Netsearch.cc (Sitesi Olan Herkes Kullansın)ilk defa bir PTP sitesinden para kazanıyorum vaadettikleri gibi haftasında ödemeyi yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum gunluk 5k hiti biri olan haftada rakatlıkla en az.. 5 USD kazanır. site kayıt olmak
Konu Mike Shinoda tarafından açılmış, 426 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Netsearch.cc (Sitesi Olan Herkes Kullansın) konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 426. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #429456 Yer: siz Yurtsuz
Karma etkisi: 6190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 618655
|
ilk defa bir PTP sitesinden para kazanıyorum vaadettikleri gibi haftasında ödemeyi yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum gunluk 5k hiti biri olan haftada rakatlıkla en az.. 5 USD kazanır.
site kayıt olmak için refaranslı buradan kayıt olursan sevinirim : TIKLArefsiz link buradan olursan canın sağolsun :tıklasitenin açıklamasına gelince siteye üye olduğunuzda size bir kod veriyor o kodu web sitenize yerleştiriyorsunuz web sitenize gelen her ziyaretçi için para kazanıyorsunuz googledan gelenler daha kıymetli oluyor onlardan daha fazla kazanıyorsunuz yani ptc gibi birşeye tıklamana gerek yok ödemeyide sen istemiyorsun 0.3$ ulaştığın veya geçtiğin zaman paypal adresine otomatik gönderiyorlar aldığım ödemeler ![]() ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=439370 ![]() bol kazançlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #510086
Karma etkisi: 531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52947
|
iyi de kodu ekleyince sitede hiçbirşey çıkmıyor adamların nereden kazancı var bu işte?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #429456 Yer: siz Yurtsuz
Karma etkisi: 6190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 618655
|
1x1 pixellik iframe kodu var bu onlar için yeterli
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119428 Yer: 'in ne önemi var
Karma etkisi: 4277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 427180
|
Bu sitenin son durumu nedir kazancı ne oluyor ve ödeme yapıyormu bilgilendirebilrmisiniz?? Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #480737 Yer: Wardom Hostu
Karma etkisi: 689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 68732
|
Bu 5k hit 24 saat için mi 1 ay için mi ?
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|