Open cart kurulumundan bir soruSiteme opencart alışveriş scripti kuruyorum. Database falan tamam. Kurulum aşamasında bana veri tabanı sunucusu: sordu. Buraya sanırım hostun ip adresini yazıcam. Ama hostun ip adresi ne ? :) Kısacası hostun
Konu vandan2 tarafından açılmış, 320 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Open cart kurulumundan bir soru konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 320. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422205
Karma etkisi: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 42032
|
Siteme opencart alışveriş scripti kuruyorum. Database falan tamam. Kurulum aşamasında bana veri tabanı sunucusu: sordu. Buraya sanırım hostun ip adresini yazıcam. Ama hostun ip adresi ne ?
Kısacası hostun ip adresini soruyorum. Nerden bakabilirim.Kafayı yiycem lütfen yardım edin ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72302 Yer: ANTALYA
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 74
|
Database tamamsa veritabanı sunucusuna localhost yaz veritabanı kullanıcı adını ve şifresini yaz tamamdır ip falan istemez.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ALES'te de soru kitapçığı krizi | Nazim_Hikmet | Siyaset | 2 | 24-04-2011 15:07 |
| 6. Sınıf Helikon , İmza , Dörtrenk Yayıncılık Matematik Sbs Soru Bankaları | fraktal3 | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 0 | 18-03-2011 07:09 |
| 7. sınıf matematik kaynakları (Kitap+soru bankası+yaprak test+çeşitli dökümanlar | fraktal3 | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 0 | 09-03-2011 23:28 |
| ÖSS'de Soru Sayısı Değişti | J3ay_X | Güncel | 5 | 17-02-2009 21:40 |
| ABD ,Bin Ladin... Sorular ve Yanıtlar | metatron | Komplo Teorileri | 6 | 11-03-2006 18:13 |
|
|