Network Sniffing( Cain Resimli anlatım)Burada anlattığım cain üzerinde yapılabilen BASİT bir sniff işlemidir. Resimler biraz büyük olduğu için imageshack e yükledim hepsi çalışıyor bakabilirsiniz. Sorunuz olursa buraya yazın cevaplarım. Bir sonraki anlatım CRACKER bölümü
Konu ecco tarafından açılmış, 5714 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Network Sniffing( Cain Resimli anlatım) konusundaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 5714. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65840 Yer: izmir - ksk
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 368
|
Burada anlattığım cain üzerinde yapılabilen BASİT bir sniff işlemidir. Resimler biraz büyük olduğu için imageshack e yükledim hepsi çalışıyor bakabilirsiniz. Sorunuz olursa buraya yazın cevaplarım. Bir sonraki anlatım CRACKER bölümü olacak. Programı BURAYA tıklayarak alabilirsiniz.
Birde Spoofed ip ve mac kullanmak için "CONFIGURE" bölümüne gelin oradan APR kısmına. Oraya istediğiniz spooflanmış bir ip yi yazabilirsiniz. 1 Başlangıç ve hazırlıklar ![]() 2 Subnetteki ipleri tarama http://img236.imageshack.us/my.php?image=26dn5.jpg 3 Arp poisoning için ipleri belirleme ve poisoning yapma Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=105108 http://img503.imageshack.us/my.php?image=39kc.jpg 4 Passwordlerin alımı http://img503.imageshack.us/my.php?image=47lk.jpg alıntıdır Düzenleyen тнєвℓα¢к∂єαтн : 07-12-2006 at 04:43. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86427
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 13
|
Saol paylaşım süper bu progamı zaten dört dörtlük bile çok az adam var detaylarıda biliyosan paylaşalım bende yazarım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #97441
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 46
|
Avast
Win32:Cain-B [Tool] risk:yüksek kardeş bide bunu açıklasan yaww virüs var hadi diycem bu keyloger falan olsa bu tür şeyler normal ama sniffer programında bunun ne işi var ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63225
![]() Karma: 10
|
hacking tool olduğu için böyle bir alarm vermiş gerçi cain in içinde birde abel die bir program var onla dışardan bilgisayara erişim mümkün olabilir ama onuda isteğe bağlı olarak yine kapata biliyorsun tabi diyer bilgisayarlara erişim imkanı bulduğun zaman abel gerçekten çok yararlı oluyor. abel, cain programının help kısmında ayrıntılı olarak anlatıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86427
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 13
|
slm arkadaş VALLA şu programı tam olarak bize anlatsana kardeş bu programda baya işler var ama sen eğer baya iyiyim diyoasn bi video falan yaparsan süper olur local de şifreler nasıl alınoyo önemli olan bu yaarsan sevinirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59929
|
ECCO aşağıdaki soruya cevap vermemişsin ?
Avast Win32:Cain-B [Tool] risk:yüksek kardeş bide bunu açıklasan yaww virüs var hadi diycem bu keyloger falan olsa bu tür şeyler normal ama sniffer programında bunun ne işi var |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65840 Yer: izmir - ksk
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 368
|
olm bu bi sniff prog olduu için avast hack tool olarak görüyo
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70464
|
Sevgili Ecc0 , alıntı olduğu için soruyorum,sen bu programı kurup kullandın mı? Eğer kullandıysan program hk.oldukça kapsamlı sorularım olacak.Ben bununla kendi makinamı bile göremiyorum çünki...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #93804
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1381
|
bu programı kullanıp detaylı olarak bi açıklama yapacak yok mu , yorumlara baktığım kadarıyla indirmeye güvenemiyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103998 Yer: GABAR'da PUsU da
Karma etkisi: 38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3204
|
link yok kendin upload et bari
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
kardeshim kendin kullandıysan bi acıklama yapta ona göre bizde indirelim ;(
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
taxim google a girip cain yazsan çıkıcaktır ücretsiz bir program zaten o yüzden upload a gerek yok...
cyberduck nasıl bi açıklama istiyosun ? programın ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını açıklamış zaten başka ? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
uzun zaman once acilmis bir konu neden mesaj yaziyorsunuz anlamiyorum.konu hakkinda cok cok detayli aciklama isteyenler asagidaki baglantidan erisebilir.
http://www.wardom.org/cain-abel-hacking-t121202.html?t=121202 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Joker kardeş soru sormuşlar cevapladık bizde... yeni başlık açmalarından iyidir... saygılar sevgiler.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
joker'in konusunda kullanımı anlatılmış;kendi network ümde denenmiş resimler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|