Neden çok şehit veriyoruz?S.a. arkadaşlar sizinle bir konuyu tartışmak istiyorum; Eminim dikkatinizi çekmiştir son zamanlarda çok sayıda şehit vermeye başladık neler oluyo bu ülkede Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonuda yapılıyo şu anda doğu
Konu ZerzavatçI tarafından açılmış, 4683 kişi tarafından görüntülenip, 61 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Neden çok şehit veriyoruz? konusundaki toplam yorum: 61, okunma sayısı: 4683. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
S.a. arkadaşlar sizinle bir konuyu tartışmak istiyorum;
Eminim dikkatinizi çekmiştir son zamanlarda çok sayıda şehit vermeye başladık neler oluyo bu ülkede Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonuda yapılıyo şu anda doğu bölgelerine ama ne yazıkki o orospu çocukları değilde bizim ana kuzusu evlatlarımız ölüyo nasıl oluyo bu.O şerefsizlerin ele başıda elimizde ama hala şehit veriyoruz hala şehit veriyoruz.Yani devlet yönetimi, belki aklımızın ermediği şeyler wardır bazılarının (AB ,Amerika) isteği karşısında Pkk ya tam tepki gösteremiyoruz askeri olarak belki ama eğer onlara yaranmak içinse bizimde bi çıkarımız olmalı ama bir devlet için evlatlarının ölümüne değecek hiç bişey yoktur nede olsa devlet rahat ettirmek için var ama Şehit veriyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=72597 Bu konuda yapabileceğimiz bişey war mı lütfen tartışalım ve bu vatana bi faydamız olsun.Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68507
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4376
|
evet kardesim durumun farkındayım allah pkklerin belasını versin bü ulkeden ne kötülük görmüşlerki zamanında bize bunları yapıyolar bunları diri diri yakacaksın
bize hocamız anlatmıstı iidinle burayı köylerden 15 ,16 yaslarındaki cocukları kaçırıp pkk olarak yetiş tiriyolar ve bu kişin abiside askerde oluyo kardesine yani pkk lere karsı savastırıyolar bir cok dogu illemizde bu boyle |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
|
kardeş baktığın için çok saol bu arada bu aleme hoşgeldin ilk mesajın ve ilk mesajında buraya baktığın için sana bi +k helal osun sana walla.lütfen arada bir bak bu konuya ve sende katıl tartışmaya
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28531 Yer: Türkiye Cumhuriyeti
Karma etkisi: 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 200436
|
Kardeş şimdi şöyle bi durum oralara asker yığdılar ve hala geliyo ben askerliğimi yüksekovada yaptım ve nedenini şuna bağlıyorum. Asker Tecrübesizliğ.. Adam acemi birliğinden yeni gelmiş ne oryantasyon eğitimi var ne bişiy direk dağa sürüyolar dolayısyla kötü haberler alıyoruz.... Çünkü askere ihtiyac var şuan hemde tecrübe durum böle olsunca neticede kötü oluyor malesef...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
Öncelikle ilgin için çok saol
gelelim konuya benim asıl bahsetmek istediğim o değil neden biz bu pkk nın önüne geçemiyoruz yani haklısın belki dediğininde bi etkisi war ama o kadarda tecrübeli askerlerimiz war hem askeriye salakmı acemi askerleri oraya yolluyo.Dönelim asıl konuya neden bu pkk nın önüne geçilemiyo bu kadar asker ile o dağda iğne olsa bulunmuştu |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74373
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 15
|
Ekmek yediği kaba pislemek, bu olsa gerek... Alahından bulsunlar...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
Davulun sesi uzaktan hoş gelrimiş Gitte gör o kadar askerde dağda napıyo ![]() PKK denilen şahıslar avuçlarının içi gibi biliyo her yeri artık üst mevkii deki kişiler bile bu konuda yetersiz kalıyo bilmem naltabildim mi. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
Kardeş ayıptır sölemesi ben 2-3 ay yazıcılık yaptım istihbarat subaylığında öle bi istihbarat geliyodu ki aklın hayalin durur ama allah Ordakileri sabır versin ve korusun gerçekten çok zor.. Ama bu devran böle döner.. ne onlar kazanır ne biz ben bunu gördüm... İyi akşamlar..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67814 Yer: Wardom.Org > Spor
Karma etkisi: 16325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1631221
|
Ne mutlu Türk`üm Diyene!!
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
bravo işte budur kardeşim + karma ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26345
Karma etkisi: 96
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8881
|
Türkiye ne zaman gerçekten güçlü bir devlet olur o zaman pkk biter ama şöylede bir durum var ne yazıkki devlet oraya iş makinası gönderiyor yakıyorlar öğretmen gönderiyor öldürüyorlar telefon direği gönderiyor direkleri yakacak olarak kullanıp telleri sermaye yapıyorlar insanı insan değilki !!hatayda araplar karadenizde lazlar yaşıyor orda sorun varmı?yok neden ?ekonomik şartlardan ..eğer güneydoğu gibi oralarda fakir olsaydı Türkiyenin halini düşünmek bile istemiyorum( şunuda belirteyim çok sevdiğim laz ve arap arkadaşlarım var)fakat bu bir gerçektir yoksulluk ve cahillik insana herşeyi yaptırır bu işin tek çaresi bence güneydoğunun kalkınması
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|