Not defterinden Listviewe satır satır veri ekleme (Yardım)!Başlıktan anlaşılacağı gibi openfiledialogtan seçtiğim bir not defterindeki verileri satır satır listviewe eklemesini istiyorum.Mesela bir not defterinde alt alta 10 tane wardom yazıyorsa listviewe alt alta 10 tane wardom ekleyecek.Bunu
Konu zamanyok tarafından açılmış, 145 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Not defterinden Listviewe satır satır veri ekleme (Yardım)! konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 145. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #569084
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Başlıktan anlaşılacağı gibi openfiledialogtan seçtiğim bir not defterindeki verileri satır satır listviewe eklemesini istiyorum.Mesela bir not defterinde alt alta 10 tane wardom yazıyorsa listviewe alt alta 10 tane wardom ekleyecek.Bunu nasıl yapabilirim ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Şunları sırası ile araştır istediğin sonuca ulasırsın.
Dosyadan veri okuma işlemi, okudugun degerleri Listview e yüksek ihtimal Listview' ın add metodu vardır. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
ListView1.Items.Add(My.Computer.FileSystem.ReadAll Text(TextBox1.Text))
Sorun veri okumakta değil zaten.Yukarıdaki kodu yazıyorum ama tek satır olarak ekliyor veriyi.Yani not defterinde şöle yazsa örneğin: wardom wardom wardom o tek satır halinde şöyle ekliyor : wardomwardomwardom ben not defterindeki gibi alt alta eklemesini istiyorum :S |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
ListView1.Items.Add(My.Computer.FileSystem.ReadAll Text(TextBox1.Text)+"\n");
Şöyle dene. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Maalesef yine aynı :S
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
Hepsini okuyorsun teker teker okuyup eklemiyorsun, o yuzden boyle oluyor.
Su gelen değeri String gelenDeger = My.Computer.FileSystem.ReadAll Text; Su değeri bir yazdırırmısın. özel bir karakter yakalyıp ona göre yazdırırık. ListView1.Items.Add(My.Computer.FileSystem.ReadAll Text(TextBox1.Text+"\n")); Sunu önce bir dene. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
1.Ben vb10 kullanıyorum bu c# kodu
2.Değişken böyle bir şey kabul edemez ancak "My.Computer.FileSystem.ReadAll Text" böyle olursa kabul eder 3.\n c++ ta satır atlamak için kullanılır dediğim gibi ben vb10 kullanıyorum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519300 4.ListView1.Items.Add(My.Computer.FileSystem.ReadA ll Text(TextBox1.Text+"\n")) bu kod sadece yanına \n ekler yani c:\ yerine c:\\n olur. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
|
vb de satır atlatmak için kullanılan bir yontem yokmudur? Aramızda snytax'ından nefret ediyorum. Bi pyhton bide V.b. .
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| High Definition Audio Veri Yolundaki Modem Aygıtı Sorunu Yardım | manyakuz28 | Driver - Firmware | 6 | 25-03-2012 05:27 |
| wordpress de menü ekleme için yardım | unique | Wordpress | 1 | 04-02-2011 00:17 |
| Resime Link Ekleme Bilen Yardım Etsin | Ozaih | Flash | 7 | 08-08-2007 01:37 |
| DarkImmortaL | Hatalar - Soru&Cevap | 1 | 18-11-2005 17:46 | |
|
|