Neobux ödeme kanıtı...! (resimli)arkadaslar 5gün önce 2.02 $ biriktirmiştim ve denemek için çekeyim dedim bakalım güvenilir bi işmiymiş bu neobux işi diye ödememi istedim ve göndermesi 10 saniye almadı gayet saşırdım ve mutlu
Konu livestrong tarafından açılmış, 393 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Neobux ödeme kanıtı...! (resimli) konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 393. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #335774 Yer: Yerel Disk (D:)
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 725469
|
arkadaslar 5gün önce 2.02 $ biriktirmiştim ve denemek için çekeyim dedim bakalım güvenilir bi işmiymiş bu neobux işi diye ödememi istedim ve göndermesi 10 saniye almadı gayet saşırdım ve mutlu oldum ve gittim 5 dolara 20 ref daha satın aldım paypal hesabımdan (4cent de ödemeden kesildi kalan 1.98cent)
buda ödemenin kanıtıdır arkadaslar.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=373831 ![]() mail adresim yukarıda uye olmak isteyen arkadaslar ekleyebilirler isterlerse yardımcı olabilirim.. her konuda malum site ingilizce.. üye olup destek vermek isteyen arkadaslar olursa sevinirim eger refli linkten uye olmazsanız baskalarına satarlar sizi referans olarak ve buyuk ihtimal yabancı ulkeden adamlara para kazandırmaya baslarsınız.. ama benim ref linkimden uye olursanız siz bişi kaybetmezsiniz ve kazandınızın yarısı kadarda bana kazandırırsınız.. resme tıklayıp üye olunuz.. refsiz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119428 Yer: 'in ne önemi var
Karma etkisi: 4277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 427180
|
Arkadaşım Burası Tıklama Başına Ne Kadar Veriyor.Günlük Kaç Reklam Çıkıyor.Ve OtoClick Kullansak Parayı Verirmi?Cevaplarını Bekliyorum.Üye Olursam Referansından Olurum
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
günde 4 reklam cıkıyor ve tıklama başına 1cent kazandırıyor.. otoclick kullanamıyosunuz malesef.. altı üstü 4 reklam zaten ne gerek varki. hile yaparakda para kazanamassınız bu gibi sitelerde arkadasım..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119428 Yer: 'in ne önemi var
Karma etkisi: 4277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 427180
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|