Nasıl Format ATarımarkadaşlar windows xp pro orjinal cd sini aldım kitapçığını okudum cd yi takınca format atıyor .bilgisayarcıyı aradım bana dedi ki format attıkdan sonra bütün herşeyi yüklemen lazım tek tek dedi
Konu GodSpeed tarafından açılmış, 1504 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Nasıl Format ATarım konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1504. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49394 Yer: Mardin/Midyat:)
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 20
|
arkadaşlar windows xp pro orjinal cd sini aldım kitapçığını okudum cd yi takınca format atıyor .bilgisayarcıyı aradım bana dedi ki format attıkdan sonra bütün herşeyi yüklemen lazım tek tek dedi ekran kartı modem anakart mouse klavye sonra adsl formundan açtırman lazım formattan sonra netini dedi
ben formatın bu kadar zor bişey olduğuna inanmıorum kısa bir yolu var mı donanımları yüklemek açısından Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=156474 cevap verirseniz beni pc kursu masrafından kurtarırsınız |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Donanımındaki parçaları xp destekliyorsa kurmana gerek kalmaz...
Mesela ben ses kartı , adsl modem, ekran kartı kurmuyorum formattan sonra sadece program kuruyorum office firefox falan... Tavsiyem denemeden göremez öğrenemezsin ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
|
ustam msl enrden anlarım pc nin tanıdığını şurdan anlar mıyım
pc me hep bilgisyarcı format atıodu ama bu bilgisyarcı program ekle kaldıra bakdım atı ekran kartım flan göremedim yani yüklememiş demekki tanımış mı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
ekran kartı çalışmassa ekrana görüntü nasıl gelicekti _? monitör açılmazdı kapatırdı kendini
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
|
modum http://rs101.rapidshare.com/files/39...ional_2007.rar
forumumuzda verilen şu programı buldum sorunumu çözdü sayılır ama virüs yüzünden yerel disk d kayboldu yedekyemiorum ne yapcam ayrıca formattan sonra adsl imi açtırmam gerek mi lütfen yardım edin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
|
ADsl zaten açıktır onun bilgisayarla alakası yok.. Modem ayarlarını tekrar yapıyorsunuz o kadar Modemle beraber kurulum için bir fasikül gelir onu inceleyin yada modemniin markasını googleda aratıp kurulum ayarlarını yapabilirsiniz..
Bazı adsl kurulumlarındada cdsi var sadece kullanıcı adı ve paroal istiyor yazılım kendisi konfigure ediyor.. Driverlar için xp kendisi tanır zaten İlk olarak formatlayın bilgisayarınızı Bilginiz yok ise format nasıl atılır diye forumda veya googleda aratın Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=156474 Zaten xp cdsini taktığınızda nereye kuracağınızı göteriyor ve oraya format atıyor .. D sürüsünü kaldırın herşeyi C sürücünde toplansın temiz bir xp kurup sonra partition magic diye bir program var sonradanda C sürücüsünün boş alanından bir sürücü daha ayarlayabilirsiniz.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
yani dediğin program la yerel disk d yi oluşturucam.sonrada oraya atıcam bütün herşeyi yedeklemeleri falan
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
|
O bölümü kaldır Sadece c sürücüsü kalsın Cye kur sonra Bölümlşe Cyi bir kısmınıda D yap..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
|
tamam cdyi takıp formatlıorum şu an driver genius ile yedekledim bütün driverları onuda rarlayıp sevgilime attım ne olur ne olmaz diye
sorun çıkarsa şu an tek internetten çıkjar |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
internetten sorun çıkmaz merak etme modemin benim gibi mintonsa hiçbir ayar yapmana gerek yok bilgisayar açıldığında direk internete girebilirsin...farklıysada sadece modem cdsinden ufak bi kurulum yapman gerekir.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
|
o ufak kurulumda mutlaka kullanıcı adı ve paroladır.. airties modemlerin öyle değilmiydi.. Tamda emin değilim
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
Evet airties..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Hızlı Çırak
|
sorunuma cevap yazan arkdaşlara sonsuz teşşekürler format attım pc uçuyo
![]() internete direk bağlandı ama acemilikden heralde pc açılınca msaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu avrdı bilgisyarım falan yokdu onlarıda kopyaladım bütün programlarımı attım (nod32,wınrar,limewire,cam programı,massenger,firefox) su an herşey yolunda küçük bir aksaklık dışında o aksaklıkda ses biraz cızırtılı çıkıyor realteki yüklememe rağmen ama onuda ses denetiminden biraz düşürdüm ama halen var onun dışında kendi tanımış bütün ekran kartını falan Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=156474 hepinize tekrar teşekürler |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
![]() Demiştim denemeden göremezsin , öğrenemezsin diye...Simdi format işinde daha rahat olursun artık bilgisayarcıya para vermezsin ![]() Ses ile ilgili problemine tam olarak bi çözüm söyleyemem ama bi kaç öreim olur : -Ses ayarlarını tam olarak kontrol et yüksek ses ayarından kaynaklanabilir -winamp'ı dene dinlediğin dosyayı değiştir -Ses kartı driver cd'sinden yükleme yap(oda normal bir setup dosyasıdır heralde) |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|