Nasıl Script Yapılır ?Nasıl Script Yapılır ? Piyasadaki scriptler paso renkli,reklamlı,şarkılı amatör scriptler. [Kullanım açısından iyiler] :D Amacım mIRC\'e en başından güzel bir script yapmak ama bu kondua hiçbir bilgim yok.
Konu IF tarafından açılmış, 2160 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Nasıl Script Yapılır ? konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 2160. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #180 Yer: Internet
Karma etkisi: 841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 83377
|
Nasıl Script Yapılır ?
Piyasadaki scriptler paso renkli,reklamlı,şarkılı amatör scriptler. [Kullanım açısından iyiler] ![]() Amacım mIRC\'e en başından güzel bir script yapmak ama bu kondua hiçbir bilgim yok. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #330 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
bence script kullanma direk sade mIRC kullan.. en kullanislisi o..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
amacım biraz mIRC\'i kolaylaştırmak zaten sıfır script yazımından bi zarar geleceğini sanmam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #340 Yer: Toronto - Istanbul
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 22
|
mirc scriptin konusunda pek bilgim yok ancak en iyi sekilde normal mircin help dosyalarindan ogrenebilirsin.
Orda variables filan hepsini kolaylikla ogrenebilirsin. mirc scripting hakkinda iyi bilgisi olan birisi msg atarsa tabiki daha ii olur. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #450
![]() Karma: 24
|
if bence, bir irc sciprt indir (dikkat et trojan olmasın)
onun dosyarına bak kodları nasıl yazılmış vs. ama sakıno scirpt i değiştirip başka isimle sürme çok ayıp olur. gerçi turkiyede ne hikmetse scriptlerin %75 i birbirnin aynısı yada yabancı kopyası.. eski irc ortamı kalmadı artık, MSN icq vs moda oldu mertlik bozuldu ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #447 Yer: αηкαяα
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18490
|
Béndé birara hévéslénmi$tim bu script olayina hatta sevgilimol.com diyé bir yér vardi simdi duruyormu bilmiyorum oraya flnda yapmi$tim hatta.. sana tavsiyém googléda arat birsuru bununla ilgili sité var dégisik script ornekleri var né biliyim ékléntilér var ve bunlari yuklémési v.s. dé birkac config dosyasina bakiyor ilk olarak bazi témélléri oturtulmu$ yabanci bir script indir onun uzerindé éKlémélér oynamalar yap bir haftaya kalmaz piyasadaki turk scriptlérdén daha iyisini yaparsin... tabi temel alacagin script sava$ scripti olmazsa iyi olur
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=214 -ha bidé bana sorarsan bu hirsizlikmidir diyé, béncé dégildir cunku hérkéz ayni séyi yapiyor béLirli éklentilér var bunlari aktifléstiriyorlar channel v.s. pencerelerindéki ménulérlé oynuyorlar script yapmis oluyorlar zatén mirc da direk arabirimden bircok séyi dégistirébiliyorsun... -mirci yapan yapmis ustundén yillar gécmis binlércé script yapilmi$ i$in orjinalligi kalmami$ artik né yapsak hirsizlik sayilir bu saattén sonra ) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
ya indir diyorsunuzda scriptten bol bişi yok zaten bende,
ben kodları fln menüyü nasıl oluşturacağımı bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #165 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 335
|
beyler mirc de bence yapılıcak hemen hemen hersey yapıldı
hazır scriptler de yukardakı arkadasın dedıgı gıbı bırbırının aynısı bı cok script te arka planda script ı yazan adamın site reklamını yapıyor mirc de zaten dogru duzgun muhabbette kalmadı sureklı de reklam gonderıyolar en iyisi msn,icq forumlardan da kafa dengınız olan arkadaslar bulabılırsınız en mantıklısı bu degıl mı ? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #563 Yer: ******TeaM
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #52 Yer: İstanbul
![]() Karma: 47
|
hacı bence bu kadar kasma derım ben bı ara bende merak sarmıştım,
bır çok site var mesela mırcturk.com gir oraya orda ddons lar var onları mırc e eklıosun istediğin gibi ozellıklerde mırc oluşturuyosun kendıne, çok basıt yapaımı felan bı bak derım ben ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Alıntı:
)) |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Alıntı:
)) |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #593 Yer: Istanbul
![]() Karma: 34
|
Simdiii oncelikle ben kendim bir script yapıyorum yakında piyasaya cıkıcak e tabi war agırlıklı bi script olacak bu sebepten dolayı butun script sayfalarını incelerim butun scirptleri yuklerim mircturk.com da iyi scriptler ve addonlar var ama dosyalar admin kontrolunden gecirilmiyor sanırım cunku eger geciriliyor olsaydı yukledigim script kendi kendine 10-15 servera baglanıp reklam yapmazdı ...
mircscripts.org u oneririm sana ben addonlarımı oradan alıp modifiye ediyorum zaten readme dosylarında nasıl kullanacagın anlatılıyor ama basitce ben gene anlatim : addonu mircin icine atcaksın sonra statusa veya herhangi bir yere : /load -rs addonismi.mrc (genelde mrc uzantılı olurlar ini veya txt de olabilir(hersey olabilir aslında onemli olan dosyanın icindeki yazılardır(kodlar))Sonra bu dosyayı acıp editleyebilirsin mesela By Nick i By If yapabilirsin bu tabi hosh birsey deil ripping olayına giriyor ama ornek veriyorum sıfır bilgin varsa yapabilecegin en basit editleme budur .. editleye editleye ogrenirsin ... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=214 Yada benim scriptin cıkmasını bekle bomba gibi olucak piyasaya damgasını vuracak ama bazı arkların da dedii gibi irc artık sohretini yitiriyor ve buna cok uzuluyorum cunku daimi kullandıgım chat programı : mirc ... uzuluyorum bunca sene uzerinde durdum calishtim didindim ettim ilginin azalma sebebi kamera olmaması sanırım ama bu ozelligi eklemek o kadar zor deil Khlaed eklemesse ben eklicem anasını satim ...yasasin mirc olsun msn ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #593 Yer: Istanbul
![]() Karma: 34
|
Bu arada mircin son verisonunda hehrangi bir hex editor kullanılınca mirc acilmiyor ...resoure hackerla denedim bende olmuyor dosya adı mirc.exe ; Mirc.exe yapsan acilmio adam bıkmısh artk hex editlerden
ama tabi onu da gecmenin yolunu bulur arayan arayan bulur ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|