Network Attack Blocker Yardım ?http://i7.tinypic.com/81rjsr4.jpg Network ağımda olmayan bir ip devamlı olarak attac yapıyor. Kaspersky yukardaki şekilde uyarı veriyor. Yardım edebilece kimse varmı? En büyük sorun network ağımda 20 ye yakın bilgisayar var .
Konu djmavi tarafından açılmış, 496 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Network Attack Blocker Yardım ? konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 496. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
![]() Network ağımda olmayan bir ip devamlı olarak attac yapıyor. Kaspersky yukardaki şekilde uyarı veriyor. Yardım edebilece kimse varmı? En büyük sorun network ağımda 20 ye yakın bilgisayar var . Birine bulaşmışsa tümünü formatlamam gerekecek ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5933 Yer: li
Karma etkisi: 7003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699373
|
evet birine bulaşmış ama yukardaki ip adresinin hangi bilgisayarda olduğunu görüp silmen gerekir..! Karsp yakalıyor bunu..
http://www.microsoft.com/technet/sec.../MS08-067.mspx bunu indir bu temizler kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Sıkıntı orda saldırı gözüken ipler ağımda bulunmuyor ???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75068 Yer: Üsküdar
Karma etkisi: 852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84690
|
Serverini pingliyorlar !!! Sorunun bu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
Serverimimi pingliyorlar ???
Ne alaka ? Bu benim ftp bilgisayarımdaki kaspersky. Saldırı bu pc ile birlikte 3 bilgisayara daha geliyor Ama çözüm bulamadım. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #106161
Karma etkisi: 453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44796
|
Sanırım 2008- 2009 a damgasını vuran şu meşur Conficker virüsü
![]() Bundan kurtulmak için windowsun tüm güncelleştirmelerini eksiksiz yüklemeniz gerekli Yada manuel olarak port kapatıcaksınız Nasıl olucak dersen önce şu dosyayı indirin http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/q7..._UGUR.rar.html ipseccmd.exe dosyasını c:\windows a kopyalayın ( Port kapamak için gerekli olan dosyadır ) başlattan çalıştıra gelelim ve sırası sadece bu komutları teker teker girelim IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Inbound TCP 445 Rule" -f *=0:445:TCP -n BLOCK -x IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Outbound TCP 139 Rule" -f 0=*:139:TCP -n BLOCK IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Outbound TCP 445 Rule" -f 0=*:445:TCP -n BLOCK şimdi gelelim regedit Kısmına başlattan çalıştıra Regedit yazalım açılan menu de h_key_local machine\SOFTWARE\microsoft\ole\eneableDCOM Y ise N olarak degişitirin ve çıkın 5 : WindowsXP-KB838079-SupportTools-ENU.exe dosyasını çalıştırın SP3 kurulu ise gerekmez 6 : WindowsXP-KB921883-x86-TRK.exe dosyasını çalıştırın Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=281470 ve artık bu sorununuz kalmaz SON OLARAK BU İŞLEMDEN SONRA MAKINELERINIZ AGI GORMEZSE GUVENLİK DUVARINI KALDIRIN eğer ana makinede dağıtıcı olarak SERVER 2003 kullanıyorsanız 5-6 işlemleri uygulamayınız onun yerine IPX/SPX iletişim kuralını ekleyerek aynı menude dosya ve yazıcı paylaşımı kısmını işaretleyerek aktif ediniz ve guvenlik duvarını açınız aktif olsun Geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|