstaller 1.80 Türkçe Opera 9.64 Türkçe Okey+ 2.1 Türkçe Office XP Türkçe Office 2003 Pro. Türkçe + Office 2007 uyumluluk paketi Nero 9 Lite Türkçe MTU Sözlük Live Messenger 2009 + MSN Plus + Yamalı TR LimeWire PRO 5.1.2 Türkçe Küçük Oyunlar Paketi K-Lite Mega Codec Pack 4.7.0 Java Runtime Environment 6 Update 13 ImgBurn 2.4.2 Türkçe Hyper Space Invader HashCheck 2.1.8 Türkçe Foobar2000 0.9.6.3 Firefox 3.0.8 Türkçe (Eklentisiz) Ek Denetim Masası Eklentileri DxBall 2 Defraggler 1.08 Türkçe CCleaner 2.17 Türkçe Avira AntiVir Personal Edition 9 AIMP 2.51.330 Türkçe Adobe Photoshop CS4 .Net Framework 3.5 AIO Türkçe Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
İndirme bağlantıları (Linkleri)
NOT : Arkadaşlar ne yazık ki şimdi farkettim.Kurulum sonrası ilk açılışta iki dosya bulunamadı hatası alırsanız kesinlikle önemli değil.Sistem doğru kuruldu da benim gerizekalı kafam yanlışlıkla 2 kere çalıştırmışım dosyaları... Kod:
http://rapidshare.com/files/214740306/MorningSistem2009.part01.rar http://rapidshare.com/files/214770541/MorningSistem2009.part02.rar http://rapidshare.com/files/214796644/MorningSistem2009.part03.rar http://rapidshare.com/files/214819048/MorningSistem2009.part04.rar http://rapidshare.com/files/214843728/MorningSistem2009.part05.rar http://rapidshare.com/files/214882779/MorningSistem2009.part06.rar http://rapidshare.com/files/214926105/MorningSistem2009.part07.rar http://rapidshare.com/files/214985146/MorningSistem2009.part08.rar http://rapidshare.com/files/214697775/MorningSistem2009.part09.rar http://rapidshare.com/files/214635696/MorningSistem2009.part10.rar http://rapidshare.com/files/214575898/MorningSistem2009.part11.rar Alternatif sitelere yükleme yapılacak büyük ihtimalle.Şimdilik Rapidshare ile idare edin.Alternatif site yüklemesi yapmış olan arkadaşlar bana özel mesaj yollasınlar. Kotalı arkadaşlarımız için CD sürümü yakında. MXP 2009'da kullanılan temaları indirmek isterseniz: (SevenVG,SevenXP,Luna Element,LE Black,Embedded,RoyaleVista,Royale temaları) Kod:
http://rapidshare.com/files/214845409/MXP_2009_Temalar.rar Kod:
http://rapidshare.com/files/215021378/MXP_Arkaplan.7z Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Rar Şifresi : [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Kod:
http://rapidshare.com/files/214846683/w7_build7057_logon_www.tnctr.com.rar Kod:
http://rapidshare.com/files/214846316/MXP_2009_Oyunlar.rar S.S.S.'yi ve kurulum notlarını okumadan kuruluma geçmeyin. Sistem Gereksinimleri: - İşlemciniz XP'yi çalıştırsın yeter.Rahat bir kurulum için en azından 1.5 Ghz işlemci önerilir. - Ram miktarınız 192 MB'tan fazla olmalıdır.192 MB'tan düşük bir RAM ile de kullanabilirsiniz.Fakat performanslı olmaz. - En az 4 GB boş harddisk alanı gerekmektedir sürücüler vb. için. Kurulum Notları (MUTLAKA okuyun!)
Soru 1. Aygıtlar yükleniyor ekranında Mavi Ekran hatası alıyorum. Cevap: Kurulum Seçenekleri'nde sürücü kurmayı atla deyin.Ama çabuk olun,37.dk'ya gelmeden kurulum seçeneklerini bitirin. Soru 2. Yükleme neden uzun sürüyor? Daha kısa sürmesi için neler yapabiliriz? Cevap: Sürücü paketlerinin fazlalığı, IE8 yüklemesi kurulumu uzatıyor. Lütfen sabredin Soru 3. partx'i y defa indirdim fakat çıkaramıyorum, CRC hatası veriyor. Başka siteye upload yapabilir misiniz? Cevap: Partı hata gidinceye kadar tekrar indirmeniz gerekmektedir.Ya da başka partlara devam edin,birkaç saat sonra hata veren partı çekin.Başka siteye upload yapan arkadaşlar linkleri özel mesajla yollayabilir, tabii şifreli olmazsa. Soru 4. Dosya kopyalama ekranında ... dosyası kopyalanamadı uyarısı alıyorum. Neden? Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Cevap: Bunun 2 sebebi vardır.Ya DVD çizilmiştir,ya da DVD'ye hızlı yazdırılmıştır.Hatasız kurulum için cd'ye 4x gibi yavaş bir hızda yazdırmanız gerekmektedir. Soru 5. Office orjinal değil uyarısı veriyor.Ne yapabilirim? Cevap: Office'i ve tüm güncellemelerini silin."Office Orijinal Ürün Avantajı Bildirimleri (KB949810) tr" güncellemesini yüklemeyin.Olmadıysa format atın tekrar. Soru 6. İlk açılışta temizle.cmd ve DPsFnshr.exe bulunamadı hatası alıyorum. Cevap: Önemli değil,sistem doğru kuruldu.Dosyaları 2 kere çalıştırmışım yanlışlıkla.Dosyalar çalıştırdıktan sonra kendilerini siliyorlar.Bu nedenle hata alıyorsunuz. Teşekkürler: O kadar çok katılımsız program ve eklenti kullandım ki.Hepsinin yapımcılarına ayrı ayrı teşekkürler. Blackman12 ve sk8er_boi'ye özel teşekkür ediyorum.Autoit başta olmak üzere birçok konuda anlatımlarıyla ve destekleriyle yardımcı oldular. neccooy abime teşekkür ediyorum.Bugün burda olmamın sebebidir.İyi ki varsın! Fixit isimli yabancı arkadaşa teşekkürler.Mavi vista görünümü onun XPTSP Blue sürümüyle sağlandı... MSFN,wincert.net ve RyanVM gibi sitelerde katılımsız kurulum desteği sağlayan arkadaşlara teşekkürler.Her ne kadar okumayacak olsalar da Alıntı ve Çalıntı yapacaklara - Lütfen TAMAMINI Okuyunuz. Bu çalışmayı başka sitelerde paylaşacaklar aşağıdaki kuralları kabul etmiş sayılırlar. - Konuyu alıntı yaparken "alıntıdır" yazınız.Zaten yazsanız da yazmasanız da çalışmayı sizin yapmadığınız anlaşılacak.O yüzden hiç "ben yaptım" olaylarına girmeye çalışmayın. - Linkleri kendi adınıza (şifreli veya şifresiz) upload etmeyiniz.3 aylık emeği siz benim paylaşımımdan premium kazanın diye vermedim. - Bu konuyu yenilikler için takip edin.Konu sürekli güncellenmeye çalışılacaktır. - Alternatif Link vermek isterseniz bana Özel Mesaj atınız.[/color][/color][/size][/font] Son olarak... Bu XP Türklerden bir şey olmaz,Türkler bunu yapamaz diyenler için hazırlanmıştır Düzenleyen morning : 29-03-2009 at 21:24. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196446 Yer: inde yok :)
Karma etkisi: 281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27631
|
kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir xp olmuş.bütün anlatımları okudum ama dvd olduğunu partları görünce anladım.
ne yazıkki benim laptop dvd yazmıyo ![]() ![]() ![]() ama yine de indiriyorum.mecburen başka bi arkadaşın pc'sinde yazdırma yapacam ![]() ![]() ve son olarakta senin son yazına değinmek istiyorum. biz TÜRK'ÜZ ELİMİZDEN HER İŞ GELİR.bunun tarihte de örnekleri çoktur.yeter ki tepemizi attırmasınlar ........ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
En Güzel İmza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172331 Yer: Karabük
Karma etkisi: 29382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2937216
|
emeğine sağlık arkadaşım. Yapan da burada paylaşanda baya emek vermiş
. Teşekkürler..Düzenleyen Kal-El_ : 30-03-2009 at 18:41. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #156117
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
eline sağlık arkadasım
sana bi kaç sorum olacaktı cevaplarsan sevinmirim -bu cd normal bilgisayara kurulur mu? masaustu ve diz üstü için olan xp ler farklı mı? -laptop cdsiyle masaustu kurulum yapılır mı? -burdaki suruculerin hepsi mi kuruluyor? yoksa gerekli olan suruculer otamatik olarak saptanıp mı kuruluyor? Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] -Suruculerin kurulumu kafamı karıstırıyo, elimdeki lap top cdsiyle normal masaustu bilgisayar kurabilirmiyim? konuyu yanlıs yere acmıssam kusura bakma |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81073 Yer: ler mi ki?
Karma etkisi: 696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69041
|
güzel olmuş eline sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Laptop,masaüstü farketmez. Tüm sürücüler kurulmuyor.Mesela WebCam'iniz yoksa kurulmaz.Ya da X marka ses kartına sahipseniz B Markanın sürücüleri kurulmaz. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #170064
Karma etkisi: 140
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13584
|
Ellerinize sağlik çok güzel bir çalışma yapmışsınız.Kutlarım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110946 Yer: İzmir
Karma etkisi: 449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44351
|
güzel çalışma ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95149
![]() Karma: -22
|
harika bir çalışma emeğine sağlık süper oldu arşive ekledim
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32948
|
merhaba öncelikle ellerine sağlık güzel bir çalışma sana sormak istediğim soruya gelince. bende asus m2n slı delux anakart var ve ben sata raid yapmak istiyorum.bu ve birkaç siteden indirdiğim bütün xp leri denedim ama hiç birisi raid yaptığım diskleri görmedi.seninkinde böyle bir sorun olurmu çünkü daha önce indirdiğim bütün xp ler elimde patladı
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23202
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 822
|
Tebrikler mükemmel paylaşım olmuş,emeğine sağlık ...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23202
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 822
|
Arkadaşım ben bu xp yi kurdum,herşeyi tamamladım,Kaspersky Internet Security yi kurmaya çalıştıgımda McAfee VirusScan Enterprise 8.0 yüklü diye gösteriyor ancak program ekle-kaldırda yok ve Kaspersky kurulmuyor.Ne yaptıysam olmadı.Uninstall programları bile işe yaramadı.Yardımcı olabilir misin bu konuda ??
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112260
|
Morning kardeşim süper bi şey yapmışsın..Kutlarım..Senin gibi cins kafalara ihtiyacımız va be kardeş...Yalnız benim senden bir isteğim olacak .....Ben nereden xp 64 bit bulabilirim...Çünkü 4Gb ddr3 ram kullanıyorum..Nette araştırdım ve indirdim düzgün çalışan bir xp 64 bit cd'si indiremedim..Bu konuda(download Linki konusunda) yardım ederesen sevinirim...
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Tekrar tebrik ederim..Eline sağlık...Bu işte çok emek var ... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|