Önemli bir konu.. bakmadan geçmeyin-------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar, önceden ip yazıyordum iş yerindeki camı seyrediyordum. şimdi ne yaptılarsa resimdeki gibi bir ekran ve şifre istiyor... bu şifreyi kıracak prgram var mı.. modemin şifresini de değiştirmişler.. bu
Konu lordiron tarafından açılmış, 1127 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1251
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar, önceden ip yazıyordum iş yerindeki camı seyrediyordum. şimdi ne yaptılarsa resimdeki gibi bir ekran ve şifre istiyor... bu şifreyi kıracak prgram var mı.. modemin şifresini de değiştirmişler.. bu şifreyi nasıl kırarım |
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65251 Yer: in kulağı vardır
Karma etkisi: 626
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 61749
|
eğer uzaktan kamera seyredeceksen seyredeceksen
modemde bu kameralar için port açılmıştır. sen ip yazdığında portlar sayesinde kameraların bağlı olduğu pc'ye yönlendirir seni modeme yönlendirmezki |
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Konu başlığın gayet yanlış.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
|
çok doğru önceden öyleydi.. ama bir gün bir tartışma yaşadık biriyle.. bende modemlerine reset attım çünkü önceden şifresini biliyordum. sonra bilgisayarcı çağırdılar ve sonuç bu hale geldi... ne yapmam lazım lütfeeeeeennnnnnnnnn
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
Şirketteki konumunu bilmiyorum yani modem şifresini biliyomusun ya da kamera ayarlarını değiştirebiliyomusun? Hiç bi yetkinyoksa bu şartlar altında yasal olarak bağlanabilmen pek mümkün gözükmüyor.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
ya enteresan anlatamadım gitti ... hepinize teşekkür ediyorum ilginiz için.
1-yetkisiz ve yasal olmayan şekilde girmek istiyorum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=157052 2-önceden ip numarasını yazdığımda direk explorerde java oturumu açılıyor ve kameraları izliyordum. 3-daha sonra ben telnet'ten modemlerine (bir şeye sinirlendiğim için) reset attım 4-bağlantıları kayboldu haliyle 5-sonra bilgisayarcı çağırdılar ve şimdi ip adresini adres çubuğuna yazdığımda bu şifre penceresi çıkıyor bu şifreyi nasıl aşarım ya da çözebilirim |
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
|
Sistem hakkında çok az bilgi vermişsin o yüzden birçok şey olabilir önce onların ne yaptığını çözmek lazım =) belki modemin ip adresiyle kameranınkini değirdiler o yüzden paso modeme gidiyosun, belki kameranın izleme portunu değiştirdiler 80 değilde 81 yaptılar ya da benzeri bişey yani birçok şey olabilir bu yüzden bir sniffer programı ile kameraya bağlanabilen birini dinlemen yeterli olucaktır.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47760 Yer: IZMIR
Karma etkisi: 54
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4762
|
Bu modemin kullanıcı adı ve şifresine benziyor nerden anladın diye soracak olursan Speed Touch bir modem markası ve yanında yazanlar muhtemelen mac adresi...Bu modemin kullanıcı adı ve parolasını kurulumu yaparken kendin veriyosun... Yani görünüşe göre baglantıyı bu şifreyi birinden ögrenmeden sağlayamassın...
|
|
|
|
|
#9 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6013 Yer: istanbul (her an her yerinde olabilirim)
Karma etkisi: 123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11369
|
Önceden modemden kameraya port yönlendirilmiştir direk ip adresini yazdığına göre 80 portu yönlendirilmiştir modemi resetledikten sonra sadece kullanıcı adı ve şifresini girmişlerdir port yönlendirmemişlerdir o yüzden ip adresini yazınca direk karşına modem çıkıyor modeminde şifresini bulabilirsen modemden 80 portunu kameranın ip adresine yönlendir sorunun çözülür.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6013 Yer: istanbul (her an her yerinde olabilirim)
Karma etkisi: 123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11369
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
Yanlış yere açılan bir konu olduğu için ve sorunun çözümüne ulaşıldığı için konu kapatılmıştır.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|