*** On Numara *** Çıkış Sırasına Göre ***Arkadaşlar Uzun zamandır ÇIKIŞ SIRASINA göre takip ettiğim on numara çekilişleriin bu hafta kaçırdım :( Topların düşüş sırasına göre takip edenler varmıydı varsa veya bu hfta ÇIKIŞ SIRASINA göre alan
Konu st.cryptic tarafından açılmış, 578 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
*** On Numara *** Çıkış Sırasına Göre *** konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 578. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26855 Yer: In Your BRaIN
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2016
|
Arkadaşlar Uzun zamandır ÇIKIŞ SIRASINA göre takip ettiğim on numara çekilişleriin bu hafta kaçırdım
Topların düşüş sırasına göre takip edenler varmıydı varsa veya bu hfta ÇIKIŞ SIRASINA göre alan olduysa veya bu hafta çıkış sırasına göre bulan olursa çok memnun olurum ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52227
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 386
|
kimse bu mesaja ne oldu sayısalın formülünümü bulacan diye zıplamasın lütfen
1-almanya daydı sanırım bir rakamın hahtalarca üst üste düşmesi sonucu yapılan araştırmalarda hile oyunda hile olduğu anlaşıldı 2-sayısal loto ( buna inanmıyor olabilirsiniz başkası yazsa bende inanmayabilirdim çünkü ama bu gerçek) ilk başladığı zamanlarda 18. ve 35 haftalarda bir rakamı banko olarak buluyodum .formül 34. haftaya gelince 4 tane a4 sayfasına anca sığıyodu 35. haftadan sonra olmamaya başladı. silver onu bende çok takip ettim hatta çekiliş anını kameradan ağır çekim çok izlediğim oldu topların içinde olduğu kürenin dönüş sayılarına filan baktım yani her hafta çekilişte ''tamamen'' aynı olan ne varsa araştırdım . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=45966 ben bi sonuca ulaşamadığımdan bayadır ilgilenmiyorum şimdilerde ama umarım sen bişeyler geliştirirsin yardımcıda olmıyorum şimdi sana konuyu gördüm ve direk yazdım bol şanslar sana saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|