NETLİMİTSİZ PaketArkadaşlar Cuma günü bizi telefonla aradılar mevcut tarifemiz olan 1 mbit 4GB'dan NETLİMİTSİZ'e geçmemiz için. İlk üç ay aynı fiyatı sonraki 21 ay ise 49 lira ödeyeceğimizi söylediler. Biz de
Konu mhuro tarafından açılmış, 926 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
NETLİMİTSİZ Paket konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 926. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #292155
Karma etkisi: 701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69724
|
Arkadaşlar Cuma günü bizi telefonla aradılar mevcut tarifemiz olan 1 mbit 4GB'dan NETLİMİTSİZ'e geçmemiz için. İlk üç ay aynı fiyatı sonraki 21 ay ise 49 lira ödeyeceğimizi söylediler.
Biz de onay verdik. Her şeyden haberim var 15 GB, altyapı gibi. Hemen ardından 6.3 Mbps'le bağlandık. 3-4 saat sonra net gitti 15-30 dk sonra geldi. Bu gün boyu böyle devam etti. 3-4 saat var yarım saat yok şeklinde ama hep de 6 Mbps üstü hızlarla. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=303248 Biz de Balıkesir TT'yi aradık akşamına. Ordaki nöbetçi abi hattınız falan falanın hattıyla karışıyor ondan netten kopuyorsunuz dedi. Arıza kaydı bırakın dedi. Zaten abi diğerinin hattını kapatmış bizimki öyle bağlandı ancak. 704 kbps ile o da zaten. Sonra İstanbul'u aradık sizin hattınızı 2 Mbps'e düşürmüşler dedi. Arıza kaydını verdik. Ondan sonra şimdiye kadar (şimdi de dahil) 1024/256 ile bağlanıyoruz problem olmuyor. Ben anlam veremedim bu işe. Bi el atsanız. Madem 2'ye düştük niye 1 ile bağlanıyoruz? Ayrıca 6.3 Mbps kaldıran hat nasıl olur da 4 kaldırmaz anlayamadım. Arıza ekiplerinin de zaten geleceğini düşünmüyorum pek nasıl olsa parayı alıolar düşük de olsa hizmet de veriolar de mi akıllarınca. Telekom'a kafamız girsin. Ayrıca arkadaşlar Uydunet Balıkesir'de nasıl bir kalitededir sizce? Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
hareketleri tamamen oyalayıcı. 1mbps limitsiz en uygunu içlerinde. 8 mbps için daha zaman var. ne zaman 15 gb sınırını kaldırırlarsa o zaman anlarız ki alt yapıyı yapıp bitirmişler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357825
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9894
|
Slm ben Kayseri'den net hızım 1mb idi bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine netlimitsiz pakete geçiş yaptım.Aylık limit olan 15'ı tam onbeş kere aştım ama hızda herhangi bi düşüş olmadı günlük 40gb download yapıyorum millet 3 aydır sömürüyomuş telekomu benim yeni haberim oldu.Telekom aylık 15gb dan sonra 512kbps düşürmesi gereken hızı düşeremiyor scriptilerde arızamı ne varmış neyse orası beni ilgilendirmiyor ama şunu diyebilirim 9mbit hızla download yapıyorum şuan 15gblık limitide çoktan aştım...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #213152 Yer: İstanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1444875
|
imza ma bak yorumumu gör
![]() geçmiş olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
Abilerim benim sorunum hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 762424
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #360018
![]() Karma: 10
|
evet bu bağlantı sorunu çoğu yerde var ve bütün arayanlara hep aynı şeyi söylüyorlar yok kablonuz sağlam değil yok hat karışıyor en güzel servisini arayıp onlara göz dağı vermeniz belki o zaman düzeltirler
Gazi06 doğru söylüyor hızın düştüğü felan da yok en iyi şimdilik bu tarifeye geçmemek istersen tarifeni 1. aydan sonra iptal ettirebilirsin. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
|
Uydunet ile alakalı fikri olan hiç yok mu ya?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #380161
|
arkadaşlar biraz geç ama net limitsiz ile ilgili bir bilgi var... mesela ...burada cevaplanmış... alıntı yapıyorum...tüm ilgilenenlere yardımcı olsun...
"Tarife başladığından beri 3 aydır hızlarda düşüş olmuyordu.Şuanda sistem düzenli bir şekilde diyemesek de devreye girdi.15 GB aşımı sonrası hızınız uzun süre düşmeyebilir, yada geçtiğiniz an düşebilir.Kısacası ne olacağı belli değil.Sistemin ne zaman rayına oturacağı da meçhuller arasında...Ama genelde ayın 20 sinden seonra 200-300gb gibi bir download yaptıysanız, 512kb inme ihtimaliniz yüksek ama hala kesilmeyenler var" Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=303248 Devamını bu linkten bakabilirsiniz... http://www.tirtir.com/bundle/show/19...erak_edilenler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #188024 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 5