Nvdia G-Force 6200Merhabalar; Nvida Galaxy G-Force 6200 256 MB ekran kartı kullanıyorum ve donanım testı yaptıgımda Ekran kartımın drıverı nın dusuk olsudunu ve Uptade etmemı soluyor. Nvıda`nın kendı sıtesınde Drıver upload etmek
Konu Hydr0gen tarafından açılmış, 408 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Nvdia G-Force 6200 konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 408. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27978
Karma etkisi: 1453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 144549
|
Merhabalar;
Nvida Galaxy G-Force 6200 256 MB ekran kartı kullanıyorum ve donanım testı yaptıgımda Ekran kartımın drıverı nın dusuk olsudunu ve Uptade etmemı soluyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=118155 Nvıda`nın kendı sıtesınde Drıver upload etmek ıstedıgımde cesıtlı modeller cıkıyor ma kullandıgım ekran kartının modelıne rastlayamıyorum baska bır modelınkını denedıgımde yukleme yapıyor ama yınede uptade olmamıs olarak gozukuyor. Acaba Benım Orıgınal kartımın drıver uptadesını yapabılmem konusunda yardım edersenız sevınrım tesekkurler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Dostum sitede karşına çıkan 3 listedeki seçeneklerin üçündede en üsttekileri seçip "GO" tuşuna basarak doğru sürücüyü indirebilirsin. Arkadaşta linkini vermiş zaten...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|