ortak internet kullanımı yardım (lütfen ACİL)Beyler ben üst komsum ile aynı interneti kullanıyorum int bana ait ve komsumu sonradan ortak oldu ücret olarak int ücretinin yarısını bile karşılamıyor fakat maşallahı var internet hızının tamamını kullanıyor
Konu nestrom tarafından açılmış, 663 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130902
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1197
|
Beyler ben üst komsum ile aynı interneti kullanıyorum int bana ait ve komsumu sonradan ortak oldu ücret olarak int ücretinin yarısını bile karşılamıyor fakat maşallahı var internet hızının tamamını kullanıyor sürekli dosya ve vs.. indirerek benim interenet keyfimi alt üst ediyor cıkarırsam ayıp olacak fakat sizin bildiğiniz bir program yada benzeri bir işlem yaparak internet hızının nekadarını kullanabileceğini kendim belirleye bilirmiyim misal benim internet 4 mbit yaklasık olarak en iyi durumda ortalama 512 kb ile indirim yapıyor sn yede ben bu 512 kb lık indirme hızını ona limitleyerek sadece sallıyorum 50 kb ını vere bilirmiyim yane üstüne cıkmadan internetimi adam gibi kullana bilirmiyim
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254914
Karma etkisi: 1411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 140711
|
ben öğle bir durumda internet download menejer kullanıyordum. biri neti kastığında idm açıyordum birde premium giriyordum sonra full dayanıyordum nete sonra bir bakıyordum full net benim olmuş kasanların net kopmuş 10 dk sonra net rahatlıyordu..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=448552 Eğer modem sizdeyse nettin yavşladığını hissettiğinizde hemen modeme reset atın.. nasıl olsa download yapıyorsa indirmleri yarım kalıp kesilcektir... |
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #506646
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -35343
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5479
Karma etkisi: 202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19454
|
modemin markasına göre kota koyabilirsin hıza benimkinde öyle bir özeelik var.muhtemelen sendede vardır.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #356080 Yer: İstanbuL
Karma etkisi: 2163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 216079
|
NetLimiter Pro Programini Bi Dene İstersen Sanırım Onda Koyulabiliyordu Agdaki Bilgisayara Hız Sınırı
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Bandwidth limiter yada Bandwidth Manager olarak google'dan araştırırsanz bir çok program bulabilirsiniz hangisi size uygunsa onu kullanın
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130902
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1197
|
Eyw saolun deneyim önerilerinizi ayrıca keyik modem bana ait int de benim moden markasıda AirTies RT-204-v2SM ve dediğin kotayı nereden koyuyoruz
Düzenleyen nestrom : 19-12-2010 at 10:19. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Internet Explorer 9 ile Web'de devrim! | HARBİKIZ | Programlar | 3 | 16-09-2010 15:08 |
| İnternet Sitesi Üzerinden Program Çalıştırma konusunda yardım lütfen | momento | Webmaster Genel | 1 | 16-03-2007 18:58 |
|
|