!!!! Okumadan Başlik Açmayiniz !!!!Yardım bölümünde başlık açarken şunlara dikkat ediniz.. 1- Soracağınız konu forumda mevcut olabilir Bu yüzden konu açmadan önce forumda arama yapınız 2- Konu başlıkları şu şekilde olmalıdır ÖRNEK: [YARDIM]Acaba şu
Konu m0liver tarafından açılmış, 1758 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
Yardım bölümünde başlık açarken şunlara dikkat ediniz..
1- Soracağınız konu forumda mevcut olabilir Bu yüzden konu açmadan önce forumda arama yapınız Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=127821 2- Konu başlıkları şu şekilde olmalıdır ÖRNEK: [YARDIM]Acaba şu nasıl olmaktadır? gibi.. 3- Konu başlıklarınız hacking kategorisiyle ilgili olmalı Diğer konular ilgili bölümlere taşınacaktır.. --------------------------------------------- Düzenleyen m0liver : 28-03-2007 at 15:13. |
|
|
|
|
#2 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3320283
|
3vr3n sorun olmazsa , mazur gorursen benimde eklemek istedigim bir sey var.
sorulan ve cevapsiz kalan veya net cevap alamayan bir cok soruya google'in yanitlari daha fazla. yani ben bu programi istiyorum , bu bilgisayarin fiyati ne kadar ? vs.vb gibisinden sorulari google'a sorsaniz daha iyi ve daha fazla cevap alabileceksiniz. yardim bolumunde daha cok hacking islemleri ile ilgili sorulari sorsaniz daha guzel olacaktir. exploit kullanimi ile ilgili eksik kaldiginiz noktalar , web uzerinde calisirken zor durumda kaldiginiz zamanlar , cesitli bilisim terimleri hakkinda kaynaklardan ziyade kullanicilarin fikirlerine basvurmak istediginiz zamanlar gibi bunlara benzer sorulari-sorunlari arzederseniz daha iyi olacaktir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=127821 saygilar. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|