OkulSabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı Haydi oğlum, uyan artık Okula geç kalacaksın Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle : Fakat anne, bugün okula
Konu InFuLx tarafından açılmış, 147 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #548990 Yer: Rize (Lazistan)
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 88232
|
Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı "Haydi oğlum, uyan artık Okula geç kalacaksın" Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle : "Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi ...Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi "İki ciddi neden söyle bana" Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı : "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir Tüm öğrenciler de benden nefret ediyorlar, iki Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı : "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi "Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan" Bu kez oğul annesine : "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? " dedi Sabri tükenme noktasina gelen anne, oğlunun üstündeki Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=496431 yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı : " Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca adamsın İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün" ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #548990 Yer: Rize (Lazistan)
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 88232
|
yine mi? |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Okul Öncesi Altınçağ Eğitimi | Zülfikarım | Eğitim Dünyası Sorun ve Çözüm Değerlendirmeleri. | 0 | 17-01-2011 22:25 |
| Okul kalabalık diye kızlarla erkek öğrencileri ayırdılar | Nazim_Hikmet | Siyaset | 15 | 09-01-2011 14:29 |
| Kantini boykot eden liselilere okul bahçesinde polis şiddeti | prometheus@ | Siyaset | 6 | 30-12-2010 21:11 |
| Servis Araçlarında Güvenli Yolculuk | JohnnyVicious | Trafik, Trafik Bilgileri, Sorularınız ve Sorunlarınız | 0 | 23-05-2010 17:17 |
| Okul Hayatı ile Hayat Okulu arasındaki 7 fark | +Zafer | Genel | 6 | 21-11-2008 23:43 |
|
|