NetBeans Java desktop application iki aynı resmi bulma oyunu yardımOyun Hakkında Bilgiler: 1. Oyun 6x6 adet hücreden oluşmaktadır ve oyun başlangıcında tüm hücreler kapalıdır. 2. Oyuncu bu kapalı hücrelerden bir tanesine tıklar ve hücrenin içeriği görüntülenir. Sonrasında bir başka
Konu stormy176 tarafından açılmış, 271 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
NetBeans Java desktop application iki aynı resmi bulma oyunu yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 271. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #30034
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Oyun Hakkında Bilgiler:
1. Oyun 6x6 adet hücreden oluşmaktadır ve oyun başlangıcında tüm hücreler kapalıdır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517895 2. Oyuncu bu kapalı hücrelerden bir tanesine tıklar ve hücrenin içeriği görüntülenir. Sonrasında bir başka kapalı hücre tıklanır ve bu hücrenin de içeriği görüntülenir. 3. Açılan hücreler 2 saniye kadar açık kalır; eğer bu hücrelerin içerikleri birbirine eşit değilse hücreler tekrar kapalı konuma getirilir. 4. Eğer hücrelerin içerikleri birbirine eşitse açık olarak tutulur. 5. Tüm hücreler açık hale getirildiğinde oyun tamamlanmış olur. 6. Puanlama oyunun başlangıcı ile bitişi arasındaki süre kadardır. Arkadaşlar bana Bu konuda yardımcı olabilcek kimse varmı javadan fazla anlamıyorum c# orta düzey programcısıyım Javaya yeni başladım yardımınıza ihtiyacım nasıl yapabilirim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #30034
|
yardım edebilcek kimse yokmu arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #577695 Yer: istanbul
|
Çok kapsamlı bir iş dostum, İlla standart desktop application oluşturmana gerek yok, yeni bir frame oluşturarak işe başlayabilirsin.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517895 Üzerine 6x6 tane label sürükle ve labellere resimleri static bir şekilde koy. daha sonra label' in üzerine left mouse click action olduğunda resmi değiştirecek kod' u yaz. tabi dediğin kuralları sağlaması için bütün bu görselliklerin ötesinde, basit bir nesneye dayalı model oluşturman gerek. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| JAVA Programlama Dili | KayaKésH | Webmaster Genel | 5 | 22-07-2009 08:24 |
| aynı ip hakkında yardım edin lütfen | ALmiLa_ | VBulletin | 8 | 06-01-2009 02:06 |
| Walla Java Yardım Lütfen | RisingStar | Java | 8 | 30-11-2006 02:39 |
| Yeni baslayanlar icin; Java Nedir ? | Joker | Yeni Başlayanlar İçin | 5 | 22-11-2006 22:51 |
| java sanal makinası vm ile ilgili yardım | erenay_e | Yardım | 4 | 02-04-2005 13:50 |
|
|