Nerede o eski üyeler?Crazy-Ozzy http://www.wardom.org/image.php?u=25922&dateline=1193931213 Namı diğer penguen, penguş, pengüş kısacası Sinan :) Bir dönemin efsane geyikçilerindendi. Kendine has bir tarzı ve kıvrak zekası vardı. Zeka patlaması yaptığına dair duyumlar aldık en son.
Konu Umit_Aykut tarafından açılmış, 4155 kişi tarafından görüntülenip, 101 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Nerede o eski üyeler? konusundaki toplam yorum: 101, okunma sayısı: 4155. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
Crazy-Ozzy Namı diğer penguen, penguş, pengüş kısacası Sinan ![]() Bir dönemin efsane geyikçilerindendi. Kendine has bir tarzı ve kıvrak zekası vardı. Zeka patlaması yaptığına dair duyumlar aldık en son. Küresel ısınmaya daha fazla dayanamayıp kutuplardaki penguenlerin doğal ortamlarını adamamış kendisini. Kısaca penguenlere vermiş kendini Penguenler yabancılık çekmesin diye iyice insanlıktan çıkmış ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=399141 Aha buda kanıtı ![]() Not: En son hasta olduğunu duymuştum, inşallah eski sağlığına kavuşmuşsundur. TrancEnergy Wardom'un emekterlarındandı Sercan. Geyik bölümünün ve yarasanın vazgeçilmez has adamıydı. wardomda askere gidiyorum diye ilk konuyu açan adamdı (benden bile önce düşünün artık ) Kendince tasarladığı konulara resimler ekler acaip makara yapardı. Hoş muhabbeti vardı. Az buz sapık değildi Zamani terimiyle tam bir ******ydı Dikkat ettiyseniz hep -di li geçmiş zaman kullandım Ölmüş gibi ama ölmedi merak etmeyin. wardoma mod olamadı ( biz arkasında çok durduk çok destekledik ama olamadı ) küstü kızdı gitti ![]() Geçenlerde Taksimde gördüm kendisini. Olm gel foruma makara yapalım dedim ama yok nuh diyor peygamber demiyordu. bide Kalbim çok kırık diyordu başka bişey demiyordu Hasretle yollarını gözlüyoruz Sercanın. Sinan çetin programınamı çıkalım ille ![]() RapLem-CeLLatpapa Bir dönemin favori geyikçilerindendi oda Arama yapmadığı için Junk'a cinnet geçirttiği hakkında bir forum efsanesi bile vardır. Kendine has bir tarzı ve bir konuda en az 531453 tane smiley kullanma özelliği vardı Onun yüzünden artık en fazla 20 tane smiley kullanabiliyoruz Oda Sercanın yolundan gitti bu geyik modluğunda bi lanet var heralde Aldığımız en son haber hale buralarda olduğu yönünde fakat geveze ile kurduğu euhehueu ltd şti ile paraya vurduğu için artık tenezzül edip mesaj yazmadığı yönündedir ![]() not: Evde yapılan mantı hala aklımdadır bu arada. ersan. Bu şahsın ne yaptığını zaten biliyoruz söylemeye gerek yok arada baya bi merak edenler msn isteyenler oluyor ondan yazıyorum buraya yoksa burdaki kişiler gibi geyik bölümünde efsane olacak birisi değil yani ersan babasının yeni bakkalında abisinin nezaretinde sigara su satıyor. Küçük çocuklara tek dal sattığını söyleyip bu şekilde daha çok kar ettiğini belirtiyor. Ettiği kar ile kendisine bu yaz sonunda bir scooter alacağını o scooter ile İstanbula geleceğini hayal edip hayal kurmanın bedava olduğuna dua ediyor ![]() Merak eden varsa cidden ersan iyi ölmedi kalbimizde yaşıyor not: ilk aklıma gelenleri yazdım. Benim gözümde geyik bölümünde efsane olan kişileri fırsat olursa tekrardan hatırlatmak isterim. fırsattan kastım necdet abi konuyu kapamazsa yani ![]() Daha yazılacak Altunizade,Junk canixtr vs vb pek çok kişi var. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #440658 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 75799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7579193
|
Eskileri hatırlamak güzeldir,
Ama hayat ve forum devam ediyor,önümüze bakmaktan başka çaremiz yok, İnşaallah bizde böyle ayrılmayız, Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #351132 Yer: adana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2543321
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Sinan ameliyat oldu diye biliyorum kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum forumun pengueni
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #135820 Yer: ankara
Karma etkisi: 8563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855679
|
hakkaten o ameliyat olalı baya oldu neredeyse 1 yıl olacak sanırım haber alabilen yok mu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #266756 Yer: Bağcılar-Sancaktepe
Karma etkisi: 21399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2139226
|
Wardom Affı Çıkar Mı?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
not: ilk aklıma gelenleri yazdım. Benim gözümde geyik bölümünde efsane olan kişileri fırsat olursa tekrardan hatırlatmak isterim.
fırsattan kastım necdet abi konuyu kapamazsa yani Daha yazılacak Altunizade,Junk canixtr vs vb pek çok kişi var. Yaz yaz devam et toplu kapatayım Heheheh yok yok eline sağlık yalnız biraz daha eskilere in ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #266756 Yer: Bağcılar-Sancaktepe
Karma etkisi: 21399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2139226
|
İkinci Bir Şansı Herkes Hak Eder.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
TASADAM vardı o da küskünlerden fakat şov yapmadan gitti sanırım uzun süredir mesajını görmüyorum, çok kaliteli bir üyeydi..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #450346 Yer: in seni çektiği kadar ağırsın
Karma etkisi: 7902
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 789952
|
Alıntı:
sevilen kişilerdi yani.sende bu arkadaşların ismini hatırlayacak kadar sevdirdiler yani ben forumda yeni olduğum için hayırlı geceler |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27966
Karma etkisi: 417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40757
|
Beni Eskiler Tanır Zaten
Ama Hatırlanmak Dahada Ayrı bi Güsel Duygu Hala Buralardayım Daha Doğrusu Askerdeyım Ama Nasıl askerlık anlamadım Netteyım Daima Girip Bakıyorum Ancak Kırgınlık war İşte ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
Raplem mod olamadığı için değil yönetim yüzünden ayrıldı.
Aklıma gelen eski üyeler; WooDyWooDPeCKeR arcih3t seybat Dartagnan Gallonsofalcohol trigger tasadam djmamiy c3h3n Yönetim Awaregenchlik s@rd@lye inanhuseyin ulubatlı gecelambası kundurella baturatmavi turkhacking hydrogen sessiz cin winxpeker dönüş yok cruzo campo deathstyle mucahit59 -nemesis play hard be pro mmmüge almila marcos lavinya alyadua rotaredom darkprayer dalkilickenan megabros fakirbok technogirl hackers_kral Leke Savaşcı Mirzabey PheNoMeN Simon_Adebisi Qzn a111_b111_c111 WaleQ blue bbberke Daristan crazy rock turkish__hacker ( )yazamadığım niceleri varsa hoş görsün bunlar aklıma geldi. ![]() Alıntı:
![]() the ice ilkerxxx iynx jazzcat Unzile cümle mühendisi satırcan cepo harbikız janjanligirl canin_cehenneme fuujin toxic18 volleybol girl volkan gökalp tuğrul bey zuken kolonyaq Düzenleyen Furkan PARLAK : 14-07-2010 at 22:51. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134973 Yer: balıkesir
Karma etkisi: 5065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506086
|
bende uzun zamandır burlardayım tanıdıgım herkese tavsıye edıyorum daha kımlerı eskıtecek bu forum
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
En Romantik Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99597 Yer: in 7 kat dibinden (cehennemden)
Karma etkisi: 15931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1591993
|
Hatırladığın için teşekkür ederim Furkan..
![]() Sinan Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=399141 Sercan Okan Şimdi yazarken farkettim üçününde adının sonu aynı bitiyormuş Sinan'ın esprileri krize sokardı insanı.. yaparım deyipte yapamadığı, cevapsız bıraktığı tek bir sözü olmazdı çatlağın.. İyiymiş sağlık durumu, 1 seneden çok oldu nerdeyse. Sercan'ın özene bözene yaptığı konular hit olurdu, sayfalarca yorum alırdı, Wardom'un feminist kızlarının gerçek yüzü diye bir konu açmıştı, 50 kerede baksan, 51.de ilk defa görüyormuş gibi güldürüyordu.. Okan zaten başlı başına bi olaydı, bi konu açmak için ne kadar zaman harcardı. Mantı konusu benimde aklıma geldi şimdi, yapacağız diye konu açıp hakikaten de yapmışlardı ![]() Altunizade, Junk, Dervish.. Bu üçlüyü de unutmamak lazım ![]() Düzenleyen Technogirl : 14-07-2010 at 17:14. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|