Network Dersleri 7 - Ağ Katılma [Mainliner]Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım :) http://www.youtube.com/watch?v=Jrq-18fAhFA Hatırladığım kadarıyla yazdığım dökümanlar pek tutmamıştı :) sanırım network temellerini okumak biraz sıkıcı geldi size. Bende bir değişiklik olsun dedim
Konu Mainliner tarafından açılmış, 167 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Network Dersleri 7 - Ağ Katılma [Mainliner] konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 167. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım
Hatırladığım kadarıyla yazdığım dökümanlar pek tutmamıştı sanırım network temellerini okumak biraz sıkıcı geldi size. Bende bir değişiklik olsun dedim ve kısa bir eğitim filmi hazırladım. Hazırladığım ilk video olduğu için hatalar mevcut ama sadece teknik hatalar ders içeriğinde sorun yok artık temelleri bir kenara bırakıp pratikte daha çok kullanabileceğiniz bilgilere ufaktan giriş yapalım dedim.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=504508 Filmin sağ alt köşesinde komutlarla ilgili kısa hatırlatmalar yaptım. ( Daha önceki dökümanlarımda bahsetmiştim )Elimden geldiğince anlaşılır şekilde yazmaya çalıştım, film biraz hızlı gelebilir ama pause tuşu imdadımıza yetişiyor Belki yakında sesimi bile duyarsınız ![]() Not: Eğitimleri takip eden arkadaşlar merak ettikleri konulara değinirlerse ( tabiki konu sırasını bozmayacak şekilde ) sıradaki dersleri o doğurultuda şekillendirebiliriz. Pek takipçim yok ama olsun Sevgiler, saygılar. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #563122
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Teşekürler
Ya bide yeni üyeyim konuyu nerden açıcaz Bi yardım edebilirmisin? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
Rica ederim
Hoşgeldin, ayrıca sorunun cevabını özel mesaj attım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154138
Karma etkisi: 18280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1827223
|
sen hackermisin be hacı ellerine saglık teşşekürler
... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Network Dersleri 6 - Network Ekipmanları [Mainliner] | Mainliner | Networking - Ağ Güvenliği | 1 | 27-01-2011 13:58 |
| Network Dersleri 5 - TCP/IP’de İletişim [Mainliner] | Mainliner | Networking - Ağ Güvenliği | 1 | 23-01-2011 14:53 |
| Network Dersleri 4 - TCP/IP [Mainliner] | Mainliner | Networking - Ağ Güvenliği | 0 | 21-01-2011 14:39 |
| Network Dersleri 3 - OSI [Mainliner] | Mainliner | Networking - Ağ Güvenliği | 0 | 20-01-2011 13:21 |
| Network Dersleri 2 - Network’ e Giriş [Mainliner] | Mainliner | Networking - Ağ Güvenliği | 1 | 18-01-2011 14:47 |
|
|