Online (canli) YardimYENI KATILAN VE BU ISE YENI MERAK SALAN (BENIM GIBI) ARKADASLAR ICIN online yardım taleb ediyorum.. zaten wardomun irc serveri uzrinden online yardım oluyordu ama suan ne durumda bilemiyorum ama
Konu PCqopat_Turk tarafından açılmış, 446 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7992 Yer: kayseri
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
YENI KATILAN VE BU ISE YENI MERAK SALAN (BENIM GIBI) ARKADASLAR ICIN online yardım taleb ediyorum.. zaten wardomun irc serveri uzrinden online yardım oluyordu ama suan ne durumda bilemiyorum ama wardom kullnıcıları arasında msn uzerinden bir alısveris soru-cevap sekli olsa fena olmaz.. mesela tum arkadaslara elimden geldigince online yardımcı olmak icin pcqopat_turk@hotmail.com adresini ekleyebilirler..unutmayın!!" setup ne abi? zip nasıl acılır?"diye soran arkadaslarımız her zaman kurban olucaktır.. destek cıkalım .. tskler ..saygılar bizden..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5943 ~~Bir zamanlar Acemiydik~~ |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2743 Yer: KKTC
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -172
|
bots.wardom.org acık zaten...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
Online derken . İstersen direk bots.wardom.org #wardom kanalı basit sorular için herkes gelebilir .
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1243
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 9
|
bots.wardom.org da online hismet ve yardımlar yapılmaktadır.. konuyu kapattım.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|