Nereden Nereye gelmişiz??

Atatürkün 1932 yılında söylemiş olduğu bu söz o zamanki bizlerin ne kadar kendinden emin ne kadar grurlu ve ne kadar asil olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. DÜNYANIN EN BÜYÜK ULUSLARARASI Konu NARUTO tarafından açılmış, 1073 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Milli ve Dini Unsurlar > Milli Unsurlar
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: gelmisiz nereden nereye
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Nereden Nereye gelmişiz?? konusundaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 1073.

Eski 02-11-2006, 19:46   #1
NARUTO
Forum Kalfası

NARUTO's Avatar

Üye numarası: #48115
Yer: .
Karma etkisi: 1261 NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000NARUTO seviye: 2000
Nereden Nereye gelmişiz??

Atatürkün 1932 yılında söylemiş olduğu bu söz o zamanki bizlerin ne kadar kendinden emin ne kadar grurlu ve ne kadar asil olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK ULUSLARARASI TOPLULUĞUNA TÜRKİYENİN KATILMASI İÇİN YAPILAN ÖNERİ KARŞISINDA GAZİ MUSTAFA KEMAL ŞÖYLE DEDİ:

"BAŞVURMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ ,FAKAT DAVET EDERLERSE KATILIRIZ."
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=101364

TOPLULUK ,BAŞVURMA ZORUNLULUĞUNU UYGULAMAKTAN İLK KEZ VAZGEÇTİ VE 43 ÜYENİN OYBİRLİĞİYLE,TÜRKİYENİN TOPLULUĞA DAVET EDİLMESİNE
KARAR VERDİ.BU DAVET ÜZERİNE TÜRKİYE, MİLLETLER CEMİYETİNE KATILMAYI KABUL ETTİ. YIL 1932 İDİ.
NARUTO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 02-11-2006, 20:02   #2
Bordo.
Forum Ustası

Bordo.'s Avatar

Üye numarası: #20790
Yer: LostDoomSDay
Karma etkisi: 22657 Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000Bordo. seviye: 2000
1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

çok hakikatlı bir söz reecep tayyip bey başkanda bu sözü duysaydı belki devlette daha degişik seyler olabilirdi...paylasım icin tesekkurler
Bordo. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2006, 20:39   #3
Joker
En Karizma Üye

Joker's Avatar

Üye numarası: #23165
Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297 Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 

tarihin tekerrurden ibaret oldugunu soyleyenleri anlamiyorum.kimin hangi tarihi tekerrurden ibaret oldu ki. hangi olaylarin tekrari yasandi ki? bununda yasansin.
birileri konusup duruyor bir sekilde yaziyor yazdiriyor.ama ben hala ortada bir tekerrur gormus degilim. Mustafa Kemal Ataturk Turk'un atasidir ve birdir. ve bu ATa'nin izinden bizi ayiran tamamen zamanin sartlaridir. Ataturk bu ulkenin karanlik donemlerini gormus ve bu donemlerden nasil alninin aki ile cikacagini bilmis bir insandir. Ama bu gun bizi yonetenler ATA'mizin oldugu donemler'i sadece okuyanlardir.

bizi su anda yoneten insanlar ATA'mizin izinden yurumuyor mu? O'nlara sorarsaniz yuruyorlar ama milyon'lara sorarsaniz yurumuyorlar. onlara sorarsaniz biz "ileri gorusluyuz " derler. ama milyonlara sorarsaniz " ulan don bi gecmisine bak" derler.
ve bu sekilde surup gider... bazen iti uruterek kervani dondeririz bazen iti onumuze takarak , oyle veya boyle bu degirmen doner. Pardon kimse ustune alinmasin ben bizim basimizdakilerin dusuncelerini soyluyorum.

... neyse
demek istedigim
gecmis donemde hedeflenen kervan'a kervan katmakti.
bu donemde ise gorunen o ki hedef; kervan'larin arkasina takilmak.

ben bunda tekerrur goremiyorum. ve ben bir Turk olarak okudugum ve bildigim Turk Tarihi'nde tekerrur bulamiyorum. bulanlarin aksine....

uzun yazmak isterdim ama bir mesaj'dir 5 kisi okur diye... ( neyse )

kolay gelsin.

Düzenleyen Joker : 02-11-2006 at 20:41.
Joker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2006, 20:50   #4
blumpy
Cool Üye

Üye numarası: #12372
Yer: Besiktas
Karma etkisi: 18 blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000

Tarih tekerrurden ibarettir dostum.

Burda ne tek basına basımızdakilerin sucu war ne onun ne bunun. Cok kişi suclu. Sen, bende bir o kadar belki. Ama tekerrur konusunda sana bir ornek wermem gerekirse sunu vermeliyim ki uzulerek soyluyorum:

Osmanlının yıkılmadan önceki 50 yılının tekerrurunu yasıyoruz. Bir prof un iyi bi sozu wardı. Türkiye'nin bazı kronik hastalıkarı wardır. Bu ülke ne zaman gücünü yitirse bu hastalıklar azar diye. Bunlar azınlık meselesi, kürt meselesi, din-devlet meselesi gbi şeyler. Yani artık akıllı, bilinçli, vatan sever bir toplum olmak zorundayız. Aksi taktirde ne yazıktır ki olaylar iyi gitmiyor bence. Tekerrur konusunda keske güzel bir örnek werebilseydim ama ne yazıkki yapamıyorum.

Ama devir bştakini suclayıp, Atatürk olsaydı deyip yatma ve suctan sıyrılma devri değil. Devir akıl ile birliktelik ile savaşma devridir bence.

Bu arada lafım kesinlikle sana değil JOKER..!!!

Sakın yanlış anlama. Sebepsiz bi tartışmaya girmeyelim. Böyle yapan cokca insan war. Mustafa Kemal'i yada bişeyleri kullanıp suçu üzerinden atan. Bu baştakiler şu baştakiler diyen. Umarım bigun bunları geceriz ve o gün hala Bayrağımız altında Ozgür ve güçlü bi devlet , bi millet oluruz...

Saygılar...
blumpy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2006, 21:00   #5
yasba
Forum Ustası

yasba's Avatar

Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514 yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000

Hep söylerim insanlar hakettikleri gibi yönetilirlermiş (Peygamberimizin bir hadisiymiş bu) ,bizi yönetenleri biz seçtik hiçbiri gökten zembille inmedi (onlara oy vermeyenlerde var ama çoğunluk istedi diyelim) demekki bu şekilde yönetilmeyi hakediyoruz
yasba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2006, 21:21   #6
Joker
En Karizma Üye

Joker's Avatar

Karma etkisi: 33297 Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000Joker seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi blumpy Mesajı Göster
Tarih tekerrurden ibarettir dostum.

Burda ne tek basına basımızdakilerin sucu war ne onun ne bunun. Cok kişi suclu. Sen, bende bir o kadar belki. Ama tekerrur konusunda sana bir ornek wermem gerekirse sunu vermeliyim ki uzulerek soyluyorum:

Osmanlının yıkılmadan önceki 50 yılının tekerrurunu yasıyoruz. Bir prof un iyi bi sozu wardı. Türkiye'nin bazı kronik hastalıkarı wardır. Bu ülke ne zaman gücünü yitirse bu hastalıklar azar diye. Bunlar azınlık meselesi, kürt meselesi, din-devlet meselesi gbi şeyler. Yani artık akıllı, bilinçli, vatan sever bir toplum olmak zorundayız. Aksi taktirde ne yazıktır ki olaylar iyi gitmiyor bence. Tekerrur konusunda keske güzel bir örnek werebilseydim ama ne yazıkki yapamıyorum.

Ama devir bştakini suclayıp, Atatürk olsaydı deyip yatma ve suctan sıyrılma devri değil. Devir akıl ile birliktelik ile savaşma devridir bence.

Bu arada lafım kesinlikle sana değil JOKER..!!!

Sakın yanlış anlama. Sebepsiz bi tartışmaya girmeyelim. Böyle yapan cokca insan war. Mustafa Kemal'i yada bişeyleri kullanıp suçu üzerinden atan. Bu baştakiler şu baştakiler diyen. Umarım bigun bunları geceriz ve o gün hala Bayrağımız altında Ozgür ve güçlü bi devlet , bi millet oluruz...

Saygılar...

blumpy oncelikle benim yazdigim yaziya karsilik yazilan yazilari sevdigimi belirteyim.elestirilerden hoslanan bir yapim var bu yuzden kesinlikle benden tartisma bekleme

yazdiklarina gelince. ben hala bir tekrar gorememekteyim.zaman gectikce gecmis donemlerin tekrari olmayacaktir.ve hala zamanimiz bir sekilde geciyor. bu insanlarin dogus veya olus nedenleri ile alakali bir sey degildir. bu gunumuz dunyasinin kurellesmesi ve bir anlamda genel bir evrim gecirmesi ile alakalidir. ulkelere ait siyasetin , yasalarin ve de insanlara ait kurallarin hatta yasama tarzinin ve hatta dusunme biciminin evrim gecirmeside soz konusudur. bu evrim tekrarlari bir bir ortadan kaldirmistir ve bu gorunurdedir. bana gore bu inkar edilemez / edilmemelidir#

tarihi tartisacak degilim ve baskalarinin agzindan yazi yazacak kapasitem de yok.
ne yazmissam ben gormusumdur ben duymussumdur. ve ben prof.'lerin veya doc.'lerin veya herhangi bir ogretmenin sozlerini kesinlikle dogru bulmak zorunda oldugumu dusunen biri degilim. cunku partici'ler veya osmanli'cilar her turlu yaziyi kaleme alma potansiyeline sahip. ve sirf isimlerinin onunde bir kisaltma oldugu icin
yazilari deger buluyor. oysa benim diplomasiz olusum onlarin yazdiklarini curutemiyor. sonuzta bu tur tartismalarda dogru olan ben degilim dogru olan onlardir ve yine dogru olan benim halkimin dusunceleri degildir onlarin dusunceleridir.

"Tarih tekerrurden ibarettir" cok kalite ve karizma bir sozcuk ve sanirim agizada yakisiyor ve bu yuzden bizim halkimiz kullaniyor

olaya hic olmazsa kendi hayat anlayisim kendi yasam politikam ile ozgurce bakabilecek guce sahip oldugum icin kendimi bazen kutsanmis hissetmiyor degilim.

iyi aksamlar.

Eski 02-11-2006, 21:35   #7
blumpy
Cool Üye

Üye numarası: #12372
Yer: Besiktas
Karma etkisi: 18 blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000blumpy seviye: 1000

Joker Zekana güvenen biri olduğun aşikar ki bende kesinlikle birilerinin laflarını beyenip alıp kullanmayı seven biri değilim. Zaten pek bi laf ta bilmem sadece bu sefer denk geldi bu 1.

2. si tekerrur konusunda hala ısrarcıyım ve kastetmek istediğim taraf biraz farklı. Ama soylediklerine tabiki katılıyorum ki zaten katılmamak soz konusu bile olamaz senin de belirttiğin gibi. Benim tekerrur konusunda bahsettiğim mevzu osmanlının son 50 senesi mevzusudur. Ben de cok bilmiyorum ama sunu biliyorum ki osmanlıya savas acılmadan once bazı konular kullanılarak halk birbirine dusurulmus halkın gucu kırılmıstır. Bu suan da bizim basımıza geliyor. Laiklik tartısmaları, ataturkculuk, seriat, turban, sag - sol falan filan derken. asıl global meseleleri dusunme yetimiz kırılıyor. Kırılmayan kesim elbetki wardır ama hem sayıca az kalıyor. Hemde onunda gucu az da olsa sindiriliyor. Sonra bir yerlerde gercekten milletce tepki gostermemiz gerekn bir konu oldugunda bizim zaten tartısaca ama aslında hicbir degeri olmaya onlarca konumuz oldugundan tepkisiz kalıyoruz.

Gec cewap werdiğim icin uzgunum. Birde dun gece uyumadıgımdan cumlelerimde anlatım bozuklugu warsa kusura bakma... Simdilik hoscakal.

ha bide 3. su war ki sonuc olarak demek istediğim sudur. Akıllı olmak lazım. Artık bos adamlar olmaktan sıkılalım en azından ya diyorum. Boyle komik tartısmalarla birbirimiz yıpratmadan daha milli bi butunluk olsa diorum. Ne güzel olmaz mı...
blumpy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2006, 22:06   #8
ihvan
Banned

ihvan's Avatar

Üye numarası: #20767
Karma etkisi: 0 ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000

Atatürk çok güzel konuşmuş. Büyük Bir Devlet Adamı. Ama benim anlamadığım 3 kıtaya hükmeden Osmanlıyı neden unutmak istiyoruz? Anlamıyorum?
ihvan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-11-2006, 10:24   #9
Joker
En Karizma Üye

Joker's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi DaNCefLooR Mesajı Göster
Atatürk çok güzel konusmus.
Büyük Bir Devlet Adami. Ama benim anlamadigim 3 kitaya
hükmeden Osmanliyi neden unutmak istiyoruz? Anlamiyorum?
Ataturk'e bu gun buyuk bir devrimci denmesinin sebebi Osmanli zihniyetini kaldirmasidir. baska ulkeler'de sanayi devrimi yapilirken , ronesans - reform hareketliligi yasanirken , cografi kesifler duzenlenirken , elektirik bulunurken , muhendisler yetistirilirken ,mimarlar yetistirilirken , politik dusuncelere deger verilirken, daha sayamadigim hatta aklimin alamadigi binbir turlu gelisimler soz konusu iken osmanli sadece halkini savastirmis ve halkini genis dusunmekten uzak tutmus cesitli yollar ile kendi halkini bir sekilde savastirmis halka secme secilme hakki tanimamis bir tutum sergiliyordu. bunu inkar edebilen buyursun.
ve emin olun inkar edilirken kullanilabilecek kelimelerin tamamini biliyorum ve ne yazilacaginida. buna karsin bile davet edebiliyorum.

dogrudur 3 kitaya hukmetti ama afedersiniz herkesten ozur dileyerek soyluyorum ki aptalca bir tutum sergiledi...

ve Ataturk tum bu osmanli zihniyetini insanlarin uzerinden atmak icin insanlari gelisime yoneltmek icin savaslarin sadece cephe de degil masa ustunde de kazanilacagini gostermek icin en Buyuk devrimi yapti bir Ulus'un tum dusuncelerini yaptiklari ve yapmak istedikleri ile degistirdi.

bilmem hala neden Osmanli Osmanli deniliyor. zamanin sartlari osmanliyi tekerrur edecek potansiyele sahip degil. ve artik tekerrurden ibaret bir tarih'e sahip degiliz.

iyi gunler.

Eski 03-11-2006, 14:04   #10
ihvan
Banned

ihvan's Avatar

Karma etkisi: 0 ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000ihvan seviye: 2000

JoKeR senin mimarlarından hala bir Mimar Sinan çıkmadı? Senin üniversitelerinden hiçbiri dünya çapında bir anlam ifade etmiyor? Doktorlarının çoğunun adı bile yok. Osmanlı zamanında nasıldı? Evet osmanlı hata yaptı. içeri sızan avrupa çökertti osmanlıyı ama sende bilirmisin bilmiyorum ama ruh ölmez.

sanada iyi günler.

Eski 03-11-2006, 15:10   #11
Joker
En Karizma Üye

Joker's Avatar

Alıntı:
JoKeR senin mimarlarindan hala bir Mimar Sinan çikmadi? Senin üniversitelerinden hiçbiri dünya çapinda bir anlam ifade etmiyor? Doktorlarinin çogunun adi bile yok. Osmanli zamaninda nasildi? Evet osmanli hata yapti. içeri sizan avrupa çökertti osmanliyi ama sende bilirmisin bilmiyorum ama ruh ölmez.

sanada iyi günler.
"senin mimarlarin" derken "benim mimarlarim" kimler oluyor merak ettim dogrusu. ben burda gercekleri anlatiyorum. varolanlari anlatiyorum. Dini acidan acilan bir medrese'yi ve dini acidan yapilan bir mimari eser'i benim gozumun onune koymazsaniz iyi edersiniz.o donemler baska milletler sehir yapilanmasi ile ilgili genis duzenlemeler yaparken biz cami yapiyorduk. aslinda benim konum cok farkli osmanli ile ilgisi alakasi yok.sadece tarihin tekrarlarinin olmadigini anlatmak icin
konuyu acmistim.

emin olunuzki Osmanli cok cok mukemmel olsa idi Ataturk Osmanli zihniyetini bitirmek icin ugrasmazdi.

kolay gelsin.

Eski 03-11-2006, 15:50   #12
ihvan
Banned

ihvan's Avatar

tamam JoKeR tamam

Eski 03-11-2006, 18:08   #13
Joker
En Karizma Üye

Joker's Avatar

Alıntı:
tamam JoKeR tamam
ne tamam

yalan mi soyluyorum yani ?

Eski 03-11-2006, 19:49   #14
ihvan
Banned

ihvan's Avatar

bilmem ben bir cevap alamadım

Eski 03-11-2006, 19:53   #15
ugurr_xy
Forum Kalfası

ugurr_xy's Avatar

Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528 ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000ugurr_xy seviye: 2000

Alıntı:
JoKeR senin mimarlarından hala bir Mimar Sinan çıkmadı? Senin üniversitelerinden hiçbiri dünya çapında bir anlam ifade etmiyor? Doktorlarının çoğunun adı bile yok. Osmanlı zamanında nasıldı? Evet osmanlı hata yaptı. içeri sızan avrupa çökertti osmanlıyı ama sende bilirmisin bilmiyorum ama ruh ölmez.

sanada iyi günler.
tartışmak için değil sadece yorum yapıyorum.

Osmanlı madem doktorlar mimarlar konusunda o kadar ileri idi peki neden Osmanlı'nın sonunun başı neden rönesans ve reform oldu??
O dönemki gelişmelere ayak uyduramadılar çünkü..
elindeki toprağın rahatlığıyla hareket etti padişahlar.sadece toprağı düşündüler.bilim ve tekniğin önemini kavrayamadılar.onların bilim adamı varsa benim kapıkulum var zihniyeti hakimdi.şimdi de aynı zihniyet.TSK'ya güveniyoruz.onlarda teknoloji varsa bizdede kapı gibi gibi mehmetçik var diyoruz.ama insan gücüyle bitmiyor ne yazıkki..
Saygılar..
ugurr_xy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 1073.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları