Oksİjen network İle hayaller gercek oluyorhttp://www.evdenparakazanmak.tk/wp-content/uploads/xortak_image.jpg Türkiyede bir ilk ,ihtiyacınıza gercek manada çözüm üreten,sizi ayrıntılardan ve karmaşık yapılardan kurtaran, üyelik bedelini alıp sizi başıboş bırakan sistemlerden farklı komple bir yapı ile tanıştırmak üzereyim Dikkatlice Dinleyin
Konu duhan05 tarafından açılmış, 159 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Oksİjen network İle hayaller gercek oluyor konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 159. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #167711
Karma etkisi: 603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 59860
|
![]() Türkiyede bir ilk ,ihtiyacınıza gercek manada çözüm üreten,sizi ayrıntılardan ve karmaşık yapılardan kurtaran, üyelik bedelini alıp sizi başıboş bırakan sistemlerden farklı komple bir yapı ile tanıştırmak üzereyim Dikkatlice Dinleyin !! Nedir !, Nasıl Çalışır !,Kazandırma Yöntemleri basit midir ? İnternetten Para Kazanma Yöntemlerini araştıranlar gayet iyi bilirlerki,Para Kazanmak için Bircok yapılar ,sistemler oluşturulmakta ,Ancak Bunların coğu insanların emeklerini sömürmektedir. Peki Şöyle bir sistem olsa! 1—Network Marketing Yöntemini ,Yani Çok Katlı Pazarlama Yöntemini kullansa—Ancak Hiçbir şey satmak zorunda olmasak. 2—Affiliate marketing Yöntemini ,Yani Satış Ortaklığını kullansa—Ancak Dijital Ürünleri Satmak İçin Didinip Durmasam 3—Bir Kazanç Havuzu olsa—Ama ben Bir şey satmasamda ,bu havuzdan para kazansam,hiçbir zahmete girmeden 4—Kendine Özgü ama Her sektöre hitap eden Reklam Sistemi olsa ve ben kendi reklamlarımı çerez parasına Yüzbinlerce Sitede yayınlasam, yine bu reklamları yayınlarken aynı zamanda reklam yayınındanda para kazansam buda yetmese reklam yayınlarınada çok katlı kazanç sistemi olan network marketing sistemini de adapte etse,ve benim aracılığımla reklam yayınlayanlardan da kazansam ve reklamlar sayesinde zahmetsizce üye sayım katlanarak büyüse. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=480972 5—Otomatik Siteleri olsa—Ama ben içeriğini doldurmak zorunda olmasam,sistemin yapımcısı tarafından belli aralıklarla sistem içeriği güncellense ve seo yani arama motorları optimizasyonu bu sistem tarafından yapılsa ,Ben sadece hangi alana ağırlık verilmesi gerektiğini söylesem ve arzu ettiğim konular davet linklerimle beraber yayınlansa 6—Alt üyeler organizasyonum sistem tarafından bana hazır olarak verilse ve bu üyelerin primleri tatmin edici olsa 7— Kazanç Planı çok çeşitli ve sınırsız derinlikte olsa ve aşşağı doğru tüm üyelerden kazansam Bu ve Buna benzer Bir Sistemi Daha Önce Duydunuz mu? Böyle bir sistem daha önce yoktu ama ARTIK VAR !!! ![]() ![]() TANITIM VİDEOSU VE ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ Düzenleyen duhan05 : 23-05-2011 at 14:04. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Toplu Network Araçları ! | !2m3T | Networking - Ağ Güvenliği | 8 | 16-05-2010 15:02 |
| İnternette yazdıkları hayaller gerçek oldu | trigger | Genel | 5 | 10-01-2009 21:02 |
| 23 Temel Gerçek | +Zafer | Siyaset | 3 | 12-06-2008 18:31 |
| Zaman tüneli gerçek mi oluyor ? | 1brAhim | Bilim ve Teknik | 30 | 12-04-2008 21:53 |
| Zamanda yolculuk gerçek oluyor | TechniQue | Çöp Kutusu | 1 | 08-02-2008 19:12 |
|
|