opera hakkında paylaşmak istediklerimopera benim gözümde ki sadece benim gözümde değildir ki yeri başkadır sayfayı açma stili olsun aşağı yukarı kaydırma stili olsun göze hitap eden tek tarayıcıdır diyebilirim ve tabi bununla kalmıyor
Konu ajcs1s tarafından açılmış, 105 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
opera hakkında paylaşmak istediklerim konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 105. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #449370 Yer: 6
Karma etkisi: 15409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1540233
|
opera benim gözümde ki sadece benim gözümde değildir ki yeri başkadır sayfayı açma stili olsun aşağı yukarı kaydırma stili olsun göze hitap eden tek tarayıcıdır diyebilirim ve tabi bununla kalmıyor kendi topluluğunu kuruyor bu topluluğa türkiyeden de destek geliyor tabi ki bu da beni sevindirdi her neyse öncelikle opera unite ile başlıyacağım opera unite kendi teknolojisini kullanıp kendi yararlı eklentileriyle bize kolaylıklar sağlayan güzel bir uygulama içinde dosya paylaşımı olsun medya oynatıcısı olsun messengeri olsun fotoğraf paylaşımı olsun ve daha birsürü uygulama ekliyebileceğiniz güzel bir ortam yaratıyor tabi bunun için öncelikle my opera 'ya giriyoruz kaydoluyoruz sonra arkadaşlarımızı ekliyoruz ki zaten konuyu buraya açmamı sağlayan etken buydu wardom opera severler birbirimizi ekleyip feyse tivite gerek kalmadan istediklerimizi burdan da paylaşabiliriz konuyu ilerleyen zamanlarda genişleteceğim şimdilik kalsın zaten sabahın beşinde kimse bunla uğraşmaz o yüzden biraz zamana ihtiyacım var
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #561848
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6605
|
Risk budur, operayla yeni tanıştım ama gayet hoş buldum.Katılırım.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Opera v10.53 | Türkçe | Final | FULL | deLyc0cuq | Programlar | 0 | 02-05-2010 21:24 |
| iPhone'da Opera Mini, safari'ye karşı | Makaveli | IPhone | 0 | 16-04-2010 15:39 |
| Opera Unite 10.10 Build 1878 Turbo - FinaL [Turkçe/Eng] | dönüş yok | Programlar | 2 | 15-11-2009 22:03 |
| Opera 10.0 Alpha 1 | ankaRAP+ | Programlar | 13 | 05-12-2008 00:17 |
| Opera 9.61.10463 Final MultiLang | ankaRAP+ | Programlar | 1 | 08-11-2008 22:16 |
|
|