Online (mmorpg) Oyun Tavsiyesi :)Arkadaşlar çok uzun zamandır bu oyunlarla ilgilenmiyorum,bana şöyle WoW a benziyen, 1.ücretsiz,2.item satışı,aylık para ödeme gibi olayları olmayan,kısacası sıkıntısız ,indirip hemen kurabileceğim bir oyun arıyorum.Güzel pvp sistemi olsun,grafikler çok önemli
Konu kbk24 tarafından açılmış, 786 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Online (mmorpg) Oyun Tavsiyesi :) konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 786. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #517588
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar çok uzun zamandır bu oyunlarla ilgilenmiyorum,bana şöyle WoW a benziyen, 1.ücretsiz,2.item satışı,aylık para ödeme gibi olayları olmayan,kısacası sıkıntısız ,indirip hemen kurabileceğim bir oyun arıyorum.Güzel pvp sistemi olsun,grafikler çok önemli değil.Şimdiden teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #468614 Yer: --
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 49862
|
Online MMORPG Oyunu Olupta Ücretsiz Bulman Çok Çok Zor. Hatta İmkaansız
![]() CrySis 1-2 Tavsiye Ederim. Online Değil Ama Ücretsiz Ve Sürükleyici ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #517588
|
Haklısın valla 2 gün baya araştırdım,sonuç yok.O kadar çok saçma oyunlarda var ki ,anime tarzı falan.Onlarda hitap etmiyor bana.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495777 Yer: gelecek misin...?
Karma etkisi: 9694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 968818
|
silkroad online......
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61101
Karma etkisi: 9793
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 978531
|
metin 2 oyna
ama çakmalarından oyna. mesela m2-tr nin destan sunucusu var. orda edit item satışı yok kendi çabanla item düşürüp basıyorsun. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #327191
|
Benim de şiddetli tavsiyem ! EREPUBLİK !
1. Günde en fazla 10 dakikamı alan güzel bir web tabanlı oyun olsa. 2. Sosyal içeriği facebook gibi olsa ( aynı anda açılıyormuş) 3. Sanal dünya gibi olsa, haritalar, savaşlar, borsa, ekonomi, iş, başkanlık ve parlemento seçimleri vs... ( Gerçek hayattaki Makedonya- Yunanistan arasındaki garezi oyundan öğrendim, daha neler neler) ( Oyunda Türkiye şu anda Bulgaristan ile kapışıyor nüfus ne kadar çok olursa ülke o kadar güçlü oluyor.) diyorsanız oyuna kayıt olma linki: Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=462072 http://www.erepublik.com/en/referrer/Slabok ya da http://www.erepublik.com/tr/referrer/Slabok (Menüler türkçe olsun isterseniz) Yukarıda bahsettiğim, 18 Ekim 2010 tarihli Milliyetin haberi : http://www.milliyet.com.tr/turkiye-i...40/default.htm Herkesi oyuna bekliyorum, E-Türkiye sizi bekliyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #327191
|
Yukarıda bahsetmiştim
Şu blog sayfasında da anlatılmış, Mutlaka katılın, Etürkiye güçlensin: http://turkiye-erepublik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #449370 Yer: 6
Karma etkisi: 15409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1540233
|
kardeşim oyun diyosan xbox al ps al bilgisayarın tek avantajı online olması
hem ps'nin xbox'un bağımlı yapan tarafı yok online oyunlar asosyallik getirir genelde çocukların aklını çelerler üçbeş kuruş kazancam diye o oyunu saatlerce oynayan var bi de neymiş zevkine oynuyomuş bütün online oyunların amacı paradır WoW olsun Knight Online olsun Silkroad Online olsun Metin2 olsun hepsinin sahiplerinin tek derdi para para para çocuklar 10-20 saat oynamış birisi kalp krizinden ölmüş umurlarında değilDüzenleyen ajcs1s : 15-09-2011 at 17:59. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İNCELEME - Online Oyun War Rock İncelemesi | CROW77 | Oyun Genel | 1 | 07-03-2010 14:02 |
| Shaiya ( Mükemmel bir online oyun ) | energizer | Online Oyunlar | 4 | 09-04-2008 14:05 |
| Yeni Bir online Oyun daha -Dance Online- | P0lat | Online Oyunlar | 1 | 06-06-2007 21:50 |
| Online Oyun Oynamak (Hızlı,Sorunsuz,Takılmadan) Örnek Anlatım Fifa2007 | CaNiXTR | Oyun Genel | 2 | 10-03-2007 01:12 |
|
|