No-ip İle İlgili Bir Sorun Lütfen YardımÖnce umarım konuyu doğru yerde açmışımdır diyerekten başlıyorum. ben w3,ko,m2 gibi birsürü server açtım server sitesi içinde appserv programını kullandım.ama söylebi sorun var.no-ipden sabit ip aldığımda appserve yönlenmior ip no-ipden
Konu greenatross tarafından açılmış, 227 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
No-ip İle İlgili Bir Sorun Lütfen Yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 227. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #462225
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Önce umarım konuyu doğru yerde açmışımdır diyerekten başlıyorum.
ben w3,ko,m2 gibi birsürü server açtım server sitesi içinde appserv programını kullandım.ama söylebi sorun var.no-ipden sabit ip aldığımda appserve yönlenmior ip no-ipden aldığım adrese girince direk modem setup sayfası açılıor.Bunu DynIp programıylada denedim gene modemin setupu gelior.Hamachi ipsiyle girince appserv gelior ama bunu nasıl yapıcam artık hamachi kullanmak istemiyorum yardım edin. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #343796
Karma etkisi: 2499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 249556
|
kardeş 1 tane konu yetmedimi 3-4 tane konu açıon?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #462225
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkdasım ben senden yardım istiorum senin söylediğin olaya bak yardım diorum bu actıgım 2 konu de alakalı
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|