Önemli Lütfen Acil YardımArkadaşlar merhaba..yeniyim ve hiç bişey bilmiyorum amacımda bişeyler bilmek değil zaten..ama bilmeyi istediğim tek bi şey var bilmem bunun bi yolu varmı acaba..anlatıyorum hemen..kız arkadaşım pc de ne yapıyor hangi
Konu hokkabuk tarafından açılmış, 175 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Önemli Lütfen Acil Yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 175. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #517591
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar merhaba..yeniyim ve hiç bişey bilmiyorum amacımda bişeyler bilmek değil zaten..ama bilmeyi istediğim tek bi şey var bilmem bunun bi yolu varmı acaba..anlatıyorum hemen..kız arkadaşım pc de ne yapıyor hangi sitelere giriyor kimlerle konuşuyor izlemek istiyorum ama bundan onun haberi olmaması gerek..pc sini alıp program falan da kuramam..bunu yapmam için basit bi yol varmıdır?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014261
|
tabii ki war ama önce sölemek istedim çok büyük bilinmezlik içindesin
ya 1 st class üye ol yada paran warsa ki ben o kadar parayı bi arada göremedim 800 liraya özel trojan al karar senin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #271411 Yer: ίslâறbol
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1642962
|
Buraya Tıklayarak Sorununuzu Halledebilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Arkadaşlar acil yardım lütfen!!!!!! | kont07 | Yardım | 5 | 28-08-2009 11:56 |
| Geçmişe Yönelik 2 Günlük Rapor.. ÇOK ACİL ve ÖNEMLİ .. Lütfen bi yardım.. | HoligAnn | Genel | 11 | 30-06-2009 19:19 |
| acil yardım ne olur cok önemli arkadaşlar | bhr_596 | Programlar | 3 | 24-06-2009 15:45 |
| çeviri konusunda acil yardım lütfen | ***fatality*** | Programlar | 5 | 26-08-2005 14:59 |
|
|