Networkte Admin Ve Tüm Kullanıcıların Şifresini KırmakArkadaşlar dosyayı extrac yaptıktan sonra c:\> dizinin altına kopyalayın daha sonra C:\>Pwdump3>PwDump3.exe \\10.10.10.10 deneme.txt yadığım adres satırını siz kendinize göre değiştirin arık deneme yazan yerede istediğinizi yazabilirsiniz arkadaşlar şifreler bu
Konu emreyilmaz1907 tarafından açılmış, 1370 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Networkte Admin Ve Tüm Kullanıcıların Şifresini Kırmak konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 1370. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86427
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 13
|
Arkadaşlar dosyayı extrac yaptıktan sonra c:\> dizinin altına kopyalayın daha sonra
C:\>Pwdump3>PwDump3.exe \\10.10.10.10 deneme.txt Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=103686 yadığım adres satırını siz kendinize göre değiştirin arık deneme yazan yerede istediğinizi yazabilirsiniz arkadaşlar şifreler bu notpad dosyasının içine gelicek hash ler C:\> dizinin altındaki Pwdump dosyanın içine deneme adında kaydedilen notepad dosyasında hasl leri göreceksiniz ve bu hash leri herhengi bir hash çözme sitesine yazdığınızda şifreler elinizde arkadaşlar kolay gelsinn |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Programın çalışma mantığına bakarsak Network üzerindeki herhangi bir PC ile identification yapıyor ve PC'ye Logon olması gerekiyor kısaca
Eğer karşıda ki pc de Bilgisayar Yöneticisi olarak yetkilendirilmiş bir kullanıcının şifresini biliyorsan program çok güzel çalışıyor. Ama Karşı PC hakkında bir bilgin yok ise el de var sıfır ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=103686 Local olarak kendi PC'nizde deneyebilirsiniz çalışıyor. Paylaşımın için teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
Localden diye bahsettim zaten local olarak Ping leyebildiğin bütün makinaların hash lerini alıyor özellikler domainde ise süper domain adminlerinin şifreleri elinde
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24181
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 360
|
bu konuştuklarınıızı birde türkçeye çevirseniz arkadaşlar.ama paylaşım için tşklr
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100378
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -346
|
arkadasım bunu tam bir anlatsan bu bu .txt yi biz kendi pcmizemi kopyalıcaz karşı tarafamı yollıcaz artı karşı tara koyacaksak zaten bu bilgisayar girebiliyoruz demektir. ama anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
Programı kendi makinenin c dizinine kopyalıyosun o zaten txt adını verdiğin zaman bu c deki dizine kendisi şifreleri senin pc de txt ye kopyalıyo aynen yukarda yazdığım gibi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9585
Karma etkisi: 59
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5158
|
hayırrr pingledin her makinanın bilgilerini alamıyorsun denedim olmuyor 0 byte yazdim txt yi oraya birakiyo kaliyor.. nerdeyse forumlardaki bütün dökümanlari okudum denedim... ama bir türlüüü lan agımda olan üst komsunun pc sine giremedim... burasi wardon olarak agdaki makinaya giremiyorsaa birakinnn global üzerinden hack yapmayı veya bir pc ye girmeyi...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
|
sen bunu workroup tamı denedinnn sen work groupta regedit kayıtlarına ulaşabiliyomusun kiii ben 150 kullanıcının şifresin aldım hemde 2 dakika sürmesi ama istersen videoyada çeker yollarım önemli değil ....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
Domain authentication sistemi Windows Domainlerinde Active Directory Kerberos ile yapılmaktadır tahmin edebileceğinizden çok daha güvenlidir..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55