Ortak Ağ Paylaşımında Bilgilerim GözükmesinBir Wep ağı şifresi kırdım. Şu anda bu ağdan kullanıyorum interneti acaba bu ağdaki kişi benim hangi sitelere girdiğimi kullanıcı adı vs. öğrenebilirmi. Öğreniyorsa bunu engellemenin bir yolu varmı ?
Konu FatalRevenge tarafından açılmış, 907 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ortak Ağ Paylaşımında Bilgilerim Gözükmesin konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 907. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #546305 Yer: Mersin
Karma etkisi: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7509
|
Bir Wep ağı şifresi kırdım. Şu anda bu ağdan kullanıyorum interneti acaba bu ağdaki kişi benim hangi sitelere girdiğimi kullanıcı adı vs. öğrenebilirmi. Öğreniyorsa bunu engellemenin bir yolu varmı ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Msn konuşmalarını okuya bilir girdiğin siteleri göre bilir şifrelerini alabilir forumda arama yaparsanız bu konu hakkında bilgi ve program verildi daha önceden
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
evet formu araştırdım sanırsam cain abel programı ile yapılıyor (bende yapmıstım ise yaramıstı) peki görebilmesi için böyle yardımcı programlara ihtiyacımı var yoksa herkesin yapabilecegi bir şey mi ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #546371
![]() Karma: 10
|
benim bildigim kadarıyla senin onun ağına girdigini anlayabilir ama şifreni internette gezdigin siteleri fln yardımcı programlar ile öğrenebilir
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #232733
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27687
|
beyler benim bi sorunum var nolur yardım edin windows xp 64 bit servicepack 2 sistemim mavi ekran sorunu var film izlemek istiyorum hangi yürütücüyle acarsam acim görüntü mavi nasıl düzeltebilkirim nolur yardım edin
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
arkadaşım konu yeri burasımı sence neyse ben sana konuyu açacagın yeri gösteriyim
http://www.wardom.com.tr/isletim-sistemleri-f32.html konunu burada açabilirsin veya yardım bölümünden gir oraya ordan aç. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2353
Karma etkisi: 8
|
jojolove senin sorunun ya codec yada ekran kartınla ilgili bi sorundur. FatalRevenge senin olayında ise bağlandığın AP'nin web arayüzünde tüm bağlanan cihazlar IP ve MAC adresleriyle beraber görünür zaten. Kullanıcı biraz dikkatliyse zaten sen bağlıyken Wi-fi ışığı sürekli yanıp söner ve birilerinin bağlandığını anlar ama belli ki dikkatsizmiş. Ek yazılımlar olmadan senin veri paketlerini dinleyip izleyemez. AP'lerin böyle bir yeteneği yok fakat ekstra yazılımlarla veri paketlerini dinleyebilir izleyebilir kontrol edebilir. Böyle birşey mümkün.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527807 Yer: Wardom City ®
Karma etkisi: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74119
|
Modemin arayüzüne bağlan senden başka kullanıcı olmadığı zamanlarda kullan ve kotalımı kotasızmı kontrol et kotalıysa başın belaya girmesin aşarsın falan
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
![]() Casper saolasın tamda aradıgım cevabı verdin ama kesin dikkatsiz biri, nese bizim yan komsu yakalıyınca ondan korktum biraz ![]() Düzenleyen FatalRevenge : 03-06-2011 at 19:22. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2353
Karma etkisi: 8
|
FatalRevenge bence okulun telefon numarasına bak ve onu dene
ttnet genelde default olarak telefon numarasını veriyo. Denemeye değer he ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
|
yok bizim okulun sifresi ABABABABAB beini 1.21 öle buldu ama dedigini biliyorum kardesimin okulunda önce basında ilin alan kodu sonra okulun tel numarası, sonra da okulun tel numarası sonunada ilin alan kodu öle şifreler koymuslardı .d
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #546371
|
Tamamda şu sorunun cevabı eksik kalmış bunu engellemenin bir yolu yokmu ? gerçektende bağlandığımızı anlamamasının bir yolu yokmu ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527807 Yer: Wardom City ®
Karma etkisi: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74119
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| TÜRKİYE, Ortak Kriterler alanında Sertifika Üreticisi Ülke oldu | sidar2000 | Wardom Haberler | 0 | 27-11-2010 18:19 |
| Bankaların ortak soygun noktası :( | Özgür's | Güncel | 5 | 03-10-2009 22:32 |
| Türkiye'de Ortak ATM Dönemi Başlıyor. | KarizmatiX | Güncel | 5 | 10-09-2009 00:30 |
| Türk Dünyasında Ortak Alfabe Çalışmaları | ESTERGON | Türkçe ve Türkçe kullanımı | 2 | 21-12-2007 18:26 |
| DumaDumaDum | Genel | 2 | 10-09-2006 15:56 | |
|
|