Mynet ile ilgili bir hayalim...Arkadaşlar bildiğiniz gibi mynet irc girişini kapattıktan sonra userlar mynetten soğumaya başladı.Zaten mynetin sitesinde ki sohbet bölümü bence özellikle amatör kullanıcılar için çok yetersiz.Benim aylardır bir hayalim var bunu sizlerle
Konu DeSTiNy tarafından açılmış, 642 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18888 Yer: Paris
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi mynet irc girişini kapattıktan sonra userlar mynetten soğumaya başladı.Zaten mynetin sitesinde ki sohbet bölümü bence özellikle amatör kullanıcılar için çok yetersiz.Benim aylardır bir hayalim var bunu sizlerle paylaşmak istedim.Düşünsenize bir, çok gelişmiş bir cr yapmışız sağ tuş var korumalar var,mirce benzer hatta mircden daha da iyi bir sürü özellikleri var,kullanıcılara whois çekince onların resmi bilgileri görünüyor vs filan.Kim bilir ne kadar güzel olurdu.Hem zaten böyle bir şey yapabilsek mynetinde işine gelir bence
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=11178 daha çok user kazanırlar,hem de insanlar ircden girmeyi aramazlar.Çünkü benim bildiğim kadarıyla buna benzer bir şey en azından sanırım Türkiye'de yok.... Ülkemizde artık hemen hemen her evde bir bilgisayar var ama bakıyorumda büyük bir kısmımız boş işlerle zaman geçiriyor.Örneğin (Chat,oyun,film vs..) gibi şeylerle zaman geçirenleri çok biliyorum.Adeta bilgisayarı sadece eğlence aracı olarak görenler çok.Benim bilgisayarım yok evimde bir zamanlar eski bir bilgisayarım vardı ama oda oldukça eski olduğu için yetersizdi.Ben şu an öylesine çok isterdimki evimde bilgisayarım olsun yeni bir şeyler öğrenim belki o hayalimdeki şeyide az veya çok hayata geçirebilirim.Ama bir atasözü var işte "Kime Niyet , Kime Kısmet" Milletin bilgisayarı var boş işlere harcar,benimse bilgisayarım yok ama olsa kim bilir ne yararlı işlere harcardım kimbilir... |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103075 Yer: SaMsUn
Karma etkisi: 706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70059
|
eLİmde Bir Tane SCript SAyıLMAz AMa Ona BEnser Bi APPLet var istiyen olursa msnden ata bilirm Mynet için AraDa Bİ YAKAlanIyor amaolsun
![]() SCriptler öLMEs.................MsN:salimsogutcu@hotmail.com ,SaYGıLaR. |
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120899 Yer: Türkiye Devleti
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1398
|
Pm at diye yazsaydın. Msn verme bence açıktan direk..
Ayrıca 17,05,2005 konuyu hortlatmışsın hortlak konu oLmuş ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
2 sene öncenin konusu.. kapatıldı
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|