Osman Pamukoglu'ndan şok sözler

çok başarılı bir asker olmasına rağmen emekli edilmiştir. bunda biraz da 'sadece asker' olmasının etkisi büyüktür. asker olmanın gereklerini yerine getirmekten ve görevini layıkıyla yapmaktan başka hiçbir şey düşünmemiştir. bu Konu HALİTbinVELİT tarafından açılmış, 3368 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Milli ve Dini Unsurlar > Milli Unsurlar
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: kan uykusundaki pasa
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Osman Pamukoglu'ndan şok sözler konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 3368.

Eski 21-10-2007, 23:56   #1
HALİTbinVELİT
Cool Üye

HALİTbinVELİT's Avatar

Üye numarası: #99869
Karma etkisi: 17 HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000
Exclamation Osman Pamukoglu'ndan şok sözler

çok başarılı bir asker olmasına rağmen emekli edilmiştir. bunda biraz da 'sadece asker' olmasının etkisi büyüktür. asker olmanın gereklerini yerine getirmekten ve görevini layıkıyla yapmaktan başka hiçbir şey düşünmemiştir. bu yüzden de genelkurmay başkanları'yla, cumhurbaşkanları'yla tartışmalara girmiştir. devletin sivil mekanizmalarının büyük bir çözülme sürecine girdiği türkiye'de, türk silahlı kuvvetleri'nin de büyük bir çözülme sürecine girdiğini bizzat yaşayarak tecrübe etmiş bir askerdir. bu yüzden de oldukça kırgındır. kendisinin unutulanlar dışında yeni bir şey yok kitabında bahsettiği bir olayı aktarmak isterim.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=169328

1994 sonlarında “ejder kış harekât planı”nı olgunlaştıran pamukoğlu paşa, operasyon için “en uygun vakti” kollarken genelkurmay’da yapılacak bir seminere çağrılır ve bakın nelerle karşılaşır:

"
seminerin bir bölümünde mit’ten bir daire başkanı, “pkk’nın 5. kongresini kuzey ırak’ta haftanin kampında yapıp bitirdiğini, şu kadar personel katıldığını, bu kadar süre devam ettiğini” söylerken dayanamadım.

–ben şaşırdım kaldım. yani 5. kongre gerçekten yapılıp bitti mi? hem de burnumuzun dibinde mi yapıldı? haftalarca birkaç yüz pkk lideri aynı yerde mi durdu?... böyle bir şey olur da neden kimsenin haberi olmaz? kusura bakmayın ama siz bu faaliyeti olup bittikten sonra öğrenmiş olmalısınız. başka türlü nasıl olabilir, dedim.
mit daire başkanı, 16–17 amiral ve generalin bulunduğu salonda böyle bir seri soruya maruz kalınca önce biraz durgunlaştı, sonra:
– efendim biz 5. kongreyi başlangıcından beri gün gün takip ettik ve ilgili adreslere bildirdik… diye cevap verdi.
– anlamakta zorlanıyorum. pkk’nin 5. kongresi, hakkari tugay komutanı’nın meselesi değil; ama böyle dolgun ve kıymetli bir hedefi bir daha ne zaman, nerede bulacaksınız? nasıl haberimiz olmaz? tepelerine inip hepsinin işini bitirmeliydik, dedim.
mit daire başkanı, bilgiler adres gruplarına gönderildi efendim, demekle yetindi.
–...şaşırmıştım... şırnak’ın 20 km. altında toplanıyor adamlar. mit faaliyeti gün gün takip ettim; bildirdim diyor. peki bildirdi de sonra ne oldu?

pkk’nin 5. kongresi şırnak ilinin 18– 20 km altında, kuzey ırak’taki haftanin kampında yapılmıştı... pkk’nin üst düzey yönetim ve grup liderlerinden 700 kişi toplanmıştı...
"

bu kongreye ilişkin, mit görevlileri tarafından kendisine 5 sayfalık bir rapor verildi. 5 sayfalık bilginin özeti şuydu:

"kürdistan işçi partisi (pkk)’nin 5. kongresi şırnak ilinin 18-20 kilometre altında, kuzey ırak’taki haftanin kampında yapılmıştı. aynı bölgede, üç ayrı noktada 500. 200 ve 50 kişi olarak; pkk’nin üst düzey yönetim ve grup liderlerinden 700 kişi toplanmıştı. haftanin’e gelişler 23 kasım 1994’de başlamış, 26 şubat 1995’de, en son grup ayrılmıştı. toplantı 1.5 ay sürmüştü. mit bu büyük organizasyonu başından sonuna kadar, 22 ayrı tarihte 22 kez rapor edip bildirmişti.

işin daha da ilginç tarafı 5. kongreyi yapanlar da türkiye cumhuriyeti devleti haftanin’e bir harekat düzenler diye beklemişlerdi. bundan daha doğal bir şey olamazdı. pkk’nin üst düzey kadrosundan 700 kişi burnumuzun dibindeki bir yerde 1.5 ay süren bir toplantı yapıyordu.

22 ayrı tarihte, 22 defa bu faaliyetin kendilerine bildirildiği makamlar şunlardı: cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, genelkurmaybaşkanlığı, içişleri bakanlığı, dışişleri bakanlığı, hava kuvvetleri komutanlığı, milli güvenlik kurulu genel sekreterliği, jandarma genel komutanlığı, genelkurmay istihbarat başkanlığı, genel kurmay iç güvenlik harekat merkezi. iki kere de diyarbakır’daki 2. taktik hava kuvvetlerine bildirilmişti.”

gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum. gecenin bir yarısı, kan uykusu belgeselini izleyip gaza geldikten sonra yazıyorum bütün bunları. kelimeler gerçekten kifayetsiz kalıyor. ihanetin bu kadarı olamaz diyorum! yıllarca süren mücadele, kaybedilen 30.000'i aşkın can, harcanan milyarlarca dolar... herşey bu kadar mı değersiz? en çok güvendiğin, arkasında durduğun isimlerin/kurumların bile bu kadar ihanete bulaşmış olmasını içime sindiremiyorum! evet ihanete! başka bir kelimeyle ifade edilemez bütün bunlar. nedenini anlamakta gerçekten zorlanıyorum. içimden ana avrat küfretmek geliyor ama sonra susuyorum...
HALİTbinVELİT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 22-10-2007, 02:47   #2
£mR@H
Forum Ustası

£mR@H's Avatar

Üye numarası: #131210
Yer: Antalya
Karma etkisi: 57217 £mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000£mR@H seviye: 2000

valla olacak şey değil diyecek birşey bulamıyorum
£mR@H Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 22-10-2007, 08:31   #3
ceer14
Cool Üye

ceer14's Avatar

Üye numarası: #68871
Karma etkisi: 306 ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000ceer14 seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Bigilendirme için teşekkürler dün 10:30 gibi uyandım ve haberi görünce skytürk te izledikçe ağladım Osman Pamukoğlu gibi komutan ları Allah cc bu vatandan eksik etmesin Bir kez daha vatan seven bir insan olduğunu dün kü sözleri ile anladık paşamın dediği gibi sen kimden izin bekliyorsun .Şehitailelerimize ve bu vatan içii yüreği sızlayan herkese başımız sağolsun

ATATÜRK'ün GENÇLİĞE HİTABESİ
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.

Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.

İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!

Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.

İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.

Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

K. ATATÜRK 20 Ekim 1927.
ceer14 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 22-10-2007, 10:53   #4
TayfunS
Forum Kalfası

TayfunS's Avatar

Üye numarası: #24961
Yer: 06-03
Karma etkisi: 6698 TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000TayfunS seviye: 2000

Sadece asker değil; zeki bir asker.İş yapanların postalandığı bir sistem var ne yazıkki.

Pamukoğlu anlattıkça ağzım açık izledim.Adamlar 1 2 timle değil 1000 kişilik grupla 3 çember halinde saldırıyolar 400 taneyi bi gecede diziyolar vay anasını vay.O kadar güzel bişey ki şimdi olsa millet sokağa davulla zurnayla çıkar.Ama yapacak adam bırakmadılar.
TayfunS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 22-10-2007, 11:54   #5
ESTERGON
Moderator

ESTERGON's Avatar

Üye numarası: #47801
Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090 ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000
Atatürk Çalışmaları Ödülü 6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TayfunS Mesajı Göster
Sadece asker değil; zeki bir asker.İş yapanların postalandığı bir sistem var ne yazıkki.

Pamukoğlu anlattıkça ağzım açık izledim.Adamlar 1 2 timle değil 1000 kişilik grupla 3 çember halinde saldırıyolar 400 taneyi bi gecede diziyolar vay anasını vay.O kadar güzel bişey ki şimdi olsa millet sokağa davulla zurnayla çıkar.Ama yapacak adam bırakmadılar.

Osman Paşa nın ne kadar başarılı olduğunu başta bölücü çete olmak üzere herkes biliyor.
Ama unutmayınız ki, TSK içinde Osman Paşa gibi başarılı komutan sayısı çoktur.
Bunların isimleri fazla duyulmamasının nedeni bölgede ne sıkıyönetim ne de olağanüstü
hal var.
Böyle olunca da insiyatif TSK dan çıkıyor ve Vali veya Kaymakam gibi sivil yöneticilere
geçiyor. Bu durumda sadece Polis,Jandarma ve Korucular birinci derecede müdahil oluyorlar.
Valilerin talebi üzerine TSK destek verir konumda oluyor.

Osman Pamukoğlu Paşa nın bütün programlarını ilgi ile izleyen biri olarak konu için
çok teşekkür ederim. +k
Kolay gelsin.
ESTERGON Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 23-10-2007, 15:39   #6
codename34
Çırak

codename34's Avatar

Üye numarası: #6806
Karma etkisi: 0 codename34 seviye: -999999codename34 seviye: -999999

Slm Paşamın ellerinden öpüyorum vatanını milletini bu kadar çok seven bir insanı en verimli zamanında alınması çok üzücü bende doğuda görev yapıyorum vatan için can vermeye yada bişeyler yapmaya o kadar hevesliyizki anlatamam sadece birilerinin düğmeye basması lazım ama ne yazıktırki starejik hatalar ard arda yapılmaya devam ediyor amerika ilk ırak topraklarını işgal ettiğinde tezkereye destek verip ırak topraklarında yerimizi almalıydık 39 paralelden sonra olan yere biz bakacaktık ve k.ırak hakimiyetimizde olacaktı bunlarında bu kadar biyerleri kalkmayacaktı türkmen kardeşlerimizi bir bir katlettiler Allah yardımcımız olsun dağdaki aslanlarımıza güç kuvvet versin.
codename34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 24-10-2007, 14:57   #7
De Marco
Çırak

De Marco's Avatar

Üye numarası: #41820
Karma etkisi: 0 De Marco seviye: 10

bizimle ayni fikirde olmayan insanlar(!) var ama...
.................................................. ........

Not: Aynı mesajını az önce sildim.
Adamlara (it) diyerek hem kızıyor hemde burada linkini vererk onların hit
kazanmasını sağlıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Lütfen kurallara uyunuz. ESTERGON

Düzenleyen ESTERGON : 24-10-2007 at 15:03. Sebep: Düzenleme
De Marco Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 24-10-2007, 15:05   #8
R.E.M.
Daimi Üye

R.E.M.'s Avatar

Üye numarası: #37228
Yer: Bursa
Karma etkisi: 342 R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000R.E.M. seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alalhım deli olcam yaa bu ibnetörler adam hakkında yalan yanlış şeyler yazmışlar daha dorusu işlerine gelen neyse onu yazmışlar...Hakkaride kışın operasyon yapılamazmış da bilmem neyde ulan izlesin kan uykusunu....adamlar gece yatmışlar sabah üstlerini kar örtmüş ayağa kalkamamışlar......bide iftira niteliğinde haber yayınlanmaz yazmışlar...şerefsiz üçkağıtçı köpekler.....
R.E.M. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-10-2007, 02:47   #9
TURK POWER
Daimi Üye

TURK POWER's Avatar

Üye numarası: #130917
Yer: BİR DEVRİN BATTIĞI YER
Karma etkisi: 73 TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000TURK POWER seviye: 2000
Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

devletin her kademesinde bulunduğu mevki ve makamı haketmeyen yöneticiler ve üst düzey yöneticiler malesef var bu zabıtasından amiraline generaline kadar olmuştur ve olacaktır....
ancak bizler gibi ülkesi ve bütünlüğü konusunda elinden gelen herşeyi yapan insanların sayısı maalesef bunlardan daha az bugünlerde..
TÜRKİYE TARİHİNİN EN KANLI AYLARINDAN BİRİNDE OLMAMIZA RAĞMEN
TURK POWER Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-10-2007, 20:23   #10
yasba
Forum Ustası

yasba's Avatar

Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514 yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000yasba seviye: 2000

Komutanın önemi çok büyüktür , bilgi , beceri , zeka , zor durumda doğru karar verebilme ve daha birçok beceri ister , askerlik yaptığım dönemde çok görev yeri değiştirdim o kadar zor yerlere bile gittiğimizde doğru dürüst saldırıya maruz kalmadık fakat ne zaman biz ayrılıp bizim yerimize başka birlikler geldiyse çoğu saldırıya uğradı ve kayıplar verdi , Komutanımız asla gevşemeye izin vermezdi , sürekli tetikteydik geceleri nöbet tutarken oda bizlerleydi sürekli gezerdi hal hatır sorardı , pusulara bile bizlerle gelirdi , anlayacağınız teröristlerin içindede çok tecrübeli adamlar var bir time yada birliğe baktığına hemen zaaflarını anlayabiliyor ve saldırıya geçebiliyor , son dönemde yardımlarda artıp K.Irakta belirsizlik artınca bu heriflerin ekmeğine yağ sürülmüş oldu . İnşallah bizi yönetenler şu son saldırılardan ders alır ve gerekenleri doğru biçimde yaparlar .
yasba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-10-2007, 21:01   #11
monders
Forum Kalfası

monders's Avatar

Üye numarası: #125325
Yer: yerinden oynayacak!
Karma etkisi: 6542 monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000monders seviye: 2000

"Acaba Türkiyenin bu terörden bi yerlerde çıkarı mı var da bu oyunu sürdürüp duruyor" diyesi geliyor insanın...

Düzenleyen monders : 26-10-2007 at 21:16.
monders Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 27-10-2007, 03:16   #12
gundogan20
Cool Üye

gundogan20's Avatar

Üye numarası: #88975
Karma etkisi: 16 gundogan20 seviye: 1000gundogan20 seviye: 1000gundogan20 seviye: 1000gundogan20 seviye: 1000gundogan20 seviye: 1000gundogan20 seviye: 1000gundogan20 seviye: 1000gundogan20 seviye: 1000

osman pamukoğlu gercekten cok vatansever bir komutandır..ayrıca çok da cesaretlidir..doğuya tayini cıkınca emekli olan albaylardan generallerden değildir..allah onun gibi komutanları başımızdan eksik etmesin..şu ülkede onun gibi 10 tane komutan olsa bakın bakalım terör kalıyomuydu..neyse benim ağzımı actırmasınlar herşeyi ona buna suc bulmasınlar..herkes kendi görevini en iyi şekilde yapsaydı bugün bunlar başımıza gelmezdi..
gundogan20 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 27-10-2007, 12:48   #13
Tengiz
Çırak

Tengiz's Avatar

Üye numarası: #153555
Karma etkisi: 0 Tengiz seviye: 10

Komutanlarımızın muhakkak bir bildiği vardır.Eminim ki Osman Pamukoğlu gibi yüzlerce komutanlar mevcuttur ülkemizde.Kendimize güvenelim öncelikle.
Tengiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-11-2007, 21:00   #14
hamsitava
Hızlı Çırak

hamsitava's Avatar

Üye numarası: #157494
Karma etkisi: 139 hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000hamsitava seviye: 2000

Osman Paşa, bu olayı anlattığı zaman,emekli olduğu zaman,Özkök dönemine mi rastlıyor acaba?
Gerçekten bilmiyorum.
Özkök'ün (paşa demeye dilim varmıyor) takkesi düşüp kel'i göründü de oradan aklıma geldi.
hamsitava Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-11-2007, 23:31   #15
HALİTbinVELİT
Cool Üye

HALİTbinVELİT's Avatar

Üye numarası: #99869
Karma etkisi: 17 HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000HALİTbinVELİT seviye: 1000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi hamsitava Mesajı Göster
Osman Paşa, bu olayı anlattığı zaman,emekli olduğu zaman,Özkök dönemine mi rastlıyor acaba?
Gerçekten bilmiyorum.
Özkök'ün (paşa demeye dilim varmıyor) takkesi düşüp kel'i göründü de oradan aklıma geldi.
özkök paşadan daha önce emeklilige ayrıldı sanırsam ama yükselmesini istemeyenlerde coktu tabi
HALİTbinVELİT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 3368.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları