OpenSolaris 2008.11 Live CDSolaris java'nın (SUN microsystems)'in geliştirdiği bir işletim sistemiydi. Sonunda linux dünyasına katıldı ve yavaş yavaş eski halden şu hale döndü eski hali (ama gene gnome) http://www.osnews.com/img/15911/solaris1.jpg Buda yeni hali (mükemmel)
Konu Volatile. tarafından açılmış, 709 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
OpenSolaris 2008.11 Live CD konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 709. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Solaris java'nın (SUN microsystems)'in geliştirdiği bir işletim sistemiydi. Sonunda linux dünyasına katıldı ve yavaş yavaş eski halden şu hale döndü
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=283491 eski hali (ama gene gnome) ![]() Buda yeni hali (mükemmel) [Bence çok iç açıcı bir masaüstü ]![]() Torrent: Burdan Ftp'den düz indirmek için Live CD Dowload Kurulumu ubuntudanda basit Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Yeni hali kesinlikle daha güzel olmuş
.İşin içine linux kerneli girince dağıtım da değişiyor .Düzenleyen ÑïghtMâ®ξ : 31-05-2009 at 19:33. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Haklısın dostum
Bu arada videoları izledim harika tanıtımlar... Eline sağlık daha önce karma vermiştim |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Alıntı:
.Nautilus dan dolayı Linux'a benziyor fakat Windowsa benzetmeye çalışmışlar ( herhalde windows alışkanlığı olanlar sıkıntı çekmesin diye ) ama CDE yi gören birdaha Unixi ağzına almaz .Bu arada herhangi bir anlık mesajlaşma adresin var mı?(msn,yahoo,icq vs..) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
paylaşım için teşekkürler
videoları gerçekten harika bu sürümü sipariş etmiştim geleli çok oldu ücretsiz live olarak denedim oldukça hoşuma gitti ![]() +K |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|