network yardımiş yerinde kullandığımız ağ uzerinde çalışan makina değişince daha once kullandığımız otomasyon programını yeniden kurmak için servere ulaşmak lazım ama nedense zaamnında ne ağ parolası kayıt edilmiş nede başka bişi
Konu VirtualTheater tarafından açılmış, 298 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
network yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 298. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42172 Yer: Antalya
Karma etkisi: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1492
|
iş yerinde kullandığımız ağ uzerinde çalışan makina değişince daha once kullandığımız otomasyon programını yeniden kurmak için servere ulaşmak lazım ama nedense zaamnında ne ağ parolası kayıt edilmiş nede başka bişi şimdi..yeni cihaz network u görüyor ama serverdeki programın kısa yolunu atmak için ağ parolasını bulup giremiyorum ne yapmam gerekir ?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=204215 administrator bağlantısı başka türlü yapılabilirmi ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
Büyük ihtimalle 2003 Server kullanıyorsunuzdur..
2003 servera yeni bir kullanıcı oluştur, daha sonra yeni aldığınız bilg.ın oturumunu oluşturduğun kullanıcı adı ve şifresi ile aç sorun düzelecektir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Güzel bir önermede bulunmuşsun ama eğer dc üzerinde yetkisi varsa yeni bir hesap oluşturup bunu yapabilir ki zaten senin dediğini yapmaya yetkisi varsa şifreyi resetleyip yeni kullanıcı oluşturmadan sorunu çözebilir. Dc üzerinde yetkisi olmadığını ( varsa bile şifresini unuttuğunu ) varsayarak söylüyorum. Basit admin şifresi kırma programları var dc da admin şifresini kırıp işlemlerini gerçekleştirebilirsin.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|