Network'ten izlenmeMerhaba arkadaşlar 30dan fazla bilgisayar bulunan bir şirkette çalışıyorum, çalıştığım yerdeki bilgisayarlar sistem yöneticisi tarafından kısıtlanmış durumda yani sınırlı kullanıcı. Ben ise kendi dizüstü bilgisayarım ile çalıştığım yerin ağ kablosunu
Konu Rayna® tarafından açılmış, 505 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Network'ten izlenme konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 505. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20396
Karma etkisi: 110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10205
|
Merhaba arkadaşlar
30dan fazla bilgisayar bulunan bir şirkette çalışıyorum, çalıştığım yerdeki bilgisayarlar sistem yöneticisi tarafından kısıtlanmış durumda yani sınırlı kullanıcı. Ben ise kendi dizüstü bilgisayarım ile çalıştığım yerin ağ kablosunu kullanarak internete giriyorum. Güvenlik için 2 seneden beri lisanslı kaspersky internet security kullanıyorum. Sormak istediğim şey su: Şirketin internetini kullanarak şahsi dizüstü bilgisayarımdan girdiğim siteler, yaptığım download miktarı takip edilebilir mi? Bazen kaspersky internet security ağ saldırısı tespit edildi ve engellendi diye uyarı veriyor. Bunun sebebi bilgisayarımdan bilgi alınmak istenmesi olabilir mi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48364 Yer: Bishkek,Krygyzstan
Karma etkisi: 2857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 285025
|
ayni soruyu sormayi bende istiyordum
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #95 Yer: Meçhul
Karma etkisi: 12115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1210671
|
Network sistem yöneticisi isterse takip edebilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #264993
Karma etkisi: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 107677
|
Ağınız dinlenirken bu size farkettirilmeden yapılır. Harcadığınız kota miktarı, kullandığınız bağlantı hızı vs... Ağ yapısı incelenmeden tam birşey söyleyemem ama şirket içinde NAT ağ yapısı kullanılıyorsa bağlantılarda delay oluşabilir, siz a,b,c,d paketi gönderdiğinizde karşı taraftan yüklü miktarda paket gelirse bunu saldırı olarak tanımlayabilir antivirüsler.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Alıntı:
Evet girdiğiniz siteler, indirdiğiniz dosyalar, gönderdiğiniz dosyalar hatta yazılar izlenebilir. Bu takibin yapılmasında kullanılan tekniklerden sadece bir kaçı güvenlik programlarında saldırı olarak görünebilir. İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Psikopat Charlie (261 milyon izlenme :D ) | sidar2000 | Video / Flash Dosyaları | 7 | 23-12-2010 04:31 |
| izlenme rekoru kıracak : Assassins Creed Lineage | w_q_x_91 | Sinema | 20 | 26-12-2009 00:45 |
| İzLenme RekorLarı Kıran İnanıLmaz GoL ! | dönüş yok | Video / Flash Dosyaları | 4 | 17-09-2009 18:41 |
| Networkten Nasıl Mysql Baglanılır | nevta | Databaseler | 5 | 01-11-2008 19:08 |
| izlenme rekoru kıran ATATÜRK wideosu | big_disaster | Mustafa Kemal ATATÜRK | 8 | 08-11-2006 18:12 |
|
|