Online Game Hack Hakkında Ufacık Bir Yardım?Es Selamün Aleyküm; En yakın zamanda bende 1stClass alacağım ancak Online Game Hack hakkında kafama takılan bir soru var. Ücretsiz sitelerin girişine İndexi ne keylog'u ekleyebiliyor muyuz? [FTP Desteği olmayan
Konu ByWalkie tarafından açılmış, 600 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Online Game Hack Hakkında Ufacık Bir Yardım? konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 600. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #359504 Yer: Kayseri
Karma etkisi: 1732
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 172901
|
Es Selamün Aleyküm;
En yakın zamanda bende 1stClass alacağım ancak "Online Game Hack" hakkında kafama takılan bir soru var. Ücretsiz sitelerin girişine "İndex"i ne keylog'u ekleyebiliyor muyuz? [FTP Desteği olmayan sitelere.] [Örn: www.bedava-sitem.com] Şimdiden teşekkür ediyorum, selametle. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
Öyle bir script-exploit eskiden vardı.. Şuanki browserlerde undedect kod bulman imkansız (Ücretsiz olarak tabiki) ücretli olarakta satanlar internete konu acmıyor genelde çevresi olan coderler çetelere satıyordur..
Sitenin paralı parasız olması Farketmez, FTP olmadan birşey yapamazsın.somee den host alıp 15tl kıyıp domain alırsan yonlendırırsen iyi olur ama index logger yok. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=303186 Bu arada 1st Tavsiye ederim Keylogger konusunda Fazla problemin olmaz, Exploitler malesef güncellenmiyor |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #359504 Yer: Kayseri
Karma etkisi: 1732
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 172901
|
Peki ben koxp diye kandırıcam onun için visual basic'te benim mi yazmam gerekiyor yoksa yazılı olarak mı geliyor?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358673
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21587
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
Alıntı:
Dosya Ekle ile Exeye Enjekte ediceksin (Otomatik Seçiceksin yapacak)Daha sonra iconu Koxpun gerçek iconuyla değiştireceksin (Resource Hacker,Hex Editor Yada Ozel Wardom icon changer ile) Rar dosyasına atıp forumlara yayacaksın (Tabiki bunu önermiyoruz, Sosyal mühendislik konuları bol bol mevcut.. Üye olduğunuzda görürsünüz -MaFYa(saolsun) ) Virustotal.com'da birleştirdiğin exeyi taratıp %100 temiz onayı vereceksin(Ki Zaten %100 temiz oluyor güncelleniyor yakalanırsa) Visual Basic ile işin yok, Balığı tutanlar yerine Ucuzdan balık alıp pazarları kazıklayacaksın anlayacağın Ne hikaye yazdım be. 1St Adamı böyle yapar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336340 Yer: im seni
Karma etkisi: 1136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 113340
|
Güncel bir Exploit bulmak suan zor...
Koxpla kendi cikti.exe'ni birleştirip yayımlayabilirsin en basitinden... 1st tavsiye ederim sana yardımı dokunur... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #334774 Yer: İzmir
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar bende 1st yi düşünüyorumda parayı bir denkleştiriyimde.Aklıma takılan bir soru var biz "Rar dosyasına atıp forumlara yayacaksın (Tabiki bunu önermiyoruz, Sosyal mühendislik konuları bol bol mevcut.. Üye olduğunuzda görürsünüz -MaFYa(saolsun) )" yaptığımızda kişisel olarak yasal işlemlere mağruz kalmayız değilmi?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Sorumluluk tamamıyle size aittir. Fakat online game hack ten yargılanan görmedim daha
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #278755 Yer: siz
Karma etkisi: 6681
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 667515
|
2 sene bekle mafyacım
malum turkiye şartları . Arkadaşlar 1stde hiçbiryerde bulamayacağınız hizmet vardır .Ne sınır var nede birşey ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|