Networking ile ilgili bir soru...Herkese selamlar, Bir süredir evimdeki bilgisayar ağı ile ilgili bir soruya cevap arıyorum fakat tam net bir cevaba ulaşamadım. Gezdiğim siteler arasında bilgi açısından en donanimlı olarak bu siteyi gördüğüm
Konu alikunduraci tarafından açılmış, 577 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Networking ile ilgili bir soru... konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 577. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #252713
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Herkese selamlar,
Bir süredir evimdeki bilgisayar ağı ile ilgili bir soruya cevap arıyorum fakat tam net bir cevaba ulaşamadım. Gezdiğim siteler arasında bilgi açısından en donanimlı olarak bu siteyi gördüğüm için sorumu sizlere yöneltmeyi uygun gördüm. Evimde birkaç bilgisayardan oluşan bir ağ var. Bu bilgisayarlardan biri de çocuklarımın odasında. Çocuklar odada yalnızlarken bilgisayara bağlı webcam ile ne durumda olduklarını görebilmek istiorum. Fakat bu webcam programının arkaplanda çalışması gerekiyor. Yani çocuklar bilgisayar başına oturduklarında kendi görüntülerini ekranda görmemeliler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=226981 Bu durum nasıl çözebileceğime dair yardımda bulunursanız çok sevinirim. İyi günler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
Kamera için program kullanman gerekiyor ismini bilmiyorum ama mutlaka kullanmış olan arkadaşlarımız vardır.Program konusunda yardımcı olacaklardır.Onun haricinde bilgisayarlarında ne yaptıklarını görmek istiyorsanız dameware programını tavsiye edebilirim.kullanımı oldukça kolaydır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Önerdiğiniz program için çok teşekkür ederim. Kolay kullanımı benim için büyük avantaj olur.
Bilen bir arkadaş da kamera için gerekli programı söyleyebilirse sevinirim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58545 Yer: Ankara
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 15
|
uzak masaüstü bağlantısı yapıp kamerayı çalıştırabilirsin en kısa yoldan...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Uzak masaüstü bağlantısı yapıp kamerayı çalıştırdığımda benim bu işlemi yaptığım ve kameranın açıldığı diğer bilgisayarda görünmez mi? Yalnış anlamayın bilmediğim için soruyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
çocuklarının kullandığı kullanıcı hesabı ne mesela ? siz administrator kullanıcı adı ve parolasıyla login olursunuz, onlar da kendi hesaplarında pc ile meşgul olurlar farketmezler. çocuklar yokken bi test edin isterseniz
edit: hatalı bilgi Düzenleyen CyberSoldier7 : 23-08-2008 at 01:39. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
Tamamdır şimdi anladım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
|
edit:
arkadaşlar kusura bakmayın yanlış bilgi vermek istemem biraz önce vistada bu olayı denemeye çalıştım uzaktaki bilgisayardan login olduğumda bilgisayarımda açmış olduğum oturumu görüntüleyemiyorum, disconnect oluyor. muhtemelen bu xpde de böyledir. benim dediğim win 2003 server lisanslama moduna göre mümkündü yanılmıyorsam . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=226981 tekrardan özür dilerim iyi geceler yatsam iyi olacak.. Düzenleyen CyberSoldier7 : 23-08-2008 at 01:36. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455