Nereden baŞlamaliyimMerhaba arkadaşlar biliyorum belki klasik bir soru ama benım bazı sıkıntılarım var birkaçtane websitem var para verip yaptırdığım dunyanın parasını vermeme rağmen hiç memnun değilim artık kendi işimi kendim yapmak
Konu bugyman tarafından açılmış, 293 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Nereden baŞlamaliyim konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 293. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #569043
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar biliyorum belki klasik bir soru ama benım bazı sıkıntılarım var birkaçtane websitem var para verip yaptırdığım dunyanın parasını vermeme rağmen hiç memnun değilim artık kendi işimi kendim yapmak istiyorum asıl mesleğim bilgisayarcıyım mağlum artık bilgisayarcılıkta iş kalmadı denılecek kadar az.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514118 Şimdi benim sorum arkadaşlar. ******************************************* WEB PROGRAMLAMAYA NEREDEN BAŞLAMALIYIM ???? ******************************************* Gelmek istediğim son nokta ''php'' ile kendi sitelerimim tasarlamak az çok html biliyorum ama yeniden html eğitim setini indirdim şimdi html i öğrendikten sonra ne yapıcam direk php yemi dalıcam yoksa arada öğrenmem gereken şeyler varmı elimde mevcut hostınglerım ve domaınlerım var zaten.Cevap veren bana yol gösteren hocalarıma ustadlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.NOT: Forumda yeniyim hatam varsa affola. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346326 Yer: Kemer/ANTALYA
Karma etkisi: 12409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
joomla ile başla.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Öncelıkle cevanız için teşekkrler fakat joomla kurulum yapmayı bılıyorum ama joomla beni nasıl php ye yönlendirecek ileride kendi kontrol panelimi falan yapmak isitoyrum bu işin temelini öğrenmek isitiyorum şu an html derslerine çalışıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
kendi kontrol paneline gerek yok. joomlayı a dan z ye çözdükten sonra yapamayacağın sistem yok. bir ton eklenti ve bileşeni var. dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok bence
.php ile 10 yıldır uğraşan arkadaşım onun 1 ayda yaptığı siteyi 3 saatte bitirdiğime şahit olunca ben bu işi bırakıyorum demişti. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
ya aslında joomla ile yaptım site hocam bi ara hatta tema falan bile yaptım joomla için ama beklentilerimi karşılamayacak sandım neden derseniz ???Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514118 www.haberjoy.com benim sitem ''tamamen php ile yazılmıştır'' şimdi bu sistemi joomla ile yapabilirmiyiz içeride sitenin paneli var türkçe tamamen sisteme entegre edilmiş durumda Örn: haber çek,haber ekle,reklam ekle , bir müşteriye joomla ile onun analayabileceği şekilde bir site ve kontrol paneli hazırlayabilirmiyim yani Müşteri atıyorum.... x.com 'un sahibi bu müşteriye x.com/admin paneli yapabilrmiyim :s biraz uzun oldu hocam ama bende kendi deneyımlerımı soyluyorum gerçi html derslerine başladım ama tamamen rezillik ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
benim müşterime söylediğim şey durumu açıklıyorum joomla ile kuruyorum sitenizi joomlayı açıklıyorum. ben ölsemde kalsamda joomladan anlayan birini bulursunuz siyenizi kolaylıkla geliştirirsiniz diyorum.
sayfa eklemeyi gösteriyorum o kadar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
wordpress ile de yapabilirsin o siteyi joomla fazlası ile karşılar. tabi css ve php den anlaman lazım biraz
istediğin gibi değişiklikler yapabilmen için. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
teşekkür ederim hocam bi başlayalım joomlaya o zman peki bu joomla ile forum yapmakmı mantıklı yoksa mybb mi kullansam forum sitesi yapıcamda birtane mybb kolay geldi bana
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515293
|
konuya zıpladım meraba
![]() bende yeniyimde bu işlerde joomla başlamaya düşünüom nerden edinebilirim bu joomlayı ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Customize işler işin içine girecekse ve iş kuralları standardın dışına çıkacaksa hazır sistemlerden olabildiğince kaçınız.
PHP betik programlama dili ve milyonlarca döküman var nette hemde çoğu hazır örnek kodlar. Sadece neyi nerede kullanacağınızı bilin yeterlidir. Html ve Java script öğrenmeniz yeterlidir. jQuery kütüphanesinede az bir aşiyan olun yeterlidir. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555634
|
Maden HTML az çok biliyorsunuz, kendinizi HTML'ye tam hakim olabilecek şekilde geliştiriniz. Burda amaç HTML öğrenmekten ziyade kodlama yapısının temeli atmış oluyoruz. Ondan sonra diğer diller arasında seçim yapabilirsiniz. Kolay Gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sizce Turkey Grafigindeki Lale Nereden Geliyor Neden Lale?? | Rossii | Genel | 27 | 01-11-2008 21:54 |
| {--Nereden Çıktın!. Nereden GeLiyorsun--:D} +16.8 | TechniQue | Geyik | 18 | 24-09-2008 01:35 |
| Türk Adi Nereden Geliyor..!? | alpi_09 | Türk ve Dünya Tarihi | 2 | 26-08-2007 03:11 |
| bilgisayatımdaki donanımların sürücülerini nereden bulabilirim ???? | CryLieR | Donanım | 3 | 23-04-2007 02:28 |
|
|