Okuyun,Okuyun da görünGörüyoruz dimi Türkiye'nin halini.bir yandan Doğuda kaybetiiklerimiz bir yandan bizi içten fet etmek isteyen Başımızdakiler,Bakın şimdide Cumhurbaşkanı olcak,sizce olacak mı? Bence olamayacak,yapmayacağız,yapmamalıyız,Atatürk bize laik bir dünya bıraktı eğer biz bu
Konu sotlucky tarafından açılmış, 917 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Okuyun,Okuyun da görün konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 917. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Görüyoruz dimi Türkiye'nin halini.bir yandan Doğuda kaybetiiklerimiz bir yandan bizi içten fet etmek isteyen Başımızdakiler,Bakın şimdide Cumhurbaşkanı olcak,sizce olacak mı? Bence olamayacak,yapmayacağız,yapmamalıyız,Atatürk bize laik bir dünya bıraktı eğer biz bu olayları kabullenirsek ona ihanet etmiş oluruz.
Arkadaşlar bunlar bnm düşüncelerim,lütfen sizde düşüncelerinizi belirtiniz; Saygılarımla Bu lafım Moderatorlara Bugüne kadar hep ben böyle siyasi içerikli konular açtım,Fakat her zman doğruları yazdım siz ise ya konuyu sildiniz ya beni bannladınız,elinize ne geçti hiç bir şey siz ne kadar bannlarsanız bannlayın,silerseniz silin ama BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ HİÇ BİR ZAMAN DOĞRULARDAN VAZGEÇMEYİZ;VAZGEÇMEYECEĞİZ:TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39454 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28293
|
dostum o kişinin cumhurbaskanı olmasıyla merak etme laiklik falan yıkılmaz herkes ataturkcuyum diyo ama hala onu anlayanı veya dusuncelerini uygulayanı görmedik.Ataturkten bu yana gelen hangi hukumet iiyidi bunlar ii olsun.laiklik elden gidiyo falan bunlar bos seyler kolay kolay gitmez merak etme koskaca tsk var.bunları cıkartarak gundemi dolduruyolar okadar Türkiyenin ugrasması gereken daha önemli konular var içte ve dısta.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
|
Eleştirilerin için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38385 Yer: havada karada heryerde
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7107
|
bir tek sözüm var tanrı türkü korusun yüceltsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62070
![]() ![]() Karma: -175
|
kardesim olsun tabıkı sen kendını dogru we layık goruyorsun
bızım basımızda yahudiler war bızı yonetıyor ve paramızı yıyor kopekler cok da tehlıkelıler bırakın da bızler kendı ınsanlarımı yonetsın, yeterki kendı ınsanlarımız yonetsın artık kandırılmakdan yorulmadınız mı acın gozlerınıızı layıklık dıye kandırmıslar hepimızı, basımızdakı adam ermenılerın usagı nasıl bole kor oluyorsunuz anlamıyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63630
Karma etkisi: 1791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 178106
|
Atatürk şimdi yaşasaydı inanıyorum ki ilk iş olarak Atatürkçüyüm diyenleri kılıçtan geçirirdi(gerçek atatürkçüler ayrı)...
tabi bu benim fikrim... ayrıca laiklik kavramından ne anladığınız ve nasıl yorumladığınız ayrı bir muallak.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95639 Yer: li Yamuk Orhan Pamuk !
Karma etkisi: 307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30169
|
Gelen her hükümeti bizler secmiyormuyuz ? Birinin diğerinden ne farkı var ? Peki Ne yapmalıyız sizce ? Oy sandıklarında oy kullanırken pusulanın tamamını doldurup Atmalımıyız ? Yoksa babamızdan dedemizden gördüğümüz siyaseti devam mı ettirmeliyiz ? Bunların cevabını düşünmektense yapılacak tek bir şey var ; İçimizdeki vatan millet bayrak sevgisini yüreğimizden dışarı çıkarmalı ve şimdi şuan bu ülke için birşeyler yapmalıyız ... Diye düşünüyorum saygılar...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89173 Yer: Kızlar nerdeyse:D:D
![]() Karma: -39
|
Seçilebilir 367 / 184 milletvekili davası ne oldu bilmiyorum 367 ise seçilmesi zor gibi görünyor.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89570 Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5505555
|
Bu Ülkede O Kadar İlgİsİz Bananecİ İnsan YaŞarken O Adam Elİnİ Kolunu Sallaya Sallaya GÖzÜmÜzÜn İÇİne Bakarak Hatta Siritirak O KoltuĞa Oturur.bu Ülkenİn BaŞina Cİddİ Anlamda Bİ Sorun GelmedİkÇe Kİmsenİn Bİrlİkten Beraberlİkten TÜrklÜkten Ondan Bundan Bahsetmesİnİ Beklemİyorum.bahsedenler Zaten Kendİlerİ Oralara Gelmek İÇİn Bahsedİyor.ya DeĞİlse Ülke BatmiŞ TÜrklÜk GİtmİŞ Laİklİk SallanmiŞ Kİmİn Umurunda Kİ.ne Yapalim?hadİ Ankaraya'mi YÜrÜyelİm.birakin AllahaŞkina.baŞimiza 2 Bomba DÜŞmeden Bu Ülke HİÇ BİrŞekİlde Tek Yumruk Olamaz.tanridan Tek DİleĞİm Umarim O GÜn GeldİĞİnde GeÇ KalinmiŞ Olunmamasidir.sİzle Benle Olmuyor ArkadaŞlar.havanda Su DÖvÜyoruz.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3502
![]() ![]() Karma: 139
|
herkes şunu bilmelidirki bu satten sonra bu ülkeyi ATATÜRK te kurtaramaz inönünün dediği gibi sizi ben bile kurtaramam birdaha ATATÜRK gelmeyecek onun için her türk genci takkesini önüne alıp düşünsün kime oy vereceğini yolun yarısını gecen biri olarak önce baştakilerden kurtulmamız lazım derim onun için yüzdeyi gecen partiler içinde seçim olursa bence oyunuz boşa gitmez bu ülkede amerikanın parasıyla kurulmamış bir parti yok yahudiler büyük israili kurmak için tek engelin şu anda türkiye olduğunu çok iyi biliyorlar nilden fırata kutsal topraklar eninde sonunda bizim diyorlar . bizi bize düşüren nedenler aslında bizim sorunumuz değil 1930 dan beri milli bir hükümet kuramadık bu ülke gençlere emanet güneydoğuda 227 gün askerlik yaptım ırakmiran ve suriyeye girdim ırakta sene 89 nemi gördüm söyleyeyim dağın bir tarafında hizbullah iranala savaşıyor diğer tarafta biz rızgarinin uzantısı sümüklü aponun çapulcuları birde dağın en üst tepesinde helikopter pisti vardı kim geliyormuş oraya biliyormussunuz israil yüksel rütbeli subayları pisti biz bombaladık jenatratör video doğum kontrol hapı ne ararsanız vardı biz pkk ile savaşmıyoruz israille savaşıyoruz bizim düşmanımız belli sorun dostumuz kim
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52142
|
merak etmeyin..eğer onlar Türkiye Cunhuriyeti'ni yıkmaya çalışırsa karşılarında 100000leri bulurlar.buna cesaret edebileceklerinide sanmıyorm..ama ederlerse bu ülke bize mezar olur belki ama kesinlikle tek başımıza gitmeyiz..bunun bilincindedirler bence..Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98163 Yer: İstanbul'du...
Karma etkisi: 5592
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 558082
|
Alıntı:
Amaç laikliği korumak değil onu baltalamak ve suni bir gündem oluşturarak insanların gözünü boyamak ![]() Yazık sahip olduğumuz değerlerin yok edilmesine seyirci kalmak istemiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
evet herkes atatatürkü kendi menfaatlerine uygun bir şekilde seviyor... acaba yaşasaydı ne olurdu diyorum bazen... bence bu adam istesekte istemesekte cumhurbaşkanı olacak... dikkat edin medya bunun için uğraşıyor... sürekli onu sevimli gösterecek haberler falan... bence o makama layık değil... ama kesinlikle gelecek... tek umudum bahçeli cumhurbaşkanı olsanda seni indirip vatana ihanetle yargılayacağım diyor... inşaallah bunu yapabilir...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
|
Arkadaşlar konuya duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|