nvidia wdm video converter hatasıarkadaşLar sürücüleri yükledim fakat nvidia wdm video converter üzerinde ünlem işareti çıkıor çalıştırılamıor diye hata veriyorkonu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini istiyorum bilgisayarımda tv kartıda mevcut fakat ekran kartı
Konu Kodadım tarafından açılmış, 302 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
nvidia wdm video converter hatası konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 302. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1497
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 87546
|
arkadaşLar sürücüleri yükledim fakat nvidia wdm video converter üzerinde ünlem işareti çıkıor çalıştırılamıor diye hata veriyorkonu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini istiyorum bilgisayarımda tv kartıda mevcut fakat ekran kartı üzerinden haya veriyor sürücüyü kaldırıp tekrar tekrar internetten güncel versiyonlarını yüklememe rağmen sorun çözülmedi yardım ederseniz sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Kurduğunuz işletim sistemi içersinde sürücü eklentisi var ise windows bu sürücüyü görüyor ve güncelleme yapmıyor olabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1497
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 87546
|
çok saqol netten bulduğumm bir paketle sorunu hallettim ilgilendiğin için teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|