Önemli Bir Yardım (istek)Arkadaşlar ben yabancı bir knight online sunucsunda oynuyordum orda gördümki oyuncuların çogunun türk olmasına rağmen türkleri bi ezme durumu var sited4ee türkçe konuşmayıun yok gruplarda türkçe konuşayınız ben son olarak
Konu chieff tarafından açılmış, 241 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Önemli Bir Yardım (istek) konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 241. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458181
Karma etkisi: 263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26100
|
Arkadaşlar ben yabancı bir knight online sunucsunda oynuyordum orda gördümki oyuncuların çogunun türk olmasına rağmen türkleri bi ezme durumu var sited4ee türkçe konuşmayıun yok gruplarda türkçe konuşayınız ben son olarak da oakdar emek harcamama rağmen benım oyuncumu cezaladılar
bende bir arkadaşıoam ne yapsak olur dedim oda bana botnet kesin çözüm dedi bana c++ lı birşeyler verdi ama anlıyamadım ben bu sunucuya haddini bildirmek istiyorum ipi ve açık portları elimde var botnet falan ne yapmalıyım zombi olacak eleman buluruz şimdiden Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
İnternet kullanıcıları potanyisel kurbanlardır botnet serverlarını millete program ile yedirip istediğini yaptıra bilirsiniz
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458181
Karma etkisi: 263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26100
|
biliyorum ama c++ bilmiyorum vb olsa neyse bana bu konuda önder olacak birisini arıyorum
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|