Mynet Irc Yardim..!!Arkadaşlar benim isteğim biraz özel mynet özel odalarınbirinde sop'luk yapıyorum , geçenlerde biriyle dalaşırken adam bana kareler içinde renkli yazılar yazmaya başladı bunu nasıl yapıyo bana bi yardımcı olun şimdiden
Konu jacabo_ tarafından açılmış, 778 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Mynet Irc Yardim..!! konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 778. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95689
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar benim isteğim biraz özel mynet özel odalarınbirinde sop'luk yapıyorum , geçenlerde biriyle dalaşırken adam bana kareler içinde renkli yazılar yazmaya başladı bunu nasıl yapıyo bana bi yardımcı olun şimdiden saolun..!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95437
![]() Karma: 10
|
scriptle girmiştir
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66461
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 483
|
renkli yazı yazmak için scriple girmeye gerek yoktur.mynette yazılarını yazdığın butonun yanındaki renklerden yararlanarak ta yazabilirsin ama kanalın renk korumasının kapalı olması lazım.meynetin kendi kanallarında yazamazsın.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=98555 mynete scriptten girmenin bir kaç yolu var.birincisi mynet erişim pakati almak.mynette ap sop oper vs vs vs gibi yetkili olmak.diğeride kodesleri bulmak.veya bulan kişilerden scripti almak. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
Mircdan yani Scripten hazirLamista oLabilir Orada hazrLamis sana koyyalamIStir
BeLikide. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99348
![]() ![]() ![]() Karma: -284
|
nickin bumu silim o sop unu daha birşey bilmiyorsun sana sop yazmışlar allahım yarappim yaa
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
Dostum zaten bellidegiLki taminime gore boyle bisey yok sadece kanallara saldiranlarin nasil yapildigini merak ettigi icin soruyor arkadas oda bahanesidir belki normal karsilayin zaten mynetdeki Myopslar biLgi duzeyi bakimindan baya bir birikimli ama arkadasin dedigi ister istemez adami celiskiye dusuruyor
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|