Noter Onaylı 'Rüya' Tescillidir.Kesinlikle Kullanılamaz!

Noter Onaylı 'Rüya' Tescillidir.Kesinlikle Kullanılamaz! HABERİM - 'ALAÇAM HABER MERKEZİ’NDEDİR. www.alacamhabermerkezi.blogcu.com (TIKLANMIYORSA, LİNKİ ADRES ÇUBUĞUNA KOPYALAYIP, ENTER TUŞUNA BASINIZ.) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 26 SENEDİR BASININ İÇİNDEYİM.KENDİ ÖZ YURDUMDA BU HABERİMİ YAPACAK HÜR,BAĞIMSIZ Konu REKLAM YAZARI tarafından açılmış, 260 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Forum > Çöp Kutusu
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: kullanilamaz noter onayli ruya

Eski 24-04-2011, 12:38   #1
REKLAM YAZARI
Çırak

REKLAM YAZARI's Avatar

Üye numarası: #141600
Yer: ALAÇAM-SAMSUN
Karma etkisi: 0 REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

HABERİM - 'ALAÇAM HABER MERKEZİ’NDEDİR.
www.alacamhabermerkezi.blogcu.com

(TIKLANMIYORSA, LİNKİ ADRES ÇUBUĞUNA KOPYALAYIP, ENTER TUŞUNA BASINIZ.)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
26 SENEDİR BASININ İÇİNDEYİM.KENDİ ÖZ YURDUMDA BU HABERİMİ YAPACAK HÜR,BAĞIMSIZ VE ONURLU BİR TELEVİZYON BULAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM.
BAŞTA HABER KANALLARI OLMAK ÜZERE ONLARCA SEFER KENDİLERİNE ULAŞTIM.COCA COLA'DAN REKLAM ALAMAM KORKUSUNA BİZİM ANLI ŞANLI TELEVİZYONLARIMIZ HABER YAPMAKTAN KORKMAKTADIRLAR.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=475119

SAYGIDEĞER OKUYUCU VE BASIN MENSUBU ARKADAŞIM,
2006 yılından itibaren Samsun 3.Asliye Hukuk Mahkemesinde Coca Cola ile mahkememiz devam etmektedir.Ankara Sınai Haklar Mahkemesi Bilirkişiye gönderilen dosya, BİLİRKİŞİ HEYETİNİN OBJEKTİF OLMAMASINDAN DOLAYI,aleyhime sonuçlanmıştır.İtiraz dilekçemizi yazdık.Konu ile ilgili haberim çok uzundur.BİLİRKİŞİ RAPORU ve onlara verdiğim cevapları haber sitemde bilginize sunuyorum.Bu kadar taraflı bir Bilirkişi Raporunu kabul etmemiz mümkün değildir.Konu ile ilgili her türlü soruya açığım.Bu işin peşini bırakmam mümkün değildir.Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Yazım çok uzundur.Vaktiniz oldukça yavaş yavaş okuyunuz.BİLİRKİŞİ RAPORU ve verilen cevapları en ince ayrıntısına kadar yazdım.COLA,bütün televizyonları susturdu.FACEBOOK sayfamı bile kapattırdı.BU YAZIMI OKUYANLAR,lütfen yazımı FACEBOOK sayfasına taşısınlar.Çalışmalarınızda başarılar diler saygı ve sevgilerimi sunarım.
SAYGILARIMLA.

Bilirkişi olarak atanabilecekler
Madde 64 –
(5) Listelere kaydedilen bilirkişiler, il adlî yargı adalet komisyonu huzurunda "Görevimi adalete bağlı kalarak, bilim ve fenne uygun olarak, tarafsızlıkla yerine getireceğime namusum ve vicdanım üzerine yemin ederim." sözlerini tekrarlayarak yemin ederler. Bu bilirkişilere görevlendirildikleri her işte yeniden yemin verilmez.
(6) Listelerde yer almamış bilirkişiler, görevlendirildiklerinde kendilerini atamış olan merci huzurunda yukarıdaki fıkrada öngörülen biçimde yemin ederler. Yeminin yapıldığına ilişkin tutanak hâkim veya Cumhuriyet savcısı, zabıt kâtibi ve bilirkişi tarafından imzalanır.
(7) Engel bulunan hâllerde yemin yazılı olarak verilebilir ve metni dosyaya konulur. Ancak bu hâle ilişkin gerekçenin kararda gösterilmesi zorunludur.

Ben de bir BİLİRKİŞİ YEMİNİ hazırladım.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak,İKİ RÜYA REKLAM SENARYOSU nun karşılaştırılmasını hiç bir baskı altında kalmadan,çıkar gözetmeden, tarafsız ve objektif bir şekilde yapacağımıza,yanlış ve taraflı bir bir rapor hazırlarsak,her türlü cezai ve maddi müeyyideyi kabul ettiğimizi bildiririz.BİLİRKİŞİ RAPORU nu doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmayarak yapacağımıza, namus ve şerefimiz üzerine yemin ederiz.

COCA COLA RÜYA REKLAMI'NI SEYREDİNİZ!..
www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHDGB

COCA COLA RÜYA REKLAMI'NIN KONUSU
İKİ ARKADAŞTAN BİRİSİ KENDİ ARKADAŞINI RÜYADA GÖRMEKTEDİR.ARKADAŞI YATAKTA YATMAKTADIR.UYUMAKTADIR.UYANMAKTADIR.YATAKTAN DOĞRULMAKTADIR.YATAKTAN KALKMAKTADIR. YÜRÜMEKTEDİR.BUZDOLABININ KAPAĞINI AÇARAK,İÇİNDE İÇECEK ARAMAKTADIR.BUZDOLABI BOŞTUR.BU SEFER RÜYA GÖREN KİŞİ ARKADAŞINI DEVREDEN ÇIKARTARAK,RÜYAYA KENDİSİ DAHİL OLMAKTADIR.BUZDOLABININ İÇİNDE, RÜYASINDA, COCA COLA İÇECEĞİNİ HAYAL ETMEKTEDİR. BULAMAYINCA, YÜRÜYEREK MARKET ARAMAKTADIR.
MARKET SAHİBİ,DÜNYADA SADECE BİR TANE COCA COLA İÇECEĞİNİN KALDIĞINI ANLATMAKTADIR.HERKES BU ŞİŞENİN PEŞİNE KOŞMAKTADIR.RÜYA GÖREN UYKUSUNDAN UYANMAKTADIR.SON KALAN ŞİŞE ARKADAŞININ ELİNDEDİR.ONA İÇMESİ İÇİN UZATIR.

Dünyadaki İlk Gerçek 'Rüya' Gıda Işınlama Reklamı Bana Aittir!..
Dünya ve Türkiye’de En Çok Reklâm Senaryosu Kopyalanan Kişiyim.

GERÇEK 'RÜYA' GIDA IŞINLAMA REKLÂMI
NOTER ONAYLI 'RÜYA'
ÂLEMDE İLK VE TEK
DÜNYADA EŞİ VE BENZERİ YOK
BU 'RÜYA' NOTER ONAYLIDIR.

BU YAZININ TAMAMI ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI EĞITİMCİ-GAZETECİ HASAN SANCAK'A AİTTİR. DÜZENLEME ŞEKLİNDE İFADE TESBİT TUTANAĞI
İki bin yılı Aralık ayının birinci günüdür. 1.12.2000 Aşağıda mühür ve imzası bulunan, ben Bafra 2. Noterliği NİLGÜN KURT Çakırmahmut İş hanı Kat:1 Bafra adresindeki dairemde görev yaparken, yanıma gelen ve gösterdiği Alaçam nüfusundanYENİLEME nedeni ile verilen 22.08.1989 gün ve V01-985727 numaralı fotoğraflı nüfus cüzdanı kimliğine göre Samsun ili Alaçam ilçesi Yeni cami Mah. Nüfusunda 008,5 cilt 16 sayfa 290-7 kütükte kayıtlı olup, baba isminin Yakup, anne isminin Emine olduğu ve 1956 tarihinde doğduğu anlaşılan ve hâlen Yeni cami Mah Alaçam adresinde oturduğunu ve okuryazar olduğunu söyleyen HASAN SANCAK Düzenleme şeklinde bir ifade TESBİT TUTANAĞI tanzimini istedi. Kendisini yukarıda yazılı hüviyet ile tanıdığım gibi, bu işi yapma yeteneğinin bulunduğunu ve okuryazar olduğunu gördüm. Bunun üzerine şu suretle söze başladı.
ÖNEMLİ NOT:
AŞAĞIDA ANLATILAN 'RÜYA' YAZISI HİÇBİR BİLGİSAYAR-İNTERNET-BUZDOLABI-SÜPER MARKET VB. ŞİRKETİ TARAFINDAN TAMAMI YA DA BİR BÖLÜMÜ SAHİBİNDEN İZİN ALINMADAN TELEVİZYON, RADYODA... REKLÂM HÂLİNE GETİRİLEREK SESLENDİRİLEMEZ, OYNANAMAZ, OYNATILAMAZ VE YAYINLANAMAZ.
'RÜYA'MDA GÖRDÜĞÜM DÜŞ
KONU: 'Rüya'mda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. Saat gece 03.00'dı. Yataktan kalkarak mutfağa gittim. Buzdolabının kapağını açtım. İçerisinde yiyecek aradım. Ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek namına hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı. Su ile karın doyurulmaz diyordum, birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi. Hemen misafir odasına koştum. Bilgisayarımı açtım. Bilgisayar faresini elime alarak, İnternet'e geçtim. Büyük bir market aramaya başladım. Uzun uğraşlardan sonra karşıma İnternet'te büyük bir süper market çıktı. Reyonlarda ne yoktu ki, tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma... Canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek, bir bir tıkladım. Her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı. Buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum. Sevincimden havalara zıplıyordum. Kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum. Birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi. Doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım. Ortaya çıkan toplam rakamın maaşımı kat kat aştığını gördüm Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hâl aldığını gördüm... Yazılan bu tutanak okunması için kendisine verildi. Okudu. Yazılanların hakiki arzuları olduğunun bildirilmesi üzerine altı tarafımızdan imzalandı ve mühürlendi.
1 ARALIK 2000
İki bin yılı Aralık ayının birinci günü
T.C.
BAFRA İKİNCİ NOTERİ
NİLGÜN KURT
RESMİ MÜHÜR VE İMZA
ASLININ AYNIDIR
NO:1 6 8 6 2
1 ARALIK 2000

COCA COLA RÜYA REKLAMI'NIN İLK BAŞLANGICI

İKİ ARKADAŞTAN BİRİSİ KENDİ ARKADAŞINI RÜYADA GÖRMEKTEDİR.ARKADAŞI YATAKTA YATMAKTADIR. UYUMAKTADIR.UYANMAKTADIR.YATAKTAN DOĞRULMAKTADIR.YATAKTAN KALKMAKTADIR. YÜRÜMEKTEDİR.BUZDOLABININ KAPAĞINI AÇARAK,İÇİNDE İÇECEK ARAMAKTADIR.

BU DA BENİM 'RÜYA'MIN BAŞLANGICI

KONU: 'Rüya'mda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. Saat gece 03.00'dı. Yataktan kalkarak mutfağa gittim. Buzdolabının kapağını açtım. İçerisinde yiyecek aradım.

COCA COLA RÜYA REKLAMI'NDA MARKET ARAMA BÖLÜMÜ
...BUZDOLABI BOŞTUR.BU SEFER RÜYA GÖREN KİŞİ ARKADAŞINI DEVREDEN ÇIKARTARAK,RÜYAYA KENDİSİ DAHİL OLMAKTADIR.BUZDOLABININ İÇİNDE, RÜYASINDA, COCA COLA İÇECEĞİNİ HAYAL ETMEKTEDİR. BULAMAYINCA, YÜRÜYEREK MARKET ARAMAKTADIR.

BU DA BENİM 'RÜYA'MDA MARKET ARAMA BÖLÜMÜ

...Hemen misafir odasına koştum. Bilgisayarımı açtım. Bilgisayar faresini elime alarak, İnternet'e geçtim. Büyük bir market aramaya başladım.
BUZDOLABINDA İÇECEK VE YİYECEK BULUNMAMASI DOLAYISIYLA İKİ RÜYA REKLAM SENARYOSUNDA DA DÜKKAN YA DA MARKET ARANMAKTADIR.BU BÖLÜM DE BİLİRKİŞİ HEYETİNİN RAPORUNDA NİÇİN YOKTUR? BUHAR OLUP UÇMUŞTUR.BUNLARI GÖRMEMEZLİKTEN GELEN BİLİRKİŞİ HEYETİNİN SAMİMİ OLDUKLARINA İNANMIYORUM. KİMSEYİ DE İNANDIRAMAZLAR.
LÜTFEN BİLİRKİŞİ RAPORU VE ONLARA VERİLEN CEVAPLARI İYİCE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM.

Olayın akışı iki rüya reklam senaryosunda* şöyledir.

Rüya görmektedirler.
Uykudan uyanmaktadırlar.
Yataktan* kalkılarak, yürünmektedirler.
Açlık ve susuzluk ihtiyaçları vardır.
Bunun* için buzdolabı kapağı açılarak, yiyecek ve içecek aramaktadırlar.
Yiyecek ve içecek bulamamışlardır.
Yiyecek* ve içecek bulmak için ikisi de market aramaktadır.
İkisi* de uykularından uyanmaktadırlar.
Olayın başlangıç ve bitişi budur.
Yukarıda anlatılanların hiçbiri Bilirkişi raporunda bulunmamaktadır.

COCA COLA,FACEBOOK SAYFAMI DA KAPATTIRDI.
LÜTFEN BU YAZIMI FACEBOOK SAYFASINA TAŞIYINIZ!

NOT ,BU HABERİMİ KULLANAN HER FORUM SİTESİNE ÜYE OLACAĞIM.

HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)
REKLAM YAZARI Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 24-04-2011, 13:19   #2
Özgür's
En Oyuncu Üye

Özgür's's Avatar

Üye numarası: #100318
Yer: Merkür
Karma etkisi: 54158 Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000Özgür's seviye: 2000

daha önce de böyle bir konu açılmamış mıydı ?

Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Özgür's Çevrimiçi  

Eski 24-04-2011, 13:30   #3
REKLAM YAZARI
Çırak

REKLAM YAZARI's Avatar

Karma etkisi: 0 REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000REKLAM YAZARI seviye: 2000

Şu anda mahkeme devam ediyor.Ayın 28 de tekrar duruşmamız vardır.Üye olduğum forum sitelerine haberimi koyuyorum.

Saygılarımla.
REKLAM YAZARI Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 13:33   #4
metatron
Super Moderator

metatron's Avatar

Üye numarası: #39488
Yer: kripton
Karma etkisi: 42827 metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000metatron seviye: 2000
1stClass Üye 

hocam, gayet tarafsız yazacağım..

sizin rüya ile, reklam arasında ben bir benzerlik falan göremedim. ki, beni,m basında okuduğum kadarıyla zaten davayı kaybetmişsiniz.
metatron Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 13:45   #5
REKLAM YAZARI
Çırak

REKLAM YAZARI's Avatar

Konuyu iyice okumanız gerekir.Tamamen birbirine benziyor.Maç,daha bitmedi ki.90 dakika dolmadı.Aşağıdakiler benzerlik değil mi?Şu anda bu haberimi üç ulusal haber ajansı dünyaya duyurdu.Hemen hemen bütün televizyonlar haber olarak kullandı.Beni korkularına televizyona çıkartamıyorlar.COLA, FACEBOOK sayfamı bile kapattırdı.Sesimi ancak böyle özgür forum siteelerinde duyuruyorum.Lütfen bu haberimi FACEBOOK sayfasına taşıyınız.
Saygılarımla.

COCA COLA RÜYA REKLAMI'NI SEYREDİNİZ!..
www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHDGB

Olayın akışı iki rüya reklam senaryosunda* şöyledir.

Rüya görmektedirler.
Uykudan uyanmaktadırlar.
Yataktan* kalkılarak, yürünmektedirler.
Açlık ve susuzluk ihtiyaçları vardır.
Bunun* için buzdolabı kapağı açılarak, yiyecek ve içecek aramaktadırlar.
Yiyecek ve içecek bulamamışlardır.
Yiyecek* ve içecek bulmak için ikisi de market aramaktadır.
İkisi* de uykularından uyanmaktadırlar.
Olayın başlangıç ve bitişi budur.
Yukarıda anlatılanların hiçbiri Bilirkişi raporunda bulunmamaktadır.
REKLAM YAZARI Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 14:47   #6
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

azimle zıçan betonu delermiş.

siz bir alacağın peşindesiniz, şansınız bol olsun

ancak; şayet tutturamazsanız Coca Cola karşı atağa geçecektir.

Siz bunlara da zaten hazır olmalısınız

Bol şans.
Gila Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 15:04   #7
REKLAM YAZARI
Çırak

REKLAM YAZARI's Avatar

İyi ki oralardasınız.Cola,FACEBOOK sayfamı bile kapattırdı.Lütfen bu yazımı FACEBOOK sayfasına taşıyınız.Destek olunuz.Konu ile ilgili olarak her türlü soruya açığım.Arkadaşlarımız önce konuyu okuyup anlamaları gerekir.Haber sitemde BİLİRKİŞİ RAPORU ve onlara verdiğim cevapları vaktiniz olduğu zaman okuyunuz.Bu haberim milyonlarca kişiye sadece haber olarak duyurulmuştur.Gerçekler,forum sitelerinde dile getirilmektedir.

Saygılarımla.

Hasan Sancak’ın İlk Gerçek Kısa Filmi

SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİMİ SEYRETMEK İSTER MİSİNİZ?

SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİNİ VİDİVİDO’DA SEYREDİNİZ.
http://www.vidivodo.com/153857/sessiz-olum

SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİNİ AKILLI TV’DE SEYREDİNİZ.
http://www.akilli.tv/video/183532/Ac...ssiz-Olum.aspx

SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİNİ MYNET’TE SEYREDİNİZ.
http://video.mynet.com/noteronayliru...Z-OLUM/143683/

SOBA ZEHİRLENMESİNİ PİKNİKTUBE’DE SEYREDİNİZ?
http://www.pikniktube.com/video.asp?...51748fea4af31d

(Tıklanmıyorsa, Linki Adres Çubuğuna Kopyalayıp Enter Tuşuna Basınız.)

LÜTFEN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞINIZ!..
REKLAM YAZARI Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 15:04   #8
maniac_87
Forum Kalfası

maniac_87's Avatar

Üye numarası: #96394
Yer: It's a lonely planet
Karma etkisi: 2539 maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000maniac_87 seviye: 2000

Bence umutsuz vaka... Yine de bol şans.
maniac_87 Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 15:10   #9
REKLAM YAZARI
Çırak

REKLAM YAZARI's Avatar

Yorumunuz için teşekkürler...

Saygılarımla.

noteronayliruya55@gmail.com,Noter Onaylı Rüya,Hasan Sancak,Samsun,Alaçam,Maceracı,Samanyolu Tv,http://www.matrak.lisesi.com,geyikkoşan,geyik koşan,Hasan Sancak'a ulaşmak için: noteronayliruya55@gmail.com
REKLAM YAZARI Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 15:13   #10
batucan05bb
Forum Kalfası

batucan05bb's Avatar

Üye numarası: #325409
Karma etkisi: 11988 batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000batucan05bb seviye: 2000

özet geç arkadaşım aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun.

mesajlarının okunmasını zorlarştırıyor,derdini anlatamıyorsun.
batucan05bb Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 15:14   #11
REKLAM YAZARI
Çırak

REKLAM YAZARI's Avatar

SAMANYOLU MACERACI’YI SEYREDİNİZ!..

http://divxklip.org/video/EpkDzSi0xAY/izle.html
REKLAM YAZARI Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 15:20   #12
REKLAM YAZARI
Çırak

REKLAM YAZARI's Avatar

Bunun davası beş senedir devam ediyor.Ben,derdimi anlatıyorum.Okuyacak olan sizsiniz.
Yukarıda en kısa yoldan benzerliklerini açıkladım.Sorulan sorulara cevap veriyorum.Anlayanlar anlıyorlar.Okumamadan anlayamazsınız.

Saygılarımla.
REKLAM YAZARI Çevrimdışı  

Eski 24-04-2011, 15:23   #13
vantura
Moderator

vantura's Avatar

Üye numarası: #73088
Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175 vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000vantura seviye: 2000

Konu Kilit

vantura Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
En yorucu 'rüya takım'... Strawberry Fields Sinema 0 31-07-2010 18:12
Rüya Tabiri sudem Dini Unsurlar 1 14-01-2010 21:49
Manga - Bitti Rüya , Dursun Zaman.. blu3 Müzik 10 29-04-2008 01:06
Noter Onaylı Hacı Crazy-Ozzy Geyik 2 11-03-2008 20:08

Gönderme Kuralları