Nerden Başlamalıyız?2 Arkadaş Birşeyler Öğrenmeye Karar Verdik ve Programlama Dillerinin Temeli Olarak C ye Başlamkta Karar Kıldık. Birkaç Kitap Önerisi Buldum İnternette E-book Olarak Bunları Edindik. C Dili Kul Bilgisayar Prog
Konu RebelFire tarafından açılmış, 622 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Nerden Başlamalıyız? konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 622. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #423165 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1098514
|
2 Arkadaş Birşeyler Öğrenmeye Karar Verdik ve Programlama Dillerinin Temeli Olarak "C" ye Başlamkta Karar Kıldık. Birkaç Kitap Önerisi Buldum İnternette E-book Olarak Bunları Edindik.
C Dili Kul Bilgisayar Prog - Huseyin Pektas 113 Sayfa.pdf C Dili ve Programlamaya Giris - Turgut Uyar 191 Sayfa.pdf C Klavuzu Adan Zye - Pusula Yay Kaan Aslan 526 sayfa.pdf ileri C Uygulamalari ve Sistem Programlama - Kaan Aslan 100 sayfa.pdf Standart C programlama Dili - 235 Sayfa.pdf Elimizdeki Kitaplar Bunlar. İçlerinden Kaan Aslan'ın Kitabından Başlayın Dedi Herkes. Siz Ne Önerirsiniz? Sıfırdan Başlayacak Birileri İçin? Şimdiden Çok Teşekkür Ederim ve Kullanışlı Bir Derleyicede Önerirseniz Sevinirim Bölümdekilerin Linkleri Ölmüş ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371081 Yer: le Birim :)
Karma etkisi: 6172
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 616865
|
o Arkadaş dediği benim
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Photoshop Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #166492
Karma etkisi: 15003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1499728
|
yaşın genç ise okuluna gidip eğitimini alarak başlayabilirsin
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #253339 Yer: Yok !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2572790
|
Diğer Arkadaşta benim ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1098514
|
Alıntı:
![]() Baktım Bizden Adam Olmaz En Azından Bilen Birine Soralım Dedik![]() ![]() 3 Kişi Olduk :P |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Bende arkadaşınız olabilirmiyim :P
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446250 Yer: Konya
![]() Karma: 10
|
bi yerden başlamak istiyosan asm kodlarını öğren.öğrenmesi en zor olan kod asm dir.
yok ben basit şeylerle uğraşmak istiyorum diyosan c dili en uygunu.c diliyle birçok şey yapabilirsin. eğer kitap önerisi istiyosan serdar çiçeğin CCS C adlı kitabını alabilirsin.birçok lisede ve üniversitelerin ilk 2 yılında bu kitap öğretiliyo.bu kitapla program dışında pic yazmayıda öğrenebilirsin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #468064
Karma etkisi: 602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60017
|
Dr4Cula;
CCS C mikrodenetleyici programlama dilidir.Arkadaşın işine yaramaz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Okulda öğrenebileceğin bir şey yok zaten.
Herbert Schildt - C - Tüm C Sürümler İçin ==> Standart fonksiyonların açıklamaları dahil C başlangıç için her şey var bu kitapta. Herbert Schildt - C++ Temel Öğrenim Kılavuzu ==> İlk kitaptan sonra buna geçersen hem C hemde C++ da orta seviyeye gelirsin.Yanlız bu kitaplardan önce Çağatay Çebi'nin C derslerine göz atmanı öneririm.Orayı iyice kavra daha sonra kitaplara geç.Bol bol deneme yap. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=408900 Derleyici olarak da : Code::Blocks |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|