odbc bağlantısıÇalışmış olduğum işleme de kullanılan kurumsal yönetim sistemi progress tabanlı çalışmakta ve buradaki verilere crystal report yazılımıyla ODBC üzerinden bağlantı kurarak raporlama yapmaktayım ancak crystal report ile herşeyi yapamadığımdan delphi
Konu incsoft tarafından açılmış, 482 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
odbc bağlantısı konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 482. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71009
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Çalışmış olduğum işleme de kullanılan kurumsal yönetim sistemi progress tabanlı çalışmakta ve buradaki verilere crystal report yazılımıyla ODBC üzerinden bağlantı kurarak raporlama yapmaktayım ancak crystal report ile herşeyi yapamadığımdan delphi üzerinden odbc'ye bağlanarak gerek okuma gerekse de yazma işlemleri gerçekleştirmek istiyorum.Bunun için nasıl bir bağlantı yapabilirim?
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #569159
|
odbc baglantı için mysql connector indirin, googleden araştırırsanız bulursunuz.
indirdiğiniz mysql connectoru yükleyin, denetim masası yönetimsel araçlarda mysql odbc olarak karşınıza çıkar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #569159
|
mysql odbc connector.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kekemelikle ilgili gen bağlantısı bulundu | kahsi | Bilim ve Teknik | 2 | 11-02-2010 12:08 |
| Vistada yerel ağ bağlantısı. | QasaTura | Yardım | 0 | 13-09-2009 18:59 |
| Odbc ile server üzerindeki mysql veritabanına bağlanma | ceza_549 | Delphi | 1 | 24-03-2008 17:40 |
| Uzak Masaüstü Bağlantısı | caponkedisi | Networking - Ağ Güvenliği | 20 | 12-02-2008 14:34 |
|
|